- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
Elnézést kérek, csak a HDMI verzót rosszul írtam, tehát 1.2-es HDMI van benne. (4K-hoz 1.4 kell)
Optikain sincs pillanatnyilag semmi, bár az utolsó napokban nem olvastam semmit ezzel kapcsolatban.
Egy biztos... ha a gyártó lebeszél a forgalmazásáról, illetve várakozásra kér, akkor szerintem nem egy kis gondról beszélünk.
Mindegy, hogy RK3188 vagy RK3288, ezeknek a gépeknek az ereje már rég elérte azt a szintet, hogy tökéletesen menjenek a FullHD filmek, ám nem ezen múlik.
Tehát visszatérve a lényegre, a gép sztereó jelet képes továbbítani, sem AC3 sem Dolby (süket a készülék minden kimeneten), a 24p-t pedig egyelőre felejtsd is el rajta.
Szerintem nincs az az őrült aki időt pazarolna egy félre tervezett készülékre, és teszi ezt úgy, hogy tudja, megkezdődött a PCB -k újratervezése...
Ezért sem nyitottunk nekik még témát, mert csúnyán meg fürdik vele aki most megveszi.
Ráadásul aki itthon ezt elkezdi forgalmazni, az rá is pacsál, mert a készülék dobozán fel vannak tüntetve, hogy a készüléknek mit kellene tudnia, és nem tudja....
Természetesen azért van remény, mert nem csak az alaplap verziók fognak változni karácsonyig, de vannak egyedileg tervezett készülékek is (Tronsmart), amiről pillanatnyilag nincs kézzel fogható információm. -
Lifeforce
őstag
Csak, hogy tisztán láss, és ne tévesszük meg az embereket...
Maga a GPU képes a 4K-ra, ám gyártás technologiai probléma miatt, 2.0-ás HDMI-vel szerelték.
A ma kapható készülékek nem, hogy 4K-t, de sem AC3-at, 5.1-et, Dolbyt, sem 3D-t nem tudnak! Ezért állítottam le az itthoni forgalmazást!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest