- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym147
csendes tag
hetvegen nekem is sikerult a telepites (Worx Landroid M500)
Alapvetoen meg vagyok elegedve vele, az ACS nagyon ugyesen kerulgeti a gyerekek jatszohazat es a trambulin labakat.
A trabulin labanak a vizszintes reszet inkabb lesullyesztettem a folbe, igy remelhetoleg alatta is levagja es nem tolt el sok idot ott, amig kitalal.Nalatok mennyi idot megy egy toltessel? En hasznaltan (kb 1 eves) vettem es ugy neztem, h kb 45 percet megy el majd megy tolteni olyan 10% korul.
A kert U alaku es olyan 170m koruli a hatarolo vezetek. Volt olyan, h nem sikerult visszaernie a tolto allomasig es lemerult
Ez maskor is elofordulhat vajon vagy esetleg tanul es magasabb akku szintnel mar visszakuldi a jovoben? Vagy ezt vhol lehet allitani? Az appjaban nem talaltam, h lehetne.A zonazast hasznalja vki? Nalunk a kert U alaku es 3 zonara szeretnem bontani, akkor melyik pontokon kellene megjelelonom, mikor megy korbe a funyiro a vezeteken?
A 1. zonaban lilaval van jelolve a tolto allomas.
A sotetkek volnal a hatarolo vezeték es 3 zonat szeretnek.koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alapvetoen meg vagyok elegedve vele, az ACS nagyon ugyesen kerulgeti a gyerekek jatszohazat es a trambulin labakat.
Ez maskor is elofordulhat vajon vagy esetleg tanul es magasabb akku szintnel mar visszakuldi a jovoben? Vagy ezt vhol lehet allitani? Az appjaban nem talaltam, h lehetne.