Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
"Az ellenségesség azzal,h szinte mindenkiről azt hiszem nem jót akar,akár lehet valós is.
A lényeg,h ez már gyerekjáték ahoz képest mikor a napi 3szem 2mg-osról álltam át a 0.5-ösre amikor a hangok,a fény is dúrva hatással voltak rám ,meg nem bírtam az emberek szemébe nézni mert non-stop pörgött az agyam ki-mit gondol rólam ,mit beszélnek mögöttem,mit terveznek ellenem stb."Pszichológiával, a saját történeteddel, családi rendszereddel milyen szinten foglalkoztál?
Szüleiddel, családtagjaiddal milyen a kapcsolatod?
Van párkapcsolatod, gyermeked?Ez szerintem ősbizalomhiány, nagyfokú érzékenységgel párosulva. A nagyfokú érzékenység szerintem áldás, ha már képes vagy kezelni és értelmezni a beáramló információkat, de amíg nem, addig nagyon nehézzé teszi az életedet. Az ősbizalomhiánnyal meg kezdeni kell valamit, mert erősen gátol az életben. Ha már senkiben sem tudsz bízni, akkor lényegében halott vagy.
Én keresnék a helyedben egy jó pszichológust vagy egy jó családállító terapeutát és kitartóan járnék terápiára.
-
lanw
aktív tag
válasz
nederlanden
üzenetére
Én tapasztalatból tudok Neked annyit mondani,hogy ha abba hagyod talán-talán egy kicsit regenerálódik az agyad,szép lassan jobb lesz a memóriád.Nem húsz évig szedtem,de nagy adagban a 2mg -t! Kb 2 mp-ig tudtam megjegyezni az adott infot,és nagyon kihatott a munkahelyre.Azóta egyik nyugtató,altató sem hat rám kis mennyiségben.Gondolom ez is valami hátul ütője a dolognak.Még egy értelmes 320 karakternyi mondatot nem tudok leírni helyesen
Viszont,20 év után nem tudom mit várhatsz, az alatt már valószínű megette az agyad.
Ezt még az első mondatomhoz csatolnám erős zárójelben! Fokozatosan hagyd el,ne kövesd el azt amit Én egyik napról a másikra hirtelen,mert azt a kínt az ellenségemnek sem kívánom!Sok szerencsét!

Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Bluetooth hangszórók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont,20 év után nem tudom mit várhatsz, az alatt már valószínű megette az agyad.
Ezt még az első mondatomhoz csatolnám erős zárójelben! Fokozatosan hagyd el,ne kövesd el azt amit Én egyik napról a másikra hirtelen,mert azt a kínt az ellenségemnek sem kívánom!