Aktív témák
-
Amúgy meg mindenki nyugi, mint mondtam, feature el nem vész, lesz kereső, lesznek hírekhez/cikkekhez linkelt fórumok, lesz fórum gyorsmenü, MINDEN lesz, csak parci-bácsinak még mindig 2 keze van (elég elavult konstrukció egyébként, 10 kézzel és egy klaszterbe kötött notebook 5-össel rendkívül effektív lehetnék...).
-
Egyébként a font/aláhúzás és egyéb bugok azért lehetnek, mert az új kód aktívan használja a .CSS stíluslapokat. Ha van köztetek .CSS guru, az töltse le az oldal stíluslapját, sasolja meg, és ha tud valamit, amit én nem, szóljon...
-
Hát, van pár ablak épp nyitva, az tény :(.
Aláhúzott üzenetek: még mindig alá vannak húzva, mindenhol? -
Aktív témák most elvileg normálisan néz ki...
-
Mivel pörög ez a topik, mint a dervis, kérnék pár dolgot:
- aki új bug-ot észlel, nézze meg, hogy mások írták-e már, és ha igen, ő már ne szóljon (hacsak nem x böngésző alatt y módon néz ki az oldal típusú bugról van szó).
- új feature-öket egyelőre ne dobjatok be, menjen, ami most van, hibátlanul.
- ami régen volt, de most hiányzik, az természetesen pár napon belül vissza lesz téve.
Thx. -
Ezeket leszedtem (az Adataimnál véletlenül maradt csak bent), hiszen mostantól helyben tudod konfigurálni (lásd 2db nyilacska és a Blokk: pont a fórumtémáknál, híreknél, cikkeknél és fórumhozzászólásoknál).
Az infót cookie-ban tárolja, az egész sokkal univerzálisabb, ráadásul nem is kell belépned, hogy érvényesítsd őket. -
Kereső átmenetileg nincs, természetesen lesz.
-
Nah, a jogokat is fellőttem, elvileg mostantól hozzá tudtok szólni bármihez (ha eddig is ment, az véletlen volt :D).
Jöhetnek a bug reportok, különös tekintettel az ''Opera alatt hányadék az oldalra'', és társaira. Amit mindenkitől kérek: pontos hibaleírás, ha esetleg csak screenshottal magyarázható, akkor egy emailt a képpel a címemre (parci(KUKAC)prohardver.hu).
Köszi mindenkinek előre is, és elnézést a napokban várható kellemetlenségekért.. -
Szerintem egyelőre te képzelődsz :). Legalábbis az elmúlt napokban nem változtattunk semmit...
Ráadásul, egyáltalán nem biztos, hogy gyorsulni fog az oldal az R3-tól, mert a hangsúly ezúttal a struktúrán, nem a sebességen volt (több helyen is jelezték, hogy használnák a motort, tehát rendesen fel kellett építeni, nulláról).
Ami reményeim szerint némileg gyorsulni fog, az a fórum, erre külön odafigyeltem. Szignifikáns különbség itt sem lesz, talán stabilabb az egész... de ezt nem ma, az első napján fogja bebizonyítani :D.
Disznóság, vagy sem, de ti lesztek a beta teszterek... -
Hiányzik a szemétből pár feaute, egyébként már megy... de, ma akkor is fellövöm, ha egy csomó dolog még nem fog működni rajta, mert szeretném, ha még ma, vagy holnap omlana össze, és nem hétköznap.
-
Nem arról van szó, amire esetleg gondoltok (publikus beta teszt)... arról van szó, hogy ÉN épp tesztelem (és boldog vagyok, mert félig-meddig, de megy).
Publikus beta teszt aztán lesz, hogy fellőjük élesbe a motort (holnap, terv szerint).
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest