Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vamzi

senior tag

válasz kicsiii #435 üzenetére

Szia,

Pont most vettem egy Indego-t ~1200m2 felületre. Szintén van itthon egy roborock, ezért nekem is szempont volt a szisztematikus nyírás. A hangja fényévekkel alacsonyabb, mint vártuk. Ha a hajtó kerekek hangján csiszolnának még, akkor szinte hangtalan lenne. A nyírást mi 19-kor beszüntetjük, mert 19.30-kor jönnek a sünik, igaz nálunk se gyerek se kutya.

Egyelőre még csak ízlelgetjük, nincs is csak egy 100m2-es terület lekerítve neki gyakorlásnak sok akadállyal, gödörrel, emelkedővel, hogy lássam mit tud.

Marha jó nézni, ahogy sorról-sorra halad és hogy mindig tudja éppen hol van. Bármikor küldöm haza, mindig egyből irányba áll és hazamegy, pont mint a roborock bent. Viszont felemelni nem szabad, mert akkor kézzel kell hazavinni.

Amúgy nagyon érzékeny az akadályoknál, amint ütközik a kések leállnak és csak később indul újra, mikor úgy gondolja tiszta a terep.

450m vezetéket tud kezelni, ami elsőre elégségesnek tűnt, viszont miután bekerítettem 3 fát és eltűnt 100m vezeték, kezdek aggódni :D Bár ez még csak teszt pálya.

Új hozzászólás Aktív témák