Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
nederlanden
senior tag
Köszönöm.Az a fura h ismerősi körben többen is vannak akik tizen éve szedik és szedni fogják örökre mint nyugtató/kedélyjavító és semmi bajuk (1szem 0.5 reggel).Nekem is elvileg örökre kellene szednem de bepróbálom még egyszer úgy ,h leveszem napi egy negyed szemre a 0.5-ösből ami már tényleg minimális mert ugye a 0.5-ös nem is negyedelhető.
Igazából engem ez az émelygés/kábúltság (mert szédülésnek nem nevezném) zavar és az ellenségesség,más bajom nincs.A felejtés nem olyan sűrűn fordúl elő és nem annyira vészesen h bezavarjon a munkámban vagy az életbe.
Az ellenségesség azzal,h szinte mindenkiről azt hiszem nem jót akar,akár lehet valós is.
A lényeg,h ez már gyerekjáték ahoz képest mikor a napi 3szem 2mg-osról álltam át a 0.5-ösre amikor a hangok,a fény is dúrva hatással voltak rám ,meg nem bírtam az emberek szemébe nézni mert non-stop pörgött az agyam ki-mit gondol rólam ,mit beszélnek mögöttem,mit terveznek ellenem stb.
Az igazsághoz hozzátartozik,h volt kb 6évem ami alatt folyamatosan füveztem néha extasy,alkohol/rivotril stb.,szóval csakis magamnak köszönhetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Xbox Series X|S
- Proxmox VE
- Háztartási gépek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen notebookot vegyek?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 1TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+OLED 3év Prémium GAR
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest