Hirdetés
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Európába és a britekhez is megérkezik a Motorola Razr Fold, indul az előrendelés
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett tette le a voksát
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Agytagito
csendes tag
Röviden a 2000. év novemberében az Asus S-400 tipusú cd olvasómban szétrobbant egy PC-Guru CD, mérgelődtem ugyan, de éppen DVD olvasóra akartam cserélni a CD olvasómat-ami megjegyzem hibátlan volt a cd széttörése előtt- és vásároltam egy Pioneer DVD-105S tipusú 16/40 DVD CD olvasót.
2001. december 27-én az eset megismétlődött, szétrobbant a PC. Guru 2001. februári CD melléklete a DVD olvasómban, ami teljesen tönkretette azt. A CD a behelyezés előtt teljesen sértetlen volt. A DVD olvasóm is teljesen hibatlan volt az eset előtt.
A boltban ahol vásároltam a DVD-t – amikor közöltem a tulajjal azt, hogy egy CD széttört az olvasóban - azt kérdezte, hogy PC-Guru vagy CHIP Magazin Cd volt-e? Visszakérdeztem, hogy honnan gondolja ezt, és ő azt közölte velem, hogy ez általános probléma, hogy a két magazin CD-i miatt gyakran fordulnak elő ilyen problémák. Több ilyen eset is történt a közvetlen környezetemben, amikor a VTCD által gyártott Computer Panoráma CD tönkretett egy LG52X CD olvasót vagy a PC Guru szeptemberi teljes játék cd-je (VTCD) szétszállt egy Asus 52X cd olvasóban.
Természetesen sem az újság sem a VTCD nem akar hallani sem a kártérítésről! (
Szóval vigyázni ezeknek a magazinoknak a CD-ivel!!
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Filmvilág
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest