- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
A központ (Paradox) ki lett cserélve a kezelőkkel együtt ezért az már kiesett mint hibalehetőség. Az érzékelők mindenhol egy jó minőségű de semmi extra DSC érzékelők voltak, (ha jól tudom még ma is kapható a típus) ezek lettek a kérdéses helyeken lecserélve utólag Paradoxra, de megmaradtak a téves riasztások. Vannak olyanok melyek az ablak felé néznek pedig anno nem úgy kértem, de olyanok is melyek nem és mégus képesek téves riasztásra.
Azt hittem, hogy túl kicsi a helyiség az egyik helyen, de ez se jött be mert egy másik (még az eredeti DSC-k közül) hibátlanul működik egy apró előtérben.
A falazat miért lehet lényeges? Nem vezeték nélküli a rendszer. -
Nibiru
tag
Sziasztok, Rendszeresen fals riasztásaim vannak. 30 éve küszködöm velük!
Paradox rendszer volt az előző is, az új is. A régit csak azért cseréltem le mert abban reménykedtem, hogy megoldja a problémát, de hiàba. Alkik jártak nálam, soha nem találtak semmit. Érzékelőket cseréltek, mondván, hogy régiek, kàbelvégeket nézegettek, méricskéltek, esküdöztek, elmentek.
Mivel a probléma szinte kizárólag a szuterént érinti, már csak olyanokra tudok gondolni, hogy a PIR-ek (passzív infra érzékelők) kilátnak az ablakokon és a kint koslató macskák mozgására reagálnak. Esetleg nem csípik hogy a szuterénban jellemzően hűvösebb van, vagy magasabb a rel. páratartalom mint amit szeretnek. Vagy a belmagassággal ban bajuk. Vagy mindez vegyesen.
Elhatároztam, hogy a saját kezembe veszem a problémát.
Mivel kezdjem szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Tudományos Pandémia Klub
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Házi hangfal építés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest