Hirdetés
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Háromtagúvá bővült a Motorola Razr 70 család
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- iPhone topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
Azért hoztam fel, mert nekem anno rengeteget segített. Kialakul a szemlélődő, figyelő én, ami elkülönülve figyeli azt a viharos káoszt, ami néha végbemegy az elmében. Aztán egy idő után elülnek a hullámok és akkor megint lehet vitorlázni az élet vizein.
Amit még fontos fogalomnak tartok, az a C. G. Jung által felfedezett "Árnyék". Ez a mi elfojtott, elutasított tulajdonságainkból összesűrűsödő személyiségrészünk, aminek a felbukkanása akár álomban, akár a valóságban (egy másik élő személyként) mélyen felzaklat és nagy jelentőséggel bír. Az Árnyék általában velünk azonos nemű és a legjellemzőbb érzelem vele szemben az undor. "Ő mindaz, ami én nem vagyok." A vele való kapcsolódás a személyiségfejlődés fontos állomása. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kuponkunyeráló
- Bluetooth hangszórók
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Suzuki topik
- Gitáros topic
- Gumi és felni topik
- League of Legends
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest