- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Ahoj!
Sorrend (ha jól emlékszem
):
1. PH! WTCC mod v.1.2 (ebben benne van minden, ami kell
)
2. PH! WTCC mod patch 1.1 (Az 1.0-as patch nem kell!)
3. PH! WTCC mod tracksAztán kattint, beállít és enjoy
.
Ui: rFactor Map plugin 1.06 <-- Ez meg csak egy kiegészítés, hogy megjelenjen a képernyőn az adott pálya vonalvezetése
(#3536) Ted-Mosby:
király
. Ha jól nézem a büntetések alapján van esélyem egy jó helyezésre mind az időmérőn, mind a futamon megint. Örömbódóttá
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #3532 üzenetére
[lelki_terror]
De nagy a szád kicsi bambuszrügy. Szerintem inkább lapíts és bújj el. Ha, ugyanolyan jó lesz Osch-ben is mint Monzaban, szerintem el se indulj, mert tiszta szégyen voltál
. Csapattársad helyében le is tagadnám, hogy egy csapatban versenyzünk.
De hát látszik milyen banda is vagytok. Az egyik keveset tankol, a másik kiugrik a rajtnál és a büntetését is rosszul tölti le. Áááhhhh szégyen ez a Pro eXtreme Motorsport csapat.
[/lelki_terror] -
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #3507 üzenetére
[Figyelmedben ajánlom a dölt betűs részt]
Előzőt nem tudtam valamiért már szerkeszteni, bocs mindenkitől a 2 hsz-t egymás után
-
Ventur@
senior tag
Ted & dzsaver és Neuro!
Köszönöm a megtisztelő címet, hogy én is VB tag lehetek
.
Megpróbálom a lehető legjobban ellátni a feladatomat és az biztos, hogy senki felé semmilyen részrehajlást nem fogok tanusítani, akár mennyire jó viszonyban is vagyok az illetővel/illetőkkel. Remélem ebből sértődés nem lesz soha és hellyén tudja kezelni a továbbiakban mindenki a dolgokat
.
Mindenkinek üzenem, hogy a lelki terrort nem hanyagolom. Mint versenyző továbbra is fogom alkalmazni, ebben nem lesz semmilyen változás
.
(#3506) KaraDani: Nagyon ott van a Subaru mod. Én bevallom férfiasan, hogy néha csak azt csináltam, hogy kimentem egy pályára és csak játszadoztam a gázzal, hogy halljam a turbó lefúvószelep hangját. Attól elolvadok
. Eszméletlen jól lehet terelni a vasat még bill-el is.
-
Ventur@
senior tag
(#3474) JJános: Gracias a rizst. Oscherslaben-re már ezt fogom kifőzni és tankolom is bele a szekérbe. Remélem jóféle cucc lesz
.
(#3476) N€T0X|N: Bocs! Most már emlékszem, hogy a múltkor a futam végén írtad is, hogy hétfő reggelig szerver off van
. Szivacsagyam nem szűrte ki az infót
.
(#3480) zodo: "...ha más nem akkor keresztbe állok a pályán hogy utat nyerjek a csapattársamnak.
" Én emiatt már most kérem a VB tagokat büntizzenek meg. Minimum 30 rajthelyest kapjál
. Egyébként köszöntem a gratulációt
. Tegnap kicsit off-ban mentem vagy 10 kört Oschens.-ben, de monza után nehéz még átszokni, szóval cinkes lesz eddig
.
(#3484) dzsavermadar: Maxi tisztelet és köszöntem neked is a gratulációt. Széthajtottam a szekeret, de megérte. Igaz messze még a vége
.
KaraDani: Szerinted miért a Seat-nak van a legjobb ideje? Segítek: Neuro csíter egyben szerveradmin, Ted meg a főszervező...na meg van
? Igen eltaláltad: még egy csítert kapunk a nyakunkba
.
Más: Letöltöttem én is azt a Subaru modot.....bááázzzz besz*rás azok a hangok
. Fizika is eszméletlen jó alatta. Azon a pályán próbáltam én is amit te itt korábban belinkeltél és olyan szépen lehet bill-el is kilinccsel előre terelni a vasat, hogy kész. Fantörpikus
-
Ventur@
senior tag
Nézd meg a replayt, mert a futamon volt egy zöld rizsrakéta ami körökön át keményen üldözte azt a kormolós olajkazánt
.
Sajnos továbbra is ott van a gond nekem, hogy az 5-6. körtől egyszerüen annyira elfogy a gumi tapadása, hogy néha alig bírom az úton tartani. Ted ezért is tudot tőlem kb. a verseny felétől meglógni
.
Sajnálom, hogy a neteddel gond van egyébként, mivel szivesen harcoltam volna veled is. Remélem Oschersleben-re minden megjavul és küzdhetünk keményen és fair módon
.
Más:
Köszönöm mindenkinek a tegnap esti futamot. Igaz, hogy még csak a 2. helyszinen vagyunk túl, de ekkorát még a ringen sem mentem, illetve egyik korábbi tesztfutamon sem. Köszönöm Tednek a remek pozíció harcot és remélem Oschersleben-ben megfoglak
. zsomboor/Mityu/JJ nektek a nyomást mögöttem, mivel folyamatosan arra buzdítottatok, hogy kihajtsam a lelkét a gépnek
.
Ui:
Neuro: Mi van a honlapon az Időeredmények résszel? Tegnap este óta nem lehet egyik linket sem megtekinteni
.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Mi a fene történt srácok? Kapcsolat bontása aztán csókolom
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #3381 üzenetére
Nagyon impozáns lista és én már most támogatom
. Ha nem változik a Honda "gyengesége" én tuti váltok valami másra
.
De, ha már szóba kerültem párszor én itt és most leírom:
Én nem a bajnoki összesítettre hajtok, kizárólag a kategóriám érdekel. Esélyem sincs kormányosok ellen ezzel tisztában vagyok, ezért nem érdekel az összesített eredmény!
Holnap találkozunk Monza-ban uraim és mindenkinek tiszta versenyt kívánok
. Kategóriatársak meg bajúszt felkötni
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #3320 üzenetére
Halvány gőzöm sincs, hogy miért csinál ilyeneket a játék
. Majd jön Ted vagy Neuro, hátha ők értenek hozzá. Ha nem természetesen kapnak egy 20 rajthelyes büntetést Monza-ban
.
A tegnapi replay-en vettem észre és - amikor Ted olyan szépen legumizott - abban látszik, hogy a levegőben olyan 1 m magasan csak forog-forog körbe az autója
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #3316 üzenetére
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #3277 üzenetére
Köszöntem a videót, de meg mondom őszintén azért kellene a zsombooré, mivel ő bill-es. Kormányos időhöz nehéz viszonyítanom a bill-es időmet
.
Egyéként végignézve, csont ugyanolyan fokozaton veszek minden kanyart, ahogy a videón is látszik. Az tény, hogy ugye bill-el vagy satufék van, vagy nyélgáz. Köztes lehetőség nincs. Szóval ezzel is sokat veszítek, ezt aláírom, de nem hiszem el h kb. 2mp-vel rosszabb best lapot megyek, mint zsomboor, holott múlthéten a ringen bill-esek között én voltam az egyedüli aki 2:00 alá bement (nem nagyképűségből írtam!). Ráadásul Monza az egyik kedvenc pályám. Minden autós játékban - amiben csak benne van - az első ez a pálya amire kimegyek és megnézem milyen a játék. Tudom a ring is más meg Monza is, de hát akkor is. Nem tudom, mi a francért nem tudok egy normális kört összedobni. Tiszta szégyen
. Össze-vissza állítgattam már, azt a tetves rizsrakétát, de valami mindíg nem okés. Fene enné meg
.
Ui:
Videóhoz még: Azért 0:39-nél az a vágás eléggé cinkes. Ha ezt vasárnap játszod be simán mész a sor végére, aminek én roppant mód örülnék
.
-
Ventur@
senior tag
(#3273) N€T0X|N: Billentyűzetet evésre??? Tanííííts mester
.
Jól van kicsi bambusz űlj le szépen és csihold még azt a csítet, mert szégyen a 2:02-es időd.
(#3274) b-type:
Durva és nagyon állat szerintem. Tetszik ahogy tereled a bajor ménest
.
(#3275) zsomboor: Az odáig szép és jó, hogy vezetem a kategóriánkat, de még csak 1 futamon vagyunk túl
.
Ahogy elnéztem a monzai gyorskör listát, ha nem tudok többet kicsikarni a Honda-ból, akkor ez nekem vasárnap egy nagyon csúfos futam lesz
. Tudom, hogy karcsú a Honda - erre már a ringen végzet tesztek alatt rájöttem. Ott a Honda-ból nagy nehézségek árán tudtam azt az 59-es időt kicsikarni, a Cruze-ból meg meg sem erőltettem magam és 59-es időt mentem. Ha annak odab*szok, szerintem meg lett volna az 58 vége - de változtatni nem tudok, szóval ebből kell építkeznem
.
Lökj már fel valahova légyszi egy replay-t nekem, hogy hátha rájövök, hol találok még a pályában vagy 1 mp-t, mert annyi nagyon kéne a jó start pozicióért.
-
Ventur@
senior tag
Neuro és zsomboor: Elmentek az időitekkel a jó f*szba most már
. Ezt a csíter bandát
.
-
Ventur@
senior tag
[lelki_terror]
(#3245) nervus.v: És egyszerűen nem tudok 2:06 alá menni.
Erre mit mondjak? Balf*sz(#3246) N€T0X|N: Én meg most leürítettem a tankot, mindjárt meg is lett 2:03 eleje...
És erre mit mondjak? Csíter[/lelki_terror]
-
Ventur@
senior tag
(#3196) N€T0X|N: Sikerült letölteni nekem is és nem kellett gmail fiókra bemenni, szóval nekem tetszetős a dolog
. Jobb mint a data.hu a maga 60 kb/s-ével
.
(#3205) zsomboor: Ettől még jobban elszomordta, hogy te is kormányra váltasz a következő szezonra
.
Eskü fontolóra veszem, hogy következőn nem is jelentkezem, mert minek. Teljesen esélytelen vagyok bill-el. Ez a ringen is kijött. Gyorsköröm még azt mondom, hogy bill.-hez képest nem is volt rossz, de futamon túrót nem értem el. 7.-ként indultam 9. lettem. Mityú úgy ment el mellettem, mint a huzat. Motort is csak vagy 2 körön át tudtam tartani.Néztem a monzai idődet. Közelében sem vagyok a best lapodhoz, pedig nem két kanyart mentem már ott sem. Szóval most szomorú vagyok
.
(#3207) Sziszifeca: Gyere csak nyugodtan szerverre és b*sz oda a Pro Extremes-eknek (Logitech-esek is kaphatnak a szájukra természetesen), mert kicsit nagy az arcuk
(istenem, de szeretem a lelki terrort alkalmazni, ha már a pályán csak tölteléknek vagyok jó
)
Egy kérdésem lenne: Reg. nélkül nem lehet tőletek letölteni a kTCC-s modot
? Mert nekem nagyon tetszenek, hogy ilyen jó kis orrtolós verdákkal csapattok és kipróbálnám, hogy mégis milyen. Regelni meg nem akarok, csak azért, hogy a modot letöltsem. Ha megoldható köszöntem, ha nem nem. Nem dráma
.
-
Ventur@
senior tag
Halló!
Valaki dobjon már fel egy replay-t a tegnapi csapatásról, mert kiváncsi lettem mit alkottatok
(főleg nervusra, mert igen májerkodott nekem tegnap msn-en, hogy mekkora császár volt
). Előre is köszöntem
.
Neuro: Bocs akkor kicsit benéztem ezt a nagy szimulátoros múltat veled kapcsolatban. Nekem úgy rémlet, de tévedtem (de a többiekre még lehet igaz, hogy kenik-vágják a témát
).
[lelki_terror]Amúgy, meg hát mindenki tudja mekkora egy csírer vagy, szóval most mégjobban bebizonyosodott[/lelki_terror].
Ha lesz esetleg megint csapatást, írjátok már ki mikor és megpróbálok felnézni (tegnap szarul voltam nem volt erőm felmenni
).
-
Ventur@
senior tag
(#3127) zsomboor: Hát igen, szépen ki is löktél egy kicsit. Autóm sérült és az én lelki világom is. Azóta sem tudom magam túltenni a történteken. Rémálmaim voltak, hogy jön jön és jön egy nagy sárga vectra kitátott, hatalmas légbeömlőkkel és fel akar falni
. Egyszerüen teljesen kikészültem
.
Nyugi poén volt
. Kösz az izgalmas futamot és várom minden egyes pályát, hogy harcoljunk 1000L
.
(#3129) zodo: Szerintem meg jól nyomod nagyon. Tegnapi futamon is 1 kör alatt szépen elléptél előlem, szóval elismerésem
(azt meg ne feledd szerintem, hogy kik végeztek előtted. Nem kenyerem fényezni őket - mert hülye azért nem vagyok
- de amennyire emlékszem mindegyikőjük nem kicsi szimulátoros múlttal rendelkezik (és igen bambusz téged is fényezlek egy csöppet ezzel a kijeletésemmel, de hát ennyit kaptál az egész szezonra. Innentől jön a megalázó, nem kímélő, kegyetlen lelki terrorom
) .
(#3133) Mityu_76: Nem kell elnézést kérned, mivel szerintem semmi vészes nem történt
. Láthattál ott egy rést, azt hitted befér, de nem jött össze. Van ilyen. Minden elismerésem a tiéd is, mivel élvezetessé tetted a versenyem és jó volt - ha csak pár körön át is - egy jót harcolni szintén egy rizsrakéta ellen
.
Más: Néztem a monzai időmet, de már most előre látom, hogy időmérőn gyík leszek nagyon. Ha azokat az időket hozza zsomboor és adyz, mint ami a honlapon van, akkor vertmezőnybe jó leszek. Yak-ot nem tudom, mit tud de félek kapok rendesen
. Pláne, hogy ha úgy elfogy a gumim, mint a ringen. Igaz, szétgyílkoltam a gépet
.
-
Ventur@
senior tag
. Hidd el JJ így is volt gondom rendesen
. Elején Zodo szúrt be elém (teszem hozzá, hogy teljesen szabályosan. Megnéztem a visszajátszást. Látott ott egy helyet melletem és befért. Kicsi kocc volt benne, de semmi egetrengető, szóval Zodo minden elismerésem nagyon nagy volt
), aztán Mityunak volt egy érdekes manővere, de ott meg ő mérte fel rosszúl a helyzetet
. Aztán zsomboor adta nekem az ívet. Nem kímélt, de én itt sem vettem észre semmi vészeset
. Utána megint megérkezett Mityu és szerencsére már nem volt gond, elment mellettem mint a meszes
. Aztán a végére megkaptam Motort a nyakamba, na vele is ment az adok kapok - szerintem - teljesen fair módon
.
Ha valaki a felsoroltak közűl nem így érzi óvjon nyugodtan
. Én nem teszem, mert semmi kivetnivalót nem találtam az egész futamomban
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #3057 üzenetére
Köszönöm, hogy te is így gondoltad
. Eskü nem élveztem egyik futamot sem ennyire, mint ezt a mostani harcunkat
.
Támogatom a hétközbeni tesztfutamokat, mivel hogy gyakoroljon az ember. Tény, hogy kevesen vannak, de hát mindenkinek gondolom van más dolga is. Lényeg, hogy vasárnap legyünk meg kellő mennyiséggel
.
(#3060) nervus.v: Én ha tudok felmegyek esténként, csak írjátok ki, hogy hánytól. 9-ig ráérek
.
-
Ventur@
senior tag
Kösz mindenkinek az utolsó tesztet. Én élveztem
.
Neuro: Mi volt a gond Julezkónál? Másik: Jó volt az a pár kör amit egymás ellen nyomtunk. Véleményem szerint pont olyat toltunk, mint az igazi wtcc-sek. Legalábbis szerintem
. Egy nagyon picit ment az adok-kapok, de szerintem pont annyi amennyi a keretek közt belefér
. Ha nem így láttad, akkor elnézést
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #3001 üzenetére
Biztos, hogy nagy munkák folynak a háttérben a versenyzőknél, mert igen nagy a csend mostanában
. Talán mindenki kalapálja a verdát, hogy az első futamon megmutassa ki a legény a gáton
. Offlineban én is ezért tesztelem minden nap egy kicsit a rizsrakétámat, hogy időmérőn (na meg majd a futamon is) megmutassam, mégis mit tud a szekér
.
Bár azzal, hogy kipróbáltam más típusokat is (Cruze, Lacetti, BMW) kissé elszomorodtam, hogy jelenleg a Hondaból túl sokat már nem tudok kicsikarni. Az istennek sem megy úgy ahogy, pölö a Cruze, de még a Lacetti-vel is jobb időt megyek
.
Egyébként meg tegnap, hogy írtad adyznak, zsomboornak és Syriusnak is meg van a lehetősége kormánnyal csapatni csak még jobban elszomorodtam, hogy a kategóriánkban milyen kevesen maradtunk
. Lehet köv. idényre nekem is át kell pártolnom a kormányosok közé, csak akkor be kell szerezni valami tekergetnivalót
. De ez még a jövő zenéje
.
Összegezve: Már csak bő 2 nap és csapatunk 1000L
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #2968 üzenetére
Most látom a honlapon, hogy már te is kormányos lettél
. Lassan oda jutunk, hogy felesleges lesz a rookie osztály, mert maradtuk 5-en (Syriusszal együtt, mivel ő is ide lett sorolva az Xbox360 kontrollerel). És...még van 3 nap a hivatalos rajtig. Ha így haladunk egyedül maradok a kategóriában
.
Na sebaj...éppen ezért lesz majd izgalmas, ha bill-es jól befurakszik a kormányosok közé
. Lesz nektek nemulass
.
Szóval Yak, zsomboor, adyz és Syrius! Bajtársak! Harcra fel, mutassuk meg kiknek van vér a pucájukban
(és Tudás a hatalmukban
.Istenem, de szeretem a lelki terrort
).
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Bocsánat, hogy elszaladt alattunk a ló. MSN-en szoktuk egymást oltani és kicsit átragadt ránk, amit a szerveren "folytattunk". Ígérem ilyen többet nem lesz
.
Más: Hondával 1:58-at menni
? Én az istennek sem tudom 2:00 alá vinni, a Cruze-al meg nem is igazán kell megerőltetnem magam és kisújjból megvan a 2:00.xxx, ha nagyon odarakom neki akkor ott meg van az 1:58 vége is, ami szerintem bill-től nem rossz (az már más kérdés, hogy ezt futamon nem tudnám kamatoztani, de ez már az én bajom
).
Az Időeredményes megoldás meg nagyon ott van
. Marha jól átlátható és jó csemegézni rajta
.
-
Ventur@
senior tag
Na akit érdekel a tegnapi ringes gyorköröm a cruze-al, az itt le tudja tölteni:
[Hungarorin gyors kör - Cruze]
Csak be kell másolni a x:\PH! WTCC mod v.1.2\ReplayFridge\ mappába és Hungaroring gyors kör cruze (vagy ilyesmi
) névvel lesz.
(x a meghajtó, ahova a játék van telepítve
)
zsomboor: köszönöm az elismerést, de lett ez volna még jobb is csak már későre járt
.
Neuro: Nem, ez nem csít, ez barátom: TUDÁS!
-
Ventur@
senior tag
(#2928) Mityu_76: Bízom benned hondás testvér és besegítek majd én is
.
(#2929) N€T0X|N: Isten lássa lelkem, hogy semmi olyat nem követtem el, amitől ilyen időt mentem. Nekem is hihetetlen, de ha kell délután feltolom valahova a replay-t lesd meg, hogy van-e benne valami, ami cinkes
.
Nem akarom elhinni, hogy az a kibsíííípott koreai fémhalmaz, jobb mint az én über rizsrakétám
.
-
Ventur@
senior tag
Csak érdekességképpen (weboldalról mentve):
9. m4dm3n - Chevrolet Cruze - Practice 12 - 1:59,329 - 26-jan.-2011 1:21 DE
14. m4dm3n - Honda Accord Euro R - Practice 40 - 2:00,591 - 24-jan.-2011 4:15 DU(természetesen továbbra is bill.-el mentem. Hondaban már nincs túl sok - talán 1:59 vége, de a Cruzeban még sokat ott hagytam, szóval azzal 1:59,1xxx - 1.58 vége. Ugyanazon beállításokkal!!!)
Szóval a franc essen az összes krúzosba, ennyire nem lehet "jó" autó
.
Najó mentem sírok egyet és elalszok
.
-
Ventur@
senior tag
Zodo: Nekem is digi van (20/10) de nekem nem szokott bontani éjfélkor
. Sőt igazából túl sok gondom nincs is a nettel. Egyszer-kétszer volt eddig komolyabb gond. Annó UPC-nél ez havonta volt
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Mityu_76 #2899 üzenetére
Nagyon remélem én is, hogy lesz valaki aki ír egy jó hondát, mert nekem sincs szívem megválni a jó kis rizsrakétámtól
. Rice Power
.
(#2900) zodo: Nem kell vérkomolyan venni, ez csak a szokásos lelki terrorom, amit alkalmazok, mivel valahogy le kell küzdenem a hátrányt, ha már a pályán erre nincs esélyem ellenetek
.
-
Ventur@
senior tag
(#2885) zsomboor: Gracias, de eddig ez az első pálya, ahol úgy nézz ki sikerült eltalánom egy normális qualy-s beállítást. De ez édeskevés, mert hát nem csak a Hungaroringből áll a bajnokság
. Ígérem igyekszem fejlődni, hogy a rookie-k kemény csatát vívjanak
(ne legyen olyan dög unalmas, mint a
nagyképűkormányosok versenyeik.)
(#2886) N€T0X|N:
"Mee' Neuro verdája meg van piszkálva ofkorsz (garázs tuning rulz
)."
Javísd már ki így kicsibambusz:
"Mee' Neuro verdája meg van csítelve ofkorsz (garázs csít rulz)."
Mivel lassan kezdődik az éles bajnokság, természetesen a lelki terrort nem fogom abbahagyni, sőt még jobban fogom ellened (és csapatod, valamit mindenki ellen, aki megérdemli
) nyomatni. Mert: Megérdemled
.
"Egy csítes kör bármelyik pályán: 20.000 Ft
Hideg sör a boltból a győzelem ünneplésére: 300 ft
Ventur@ kemény lelki terrorja...megfizethetetlen! Minden másra ott a MasterCard"
(#2897) JJános: Mint az ART ® versenyzője a hírt se nem cáfolni és ne nem megerősíteni nem tudom. Hivatalosan nem kaptam felhatalmazást a csapatvezetéstől, hogy nyilatkozzak
. Egyébként nem csak én vagyok rizsrakétás, hanem Mityu is az
.
-
Ventur@
senior tag
Nem bírtam még aludni és kicsit kipróbáltam offline egy-két autót
. Roli minden elismerésem a BMW miatt, hogy így tudod terelni
. Egy normális kört nem tudtam menni vele Monza-ban
.
Viszont megnéztem a Cruze-t és kicsi kiábrándító volt, hogy 3 (!!!) kört mentem vele össz-vissz és majd 1 mp-el jobb volt a köridőm, mint a Honda-val (ugyanazon beállítások mindkét autónál! A Hondaval meg a szerver adatai alapján 14 kört mentem.). Hát hol itt az esélyegyenlőség
? Fel fogom jelenteni az összes Cruze-ost az ombudsmannál (vagy kinél
).
Igaza volt Mityunak, hogy kevés a Honda ide. De hát ezt választottam, ezt kell szeretni
. Köv. idényben sztem autót váltok
.
Na jóccás mindenkinek
-
Ventur@
senior tag
Gratulálok minden versenyzőnek az előszezonhoz:
Neurotoxin (PH! WTCC Championship és az Independent's Trophy 1. helyezetje)
zomboor (PH WTCC Rookie Challenge 1. helyezetje)
Chevrolet Lacetti (PH WTCC Gyártók Bajnoksága 1. helyezetje)Ezt pedig engedelmetekkel még egyszer beteszem (kissé módosítva az eredeti szöveget), hogy az új jelentkezők is tudják, miért érdemes harcolni
:
Tisztelt versenyzők!
Hogy izgalmasabbá tegyem a nyitóbajnokságot, ezután szeretnék nyereményt felajánlani a kategória győzteseknek.
Nyeremények:
Independent's Trophy 1 helyezetjének 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.
Rookie Challenge 1 helyezetjének* 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.*Megj.: Abban az esetben, ha én magam végeznék az a végső összesítés élén, úgy a nyeremény automatikusan átruházódik a 2. helyezetre.Ha több 2. helyezet lenne, akkor a VB dönti el (futamon elért helyezések, több kategórián belült elért best lap stb) alapján, hogy ki kapja a nyereményt
!
Mind két nyeremény teljesen eredeti, bontatlan csomagolású és regisztrálatlan!!!
Szeretnék ezzel a felajánlással is ösztönzőleg hatni a versenyzőkre.
A nyeremények átvétele semmilyen költséggel nem terheli majd a nyerteseket, mivel jómagam fogom postázni teljesen ingyen és bérmentve.
(Minden nemű hőbörgést elkerülendő ezt teljesen komolyan gondoltam és ebben az egy esetben nem kérem a Vezetőség engedélyét. Saját elhatározás és saját felajánlás, hogy legyen egy kis tétje is a versenynek
)
Nyereményre fel
!
-
Ventur@
senior tag
Köszöntem a mai tesztet is. Jóféle volt
. Elnézést, hogy szó nélkül leléptem, de az egerem meghülyült már megint
. Holnap este remélem időben jövök
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
nervus.v #2705 üzenetére
Kuss és szád alapállásban. Itt diktatúra van. Ha Netoxin szól akkor beszélhetsz
. roli te meg ne akadj ki
. Attól még ugyanolyan balfék, mint eddig
. Igen ez egy lelki terror volt
.
(#2680) zodo:
Mint látható a lelki terror nálatok is működött, szóval kössétek fel ti is a bajúszt teddel.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N:
"(#2665) smisa: Kösz 2. számú pilóta
" Azért ezt a szégyent Neuro. Még a saját csapattársad is leoszt
. Egyébként meg lehet, hogy én utolsók között vagyok, de legalább nem csíterkedem össze az összes futamot
.
(#2660) KaraDani: Jól nyomod. Csapassad csak te is neki a lelki terrort, mert kicsit kinyílt a csipája az inasnak
.
(#2662) JJános:
Remekjó hír
. Már nekem is be kell szereznem egy kormányt akkor, mert látható hogy azzal sokkal jobb értékeket lehet elérni
.
Ki szponzorál nekem egy jóféle logitech kormányt
? (ennyien ne jelentkezzetek
)
-
Ventur@
senior tag
Köszi ted és neuro az infót. Zsírúl működik a map plugin
(legalábbis offline). Tegnap nem volt alkalmam tesztelni online, mert eléggé kegyetlen fejfájással küszködtem, de majd a ringen megmutatom ki a legény a gáton
.
(#2627) N€T0X|N: Fogóggyá' má' vissza öcsisajt. Ne a fórumon oszcsad az észtet hanem a páján mutassad mög mitet tudsz te gané'
. Amúgy mög oszcsam a véleményed me' az a admin - vagy mija t*kön - télleg egy idegebeteg. Assziszi ő az atyaúristen oszt csak egy kis b*lf*sz bambuszrügy
.
(#2632) smisa: Én nem hallottam még erről soha. Ez ilyen csak online játszható játék vagy mi a szösz
?
(#2647) Ted-Mosby:
"Büntetések:
- Zodo boxutcából rajtolhat
- Ted-Mosby boxutcából rajtolhat"Istenem, ezt de szép látni
. Még ha a bambusz is a listán lenne, akkor lenne egy csodás infó, de így is megfelel
.
Más:
JJ nálam a gumik meg egy kör után vastagon 100 C fölött vannak és egy 10 körös futam után szépen el is kopnak úgy, hogy az utolsó 2 (néha 3) körömön már érezhetően hosszabb féktávot kell vennem és rizsrakétám sem fekszik úgy a pályán. De hát ez van. Küzdeni kell. Igaz én bill.-es vagyok, még cinkesebb a dolog
.
Ui: Szerintem lassan nevezzük át a bajnokságot Dzsaver Klán Rt Kupának, mert annyian vannak, mint az oroszok
.
-
Ventur@
senior tag
(#2603) N€T0X|N: Majd adok én neked olyan diktatúrát ... te teeee kis mini castro
.
(#2614) 00roli00: Ezt a nyalást a VB-nek
. Bár lehet nem rossz technika. Én egyenlőre maradok a lelki terrornál. Remélem lesz hatása
.
No de egy kérdés:
Nem tudom másnál is "vacakol-e" a map plugin, de nálam nem olyan mint régen. Az 1.0-ás wtcc modban a map plugin, ha be volt kapcsolva, akkor a térképen láttam hol vannak az ellenőrző pontok és a rajt/cél. Ebben a mostani modban, hogy benne van a map plugin, látom a pálya vonalvezetését, de nincsenek jelölve a pontok. Ha én átmásolom a korábbi modból a plugint (és teszem fel működik is) nem fog a szerver kihajintani?
Ha valakinek van tapasztalata ossza meg velem
.
-
Ventur@
senior tag
Szép a krúz mit ne mondjak
. Megdundiznám
.
VB tagokra a szavazaton:
N€T0X|N (a csalós bambuszrügy
)
Ted-Mosby (lodzsitekes biztosúr)
dzsavermadar (a szomszédvektráscsávó és Klán vezír)
Mint látható nekem tökéletesen megfelel az eddigi felállás. Minden tiszteletem a tiétek az eddigiekért és persze a továbbiakért is, ha vállaljátok
.
-
Ventur@
senior tag
Srácok, srácok, srácok!
Szóval én javaslom, hogy a bambuszok utolsó helyről induljanak minden futam alkalmával. Lodzsitekesek 5 rajthellyel hátrébb. A Dzsaver Klán, mivel túl sokan vannak, simán a boxból rajtoljanak. KaraDani túl jó ő csak tolatva menjen. Yak csak behúzott kézivel mehet. Mér? Csak, mert krúzos. Akiket kihagytam, szerintem el sem induljanak az időmérőn. Az Accord Racing Team-es csávó - az a m4dm3n vagy ki - na neki örök első rajthelyet biztosítani. Asszem ennyi lett volna
.
Mint látható én az időmérő kérdést már korábban megoldottam, szóval ezt fogadjátok el. Nincs mese. Tudom nem vagyok VB tag meg se szervező, de el kell fogadni és mindenkinek jó lesz. Főleg nekem
.
(#2530) Ted-Mosby: remekjó
. Nekem spec. megfelelő
.
-
Ventur@
senior tag
(#2500) N€T0X|N:
[lelki_terror]Ne mártírkodjunk már kérem szépen...még, hogy bevállaltad...cöcöcö...bombajóaduma. De, ha már a csít nem működik, akkor hozod a GRiD-es kiütős formádat. Hát kérem szépen, hogy téged zárjanak ki, kormányodat olvasszák be és téged pedig küldjenek elmeintézetbe
.[/lelki_terror]
-
Ventur@
senior tag
Nekem srácok mindegy, hogy lesz csak időben tudassátok a néppel, hogy akkor mi, merre és hány méter
.
(#2496) N€T0X|N:
[lelki_terror]Pontáblázatot elnézve bambuszrügyem, igen karcsú vagy b*szki
. Még a lodzsitekes Zodo is, sőt tovább megyek zsombor a vókszhól vektrájával és bill-el játszva is bealázott. Szerintem gondolkodj el erősen, hogy érdemes-e neked indulni egyáltalán
. Látszik, hogy még csak friss hajtás vagy és tapasztalatlan
.[/lelki_terror]
-
Ventur@
senior tag
Tednek igaza van: Nem kell túl bonyolítni a dolgokat, mert pont az tűnik el ami a lényeg: a verseny és a játék
. Na meg én sem szeretném, hogy ha az eddig szépen összegyűlt versenyző mennyiség szépen a nyitányra lecsökkene, mert akkor cinkes lesz a dolog
.
Szóval én javaslom, hogy a bambuszok utolsó helyről induljanak minden futam alkalmával. Lodzsitekesek 5 rajthellyel hátrébb. A Dzsaver Klán, mivel túl sokan vannak, simán a boxból rajtoljanak. KaraDani túl jó ő csak tolatva menjen. Yak csak behúzott kézivel mehet. Mér? Csak, mert krúzos. Akiket kihagytam, szerintem el sem induljanak az időmérőn. Az Accord Racing Team-es csávó - az a m4dm3n vagy ki - na neki örök első rajthelyet biztosítani. Asszem ennyi lett volna
.
Nekem mindegy, hogy lesz - amúgy sem vagyok egy mágus
- csak legyünk meg szép mennyiségben és jó futamok legyenek
.
Ui: az off-ab tett az volt a lelki terror
.
-
Ventur@
senior tag
(#2406) N€T0X|N:
"Annyi, hogy a rajtsorrend nem vasárnap 19:00-kor kerül kihirdetésre, hanem még a délelőtt folyamán. Így mindenki előre tudni fogja, hogy honnan indul este."
Gondoltam, hogy korábban lesz meghírdetve, csak már nem akartam bonyolítani
. Egyébként ha számít én támogatom a felvetést. Nekem tetszetős a dolog
.
(#2407) dzsavermadar:
"Ráadásul az első helyre kerüléshez, meg rögös az út, mert tele van szórva a pálya autókkal."
[lelki_terror]Az még hagyján, hogy tele van, de ráadásul az elejét fogja a biológiai hulladék csapat
(igen a bambuszrügyekre gondoltam
)[/lelki_terror]
VB tagok figyelmébe:
Ha, ez amit Neuro felvetett bevezetésre kerül, akkor szerintem csináljátok úgy, hogy csak X mennyiségű (szerintem 3-5 ideális) kört lehessen nevezni abban az esetben, ha bármi hibát talált a VB a leggyorsabb körön. Ha a limitet túllépve is van hiba minden körben (drasztikus és s Szabályzatnak nem megfelelő), akkor kapjon büntetést az illető (mp büntetés, rajthely büntetés esetleg boxból rajtolás. Ez a ti jogotok eldönteni
).
Természetesen ez csak az én magánvéleményem
.
Na ezt a hsz-t mire megírtam, közben más dolgom is akadt a ph meg kirakott, majd visszajöttem copy/paste és postoltam. Szóval ha tárgytalan és hülyeség elnézést kérek
.
-
Ventur@
senior tag
(#2401) Ted-Mosby:
"a következő szezonban már két 8 körös futam lesz egymás után
a másodikon az első beérkezési sorrendjének fordítottjában fog indulni az első 8, úgy mint az igaziban
tehát aki megnyeri az elsőt, az 8.-ról indul a második futamon
aki 2. lesz az elsőn, az 7.-ről rajtol a másodikon
és így tovább"Ezt én már most így előre támogatom, mert így a rookie-knak is lesz esélyük komolyabb eredményt elérni
.
(#2404) N€T0X|N: Báááázzz ennyit írni. Bár csak a pályán mutatnád meg hogy mit tudsz, mert sokat írni azt már látjuk tudsz
(ezt hívják lelki terrornak. Kell na! Ha már nem tudlak a pályán letolni, hát alázlak szóban
).
Én egy tudatlan rizsrakétás vagyok csak, szóval tömören erről lenne szó?
Szombaton 1 órás időmérő, rajtsorrend kialakul. VB ellenőrzi ki mit ment és hogyan, majd a vasárnapi belemelegítő alatt (vagy közben a VB topikban) jelzi ha valaki kap bármilyen büntetést. Vasárnap 30 perc bemelegítő, majd futam a megállapítottak szerint. Jól veszem ki, hogy erről lenne szó
?
Nekem egyébként mindegy hogy lesz. Egy biztos, hogy én esténként nagyon max. (de nagyon max) olyan 10-ig érek rá. Remélem addigra lerendeződik minden
.
-
Ventur@
senior tag
Ezt minden versenyzőnek írom, nem külön személyeknek szánom:
Akik büntetést kaptak fogadják el. Van 3 versenybírónk, van egy szabályzat és érvényesül a több szem többet lát effektus. De nem is ez a lényeg, hanem ez:
Ezek még csak tesztfutamok, szóval a büntetések (még ha a következő tesztfutamon már alkalmazva is lesznek) jelenleg még csak jelképesek. Pont arra jó, hogy mindenki tudja majd az éles futamokon mire számíthat, ha hasonlót követ el, mint amiért most kapta a büntetést.
Ne hőzöngjetek már annyit na
. Inkább készüljeltek az esti Nürburgring-re
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #2252 üzenetére
. Asszem itt még lesznek nektek álmatlan éjszakáitok
. Még jó hogy nem éles a "móka"
.
Minden esetre az biztos, hogy te csalsz
(bocs de ezt nem hagyhattam ki
).
Neuro: A büntetésknél vegyétek figyelembe, hogy amatőr bajnokságról van szó
. Szóval következő idényre (mire mindenki megtanulja mi a dörgés) lehettek "keményebbek" is
(nagyon bízom benne lesz következő idény is, mert titokban intézem a köv. idényre a nyereményeket
).
-
Ventur@
senior tag
Ezt ide írom és nem a VB topikba, hogy ne legyen gond
:
A VB tagok figyelmébe ajánlanám azt, hogy a büntetéseknél mérlegeljék azt is, hogy az okozó/okozók milyen eszközzel ment/mentek (kormány, gamepad vagy bill.), hiszem egy bill.-esnek képtelenség olyan fékutat venni és/vagy olyan íven venni egy kanyart ami egy kormányosnak természetes
.
Ennyi lett volna
.
-
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
Ott a pont adyz-nál. Egy dízel soha nem fog pörgős lenni
. Lásd: nálam a Accord 8500-at pörög, de hát a japán motorok magas fordulatszámon érzik jól magukat
.
(#2217) dzsavermadar: Nálam is befigyelt ez a mai teszten első kör vége felé. Lehet nem szereti a gém a bill-eseket
.
-
Ventur@
senior tag
(#2142) zodo:
neked meg kitartást kívánok
.
(#2143) Ted-Mosby: Ha az egészségem úgy alakul, ahogy szeretném, akkor én este mindenféleképpen ott leszek a teszten
(estére főzök valami jóféle turborizst, aztán felkötni a bajúszt mindekinek. Japan Powa
). A Piszkos 16 meg odab*sz
. Adja Isten, hogy tényleg ennyien legyünk, mert akkor garantáltam izgalmas futamok elé nézünk
.
Ui: Ez a map plugin továbbra sem akar úgy működni, mint korábban
. A TV Style-t teszteltem, de nekem az nem kell, mert túl sok infót rak(hat) ki
. Annyit sikerült elérnem, hogy a map plugin ini-jét módosítottam és van megtett kör, pozició valamint hátralévő idő kijelzés, csak nem ott ahol kéne
. De majd még ügyködök, hátha összejön
.
-
Ventur@
senior tag
Üdv
!
Elnézést, hogy ma nem tudtam részt venni a teszten, de egészségügyi állapotom nem tette lehetővé (nem részletezem a dolgokat, lényeg hogy belázasodtam
), viszont hogy lássátok mégis mennyire komolyan veszem majd az egészet, íme egy kép
:
Az általam felajánlott nyeremények
. Nos, hamarosan lehet keményen harcbaszállni értük
.
(Holnapi bajnoki tesztfutamon remélem részt tudok venni
.)
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #2126 üzenetére
(#2098) Ted-Mosby: Mindíg tanul az ember valami újat. Maximális köszönetem
.
(#2123) KaraDani: Én W7 32bit alatt játszom és nálam semmi gond nincs. Van rendesen visszajátszás és minden alkalommal menti futamok után is ahogy kell (nekem olyan gondom van, hogy néha elhasal a rFactor.exe, de már megszoktam. Nagyon úgy nézz ki, hogy az Xfire-el nem komálják egymást
.).
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #2095 üzenetére
Nálam sem teljesen pattent a map plugin, de ilyen gondom nincs
. Nekem csak annyi, hogy nem jeleníti meg az éppen aktuális eseményből mennyi idő van hátra, illetve hogy hanyadik helyen állok (jó tudom lent a csíkon mutatja, de valahogy a bal oldalra helyezett map plugin miatt jobban "szemre esik"
).
Bár lehet meg kellene nézni a konfig fájlját
.
-
Ventur@
senior tag
(#2063) N€T0X|N: +30kg-mal pályacsúcs? Na elmész te oda ahova gondolom
.
(#2064) smisa: Defektes gumi sem rossz, de én spec. arra gondoltam, hogy Neuro csak tolatva mehetne
. Bár kicsit félek, hogy akkor is kapnék 2 mp-t körönként
.
(#2088) Ted-Mosby: Na ha ez a 16 fő meg lesz mégis, szerintem izgalmas kis futamok várhatóak
. Listát elnézve, én a 10. helytől lefelé eléggé jó leszek (bazz....ennyi kormányost
)
. Talán egy két kormányost be tudok még fogni az első 2-3 futamon.
-
Ventur@
senior tag
(#2046) Ted-Mosby:
Király lett.
(#2060) N€T0X|N: Ezek súlytöbbletes vagy nélküli idők? (amúgy meg elmész az időiddel a francba
. Én bill.-el jó ha 45-öt elérem
).
-
Ventur@
senior tag
(#2014) N€T0X|N:
"Ezen belül még külön pontozással:
PH WTCC Rookie Challenge - billesek (a bajnoknak nyeremény)
PH WTCC Independent's Trophy - kormányosok (a bajnoknak nyeremény)"
Pontosan így gondoltam én is
.
(#2021) Ted-Mosby: Látom nem csak engem szállt meg az ihlet akkor
. Én támogatom a Vándorkupa ötletet. Azért is, mert akkor így jelezve lenne, hogy ez az egész nem csak egy egyszeri bajnoki verseny lenne, hanem tényleg egész évre kitartó (és remélem, hogy jövőre is. Igaz ez még odébb van tudom
).
KaraDani: Nevezési díj nincsen, teljesen free a dolog. Nyeremény viszont van (infó fentebb [itten]). Minden egyéb dologgal keresd Ted-Mosby-t
.
feri1014: Ha nyersz és felajánlod másnak a te döntésed lesz
.
Közösbe: Kérdésem az lenne, hogy a mai teszten megoldható lenne - ha a többiek is bólintanak rá -, hogy tesztlejük ezt a "mindenki kap 30 kg plusz súly" dolgot
?
-
Ventur@
senior tag
válasz
N€T0X|N #2010 üzenetére
Valahogy úgy gondoltam ezt, hogy lesz ugye egy főbajnok a teljes pontozás után (ez a valaki, hogy melyik kategóriából kerül ki számomra a felajánlásom miatt totálisan mindegy
) és lenne a 2 kategória és majdan azok győztesei kapnák a nyereményeket.
Pontáblázat rendesen, ahogy a WTCC-ben is van. Főtábla győztese - mondhatni az überbajnok
(nem Neuro, ez nem te leszel. Csítereknek minden futam után 10 pont levonás jár
) - és "külön" a kategóriák győztese - kisbajnokok
. Itt jön képbe az én nyeremény felajánlásom
.
Remélem azért - ha nem is mindenki, de - sokak tetszését elnyeri, amit felajánlottam
.
Mivel még el sem kezdődött és ezáltal még elég messze is a bajnokság vége, ezért nem 100%, de megpróbálok intézni valamit a főbajnoknak is
. De, ez hangsúlyozom még csak egy terv, semmi konkrét dolog nem áll mögötte. Ha sikerül is valamit intéznem az csak is valamikor a bajnokság alatt.
Ui: A nyeremények ötlete nem hírtelen jött, hanem eléggé sokat agyaltam rajta. Meggondolni nem fogom magam és tartom is amit megígértem
(voltaképpen a nyeremények már meg is vannak).
-
Ventur@
senior tag
Nos korábban ígértem, hogy elárulom a nagy "titkom", amit terveztem, úgyhogy íme:
Tisztelt versenyzők!
Jómagam, mint az Accord Racing Team csapatvezetője (és versenyzője is egyben) az alábbi lehetőséget kínálom fel minden versenyzőtársamnak.
Hogy izgalmasabbá tegyem a nyitóbajnokságot, ezután szeretnék nyereményt felajánlani a kategória győzteseknek.
Nyeremények:
Gyári kategória 1 helyezetjének 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.
Privát kategória 1 helyezetjének* 1 db Race 07 + GTR Evolution játék.*Megj.: Abban az esetben, ha én magam végeznék az a végső összesítés élén, úgy a nyeremény automatikusan átruházódik a 2. helyezetre.
Mind két nyeremény teljesen eredeti és regisztrálatlan
.
Szeretnék ezzel a felajánlással is ösztönzőleg hatni a versenyzőkre.
A nyeremények átvétele semmilyen költséggel nem terheli majd a nyerteseket, mivel jómagam fogom postázni teljesen ingyen és bérmentve.
(Minden nemű hőbörgést elkerülendő ezt teljesen komolyan gondoltam és ebben az egy esetben nem kérem a Vezetőség engedélyét. Saját elhatározás és saját felajánlás, hogy legyen egy kis tétje is a versenynek
)
Nyereményre fel
!
-
Ventur@
senior tag
Napot
!
Szintén 1 szavazat az 1-es változatra. Számomra is az a legszimpatikusabb.
Sziszifeca: Istenkirály a videó. Nekem nagyon bejött
(ha jársz erre megkérdeném, hogy mivel csináltad? Vegas, Adobe Premier vagy valami más
?).
Más: Hagy kérdezzem már meg, akkor lesz 2 kategóriás besorolás
? Azért kérdem, mert nekem ezt fontos lenne tudnom. Hogy miért továbbra is titok. Amint van infó (vezetőségtől), azonnal tudatom, hogy mi van
.
(Természetesen. ezt a 2 kategóriás besorolást úgy gondolom, hogy persze nem külön bajnoki ponttáblázattal, hanem egybe az egész banda, csak úgy lenne "megkülönböztetés", mint a rendes WTCC-ben
. Ha értitek mire gondolok
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #1919 üzenetére
Lejárt a szerk. időm ezér van a külön hsz
.
Azért nem akarom egyelőre elárulni, hogy miért is szeretném ha két kategóriás besorolás lenne, mert még jelenleg 50 %-on áll az a dolog amit tervbe vettem. Ha a Magasságos is úgy akarja, akkor lehetséges, hogy ma realizálódik a dolog és estefelé megírom, hogy mi, hogyan, merre és mégis miért titkolódzok
.
Előre is megértésed és mindenki megértését kérem
.
-
Ventur@
senior tag
Napot mindenkinek (azért nem jó napot, mert itt Miskolcon most valami ritka szar idő van. Ködös, nyálkás, tetves őszies idő. Télen
)!
Letöltöttem az v1.2-őt + map packot is és első véleményem az, hogy zsír lett
. Kezdő videó ott van, menü zene - nekem - bejövős...viszont a magyar pálya pack-ból lesz egy-két nekem nem tetsző pálya
. Balatonring - szerintem - eléggé kcsg. Ahogy megfigyeltem, jó pár kanyar előtt nincs feltáblázva, vagy ha van is csak 50 m-es van. Sehol egy deka 100-as. Bill.-es társaim, itt biza szenvedni fogunk (na jó, hol nem?
)
. Egyébként összeségében tetszik a pálya. Tempós f*sza kanyarokkal. Kicsit Oschersleben-re emlékeztet engem
. Csak a kavicságyba ne menjetek ki.....mer nem 2 perc mire visszajön az ember
.
Egyelőre ennyi
. Este remélem tudok menni a tesztre
.
Ted: Súlybüntetés - részben - kicsit jó dolog lenne. Nem csak a kormány vs. bill. párharc élesebbé tétele miatt, hanem hogy "kategórián" belül (már ha a két kategóriás - gyári és privát csapatok - ötletem nem lett megvétózva
) is keményebbé tehetné a futamokat. Értem ezt úgy, hogy - ha megoldható - ne csak a kormányosok, hanem a bill.-esek között is aki jobban áll a bajnoksába kapjon ő is súlybüntetést, ezzel esélyt adva kategórián belül a még kiélezettebb versenyre
. Mivel - szerintem - ha kap is súlybüntetést a jobb kormányos versenyző, még szerintem akkor sem esélyes egy futamgyőzelemre bill.-es. De ne legyen igazam
.
Szabályzat részen én a chat bejegyzésnél gondolkodom egy módosító indítványon, csak össze kell szednem a gondolatokat, hogy helyesen és érthetően fogalmazzam meg
.
Béke!
-
Ventur@
senior tag
Ahoj urak
!
Neuro: Kormosoktól tartani egészséges dolog
(az meg, hogy a pályán mint mutatnak majd az másik kérdés
).
De ha már itt tartunk akkor 2 dolog:
1. Ha olvastátok a korábbi hosszabb üzenetem, akkor van-e valami ellenvetés ellene
?
2. Yak: ha erre jársz te is a Honda-val szoktál csapatni. Nem alkotunk mi is egy team-et?
(bambusz rügyeket és a kormosokat lealázni kellene a rizsrakétákkal)
-
Ventur@
senior tag
Napot mindenkinek
!
Ted: Tegnap tudtam végre beszélni a "festőmmel" és ígérte, hogy kész lesz addig amikorra le kell adni
. Vagyis nagyon reméli, hogy kész lesz, mert éppen költözés alatt áll + egyéb dolgok is vannak ami miatt keveset tud a gép előtt lenni.
Más: Nekem tökéletesen megfelel a szerver jelenlegi beállításai és részemről egyértelmű igen: Küzdök továbbra így is
(nagyon remélem nem fogja semmi hátráltatni a futamokon való részvételem
).
Mityu: Szerintem is valami olyan gond lehet amit Netoxin írt, hogy egy folyamat előre akarja magát hozni, ezért megy le tálcára az rFactor. Nekem régebben GRiD alatt csinálta, bár én nem tudtam rájönni mitől volt, ezért felhúztam magam jól a gépet meg újrahúztam
.
smisa: Üdv a bajnokságban
(bár még egy bambuszos...így sok az az EGY, ami van, de egye fene: Áldásom rá
)
Viszont tisztelt versenyzők, szervező(k) és VB tagok!
Egy olyan dologgal hozakodnék elő, aminek egyenlőre minden részletét nem szeretném elárulni, de ha összejön és tiszta lesz a kép időben fogok szólni.
Arra gondoltam, hogy mint a rendes WTCC-ben itt is lehetne két kategória:
1. Gyári csapatok (ezek a kormányosok), jelőlése: P (professional)
2. Privát csapatok (ezek a bill. és még talán a gamepad-et használok - már ha valaki indul ilyennel), jelőlése: I (independence).(azért a kormányos lenne a gyári, mivel - szerintem azzal tisztában van mindenki - hogy bill.-el elsőnek lenni szinte képtelenség egy kormányossal szemben. Nem leminősítem a bill.-el indulókat (ebbe beleértem magamat is
) vagy éppen isten szintre emelem ezzel a kormányosokat. Voltaképpen a kormányos = elit osztály, bill. = amatőr osztály
. De, mint mondottam, kicsit később derülne ki miért is gondoltam arra, hogy lenne a WTCC mintájára itt is két kategória
.
Bajnoki értékelésben lenne külön gyári, privát és össz értékelés (bajnok kihírdetve, ahogy kell
). Ennek késöbbiekben lenne értelme, de - mint fentebb is írtam már többször - egyenlőre pontosabb részleteket nem mondok miért is hoztam ezt fel
.
Tudom nem vagyunk sokan és lehet kicsit értelemetlennek is tűnhet a dolog így, de ígérem a bajnoki start előtti héten (tehát: január 24.-ig) minden további részletet megosztok veletek
.
Szóval van idő és rágódjon rajta mindenki. Bocsi, hogy túl hosszú lett
.
Ui: Neuro: Én támogatom a felvetést
.
-
Ventur@
senior tag
Ted: Jól van már leesett mi az a 4.6 Mb-os fájl
(én hülye valami nagyon spéci dologra gondoltam
)
Egyébként köszi sárcok a tegnap esti gurigát
.
Kis összefoglaló tegnapról:
Igaz amíg voltam csak 3 fő volt a pályán (Neuro, Mitya és jómagam), de attól még jó volt. Persze Neuro hozta a szokott
csíteridőket, Mitya alatt sokat szitált a technika, nekem meg még még mindíg vannak pályák, ahol ideges a rakétám. Ha, nincs Neuro kötelezőcsíterideje, akkor begyaláztuk volna Mityával a kis bambusz részinges lacsetist. Na, de majd ma kap a szájára. Jóféle rizst ígértek a japók, szal bambusz kösd fel a bajúszt
.
Más: Festések besz*rás milyen jók
. Bár csak nekem menne így, de jóformán ott tartok, hogy sehol. Akit megkértem, hogy PS-ezzen már nekem egy jó skint, róla 2 napja nem tudok semmit
. Ha így halad a dolog, akkor én a JAS skinnel megyek, mivel más lehetőségem nincs. Előre is elnézést kérek ha ez a változat lesz.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Tegnap délután vettem zsír új sata adat és tápkábelt, beb*szna ha máris rossz lenne
. De, jobb megoldást nem tudok egyenlőre én sem
. Van egy 400 vagy 450-es FSP táp otthon behajintom a gépbe, hátha segít
. Jaaa és kösz a tegnapi infót az autó skin berakáshoz
. Végre működnek amiket leszedtem
.
Ted-Mosby: Az a 4.6 Mb-os fájl az mit takar
? Remélem a TV style plugin ki/bekapocslható lesz, mert én spec. nem használom csak a Map plugint
.
Pályák: Szerintem korrekt a lista. Viszont a magyar pack-ban van egy pár érdekes (és grafikailag nem túl dizájnos) pálya. A Rábaringen vannak cinkes megoldások (nem lövöm le a poént próbáljátok ki
). Pannónia, Balaton és a Zemplénringek nekem spec. nem tetszetősek, de majd csak megszeretem. Hungaroring viszont kell ez nem vitás
.
Részemről egyelőre ennyi. Este remélem tudok menni Brands Hatch-be
.
-
Ventur@
senior tag
Bocsi srácok, hogy nem tudtam visszamenni a tesztre, de W7 alól hirtelen eltűnt az a vinyóm, amire a játék volt telepítve
. Most azon vagyok, hogy "visszakapjam".
Mióta betettem az 500-as WD vinyót, azóta van, hogy az tűnik el minden szó nélkül. Most először volt, hogy ahova a játék van telepítve az tűnt el. Kevés lenne a gép alá a táp
? Adatlapon ott a konfigom. Ha valakinek van tippje megköszönném
.
Ha valaki tudja, majd a replay-t tolja már fel valahova, hogy le tudjam tölteni. Előre is köszöntem
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #1456 üzenetére
Nekem jelenleg a festőnél van a szekér
. Addig bérlem a JAS Motorsport Accord-ját. Ha nem lesz kész a festés, akkor én a JAS-al indulok. Mondjuk olyan mindegy nekem, hogy milyen külsőre az autó. Azzal gyorsabb nem vagyok
.
Más: Köszöntem a tegnap esti tesztet mindenkinek, nagyon élvezetes volt. Még a felvezető kör is, ahol igaz elsőre nem nagyon tudtam belőni magam, hogy kit is kell követnem, de megoldottam
. Ma este melyik pályán lesz teszt )ha korábban elsiklottam volna felette akkor elnézést
)?
Más 2.0: Csapatos téma jól hangzik, de szerintem csak akkor van igazából értelme, ha meg van a kellő létszám
.
Más 3.0: Nekem nincs ellenvetésem az Alfa és a Peugeot "eltávolításától"
.
További kellemes napot mindenkinek
!
-
Ventur@
senior tag
Bukócső és pályagumi,
angyalkákon tangabugyi.
Fék, bal három, szemben árok!
Boldog Új Évet Kívánok!Jövőre veletek rFactorban ugyanitt
!
-
Ventur@
senior tag
Estét!
Végigolvastam az utóbbi 2 oldal termését és megint hangot kell adjak a mondandómnak - mint annó a GRiD-ben -, mert itt is megint nagy a kesze-kuszaság. Előre szólok a következő sorok magánvélemény. Ha valakit megsértek vele, meg mondom őszintén marhára nem érdekel. Miért is? Mert egyesek már megint nem kezelik helyén a dolgokat (mond valakinek valamit az hogy: Ez csak játék?)
Iiistenem! Ne kezdjük már itt is ezt a tetves kormány vs. bill. háborút, mert komolyan mondom az agyam eldobom már megint. El lett játszva a GRiD-nél is. Marhára unalmas már. Fel kellene - hangsúlyozom kellene - végre fogni, hogy van aki egyikkel van aki a másikkal tud/szeret menni és ennyi. Pont! Aki megint ezeken lovagol, az el mehet oda ahova gondolom (és mégegyszer: nem érdekel ha valakit megbántok!). Aki letöltötte, kipróbálta a játékot és rész vett pár teszten az mégis mit várt? Könnyű lesz? Nekem ezért jön be, mert végre van benne kihívás és marhára nem foglalkozok vele ki mivel és milyen időt megy. Helyén kezelem a dolgokat! Bill.-el is lehet jó időket menni és az sem igaz, minden futamon a kormányosok lesznek elől. Volt teszt ahol sehogy sem jött ki a lépés kormányosoknak.
Szóval helyen kellene kezelni a dolgokat és akkor nem lenne puffogás már megint és itt is.
Béke!!!
Közösbe: A súlynehezítést - vagy mi a t*k*m a neve - támogatom. Mint ahogy a nagyoknál is, csak úgy lazában
.
Ted: Ment privát csekkold majd le
.
-
Ventur@
senior tag
Estét
!
A Map használata (asszem) csak ennyi:
Bemásolod a letöltött zip tartalmát a plugins mappába és játékon belül pedig a Numerikus 0-val hozható elő
.
További kellemes ünnepet mindenkinek
. 27.-én már jövök ha lesz esti teszt futam
.
-
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #714 üzenetére
még 107...
jó hogy nem a verdára nem rakod, hogy Szolgálunk és Védünk
. Egyébként szerintem nagyon pofás lett
. Bár csak nekem menne ennyire a szerkesztés, de majd ügyködök rajta, mivel van még időm
.
Más:
Kipróbáltam Portimao-t is. Hááát....vannak benne g*ci egy részek
. Közepe felé, hogy jössz le a dombról erre egy laza jobbos, de már fék és egy szigorú jobbos....any*d
. Meg a vége felé, hogy mész fel egy kis dombra aztán hirtelen felgumizott ív és fék, mert jön a szigorú balos...any*d v2.0
.
Érzésem szerint, fogok én a bajnokságban sokat szenvedni bill-el
. Viszont a tegnapi teszt marha jó volt. Nekem tetszett mind a pálya, mind az elért időm
....csak ne lett volna olyan, kva ideges az egész autó
(biztos valami sz*r rizst kaptam megint
).
Reményeim szerint ma is megyek a tesztre, viszont dec. 23-26 között egyáltalán nem leszek, mert megyek pestre az ünnep miatt.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Kva jó lett az autófestésed
. Egyszerű de nagyszerű
.
Ted-Mosby: Én már előre bejelentem, hogy ha indulok a bajnokságban akkor természetesen a rizsrakétámmal megyek (Honda Accord Euro R), szóval nekem ezt kéretik előjegyeztetni
.
Oschersleben: Kipróbáltam, mentem pár kört rajta és naaagyon finom pálya. Főleg az a 2 v. 3 sikán benne, na azok nagyon tetszetősek
(Először nem ugrott be melyik ez a pálya, de mikor mentem rajta pár kört leesett, hogy ez volt az ahol - emlékeim szerint - Zanardi a súlyos balesete után a BMW_vel megnyerte élete első futamát. Láttam élőben - TV - és nagyon nagy élmény volt
).
dzsavermadar: Muchas gracias a Valencia-s videót
. Élmény volt megsasolni
.
Más: Este reményeim szerint jövök uraim egy kis közös csapatásra
(hétvégén szarul voltam szinte be sem kapcsoltam a gépet, ezért nem vettem részt egy teszten sem.)
Ui: Ez az autófestegetős dolog nekem az istennek sem megy, szóval aki ért hozzá jelezze már nekem és ha van egy kis ideje/kedve alkothatna nekem valamit (megadnám a paramétereket
)
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Sziszifeca #529 üzenetére
Gracias az infót
. Akkor ha megcsinálom amit szeretnék, dobom mindekinek a "patch"-et majd
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
dzsavermadar #524 üzenetére
Iszonyat jó lett basszus
. Az a tanuló vezető felirat meg kész
. Ha ezt online is lehet látni akkor ne légy előttem, mert sírni fogok a röhögéstől és lemegyek a pályáról
. Ja még annyi, hogy sztem b*ssz oda egy nagy kék kockában fehér T betűt
. Öcsém te beteg vagy
.
Ted:
. Ezt így lehet majd látni online is? Csak azért kérdem, mert én a Honda-ra akarom megcsinálni, hogy az ablakokon a nevem legyen meg a magyar zászló (meg talán ha rá tudom tenni az autóra, akkor egy pár magyar szponzor logo: MOL, Borsodi Sör meg ilyenek
).
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #520 üzenetére
Thx az infót
. Amint hazaértem megyek gyakorolni, mert így a videó alapján tetszetős pálya (korábban ismertem már az F1 Challenge-hez készített GT mod-ból
).
Közben én a napokban kipróbáltam egy pár pályát kb. 3-4 kör erejéig:
Okayama: Grafikailag nem egy csúcs pálya - Monza fényévekkel szebb, de még Brno is - viszont nem túl hosszú, élvezetes kanyarokkal és pár "visszafordítóval". Szóval "lájkolós"
. Időm egy 3 körös teszt után 1:45.8xxx, de sokat bennehagytam. Csak tesztként néztem meg.
Macau: Basszus....ez a pálya még tv közvetítésben is durva, de ahogy kipróbáltam rFactor-ban, hát nem kicsit odab*szott
. A belső kanyargós rész nagyon kemény, még kormányosok is szenvednének rajta szerintem. Bill-eseknek kész kihívás
.
-
Ventur@
senior tag
Brno...zsír
. Már főzöm is a rizst a rakétámba, de ma valami überfasza kínai minőségi cuccot, mert tegnap nem ment a gép. Nem volt benne elég kraft
.
Kérdés: a hamachis szerver eléréséhez be kell lennie kapcsolva a hamachinak is
? Ne nézzetek hülyének, csak tudatlannak
. Éppen ezért kérdezem meg.
Elvileg 6 - fél 7-től már szerintem én tudok menni és remélem jó banda verődik össze megint
.
Ui: kormányosok: ti csak ma tolatva mehettek, főleg neuro és ted
(csak félek, hogy tolatva is bestlapot mentek
).
Ted: jelszó megjött és muchas gracias
.
-
Ventur@
senior tag
Nürburgring teszt - 3 kör után:
Honda Accord Euro R - 2:17:844
(Traction: low, Stability: low, Auto clutch, Auto shift, ABS Full. Fokozatokon változtattam egy keveset, hogy hamarabb gangoljon és a Basic részen a tapadás felé egy csúszkát vittem).
Este hol lesz teszt futam srácok? Melyik pályán
?
-
Ventur@
senior tag
Ott a pont Netoxin
. A GRiD árkád ez meg szimulátor és ez így van jól. Zyl és dzsaver is a fizikát hozza fel, hogy (fogalmazzunk így) "mennyiben más", meg hogy szinte kezelhetetlen az autó, na meg hogy sokat kell vele bíbelődni. Fentebb linkeltem egy képet, amin látható, hogy én milyen segítségekkel játszok. Nos és mivel is: Billentyűzettel. Tegnap az első Hungaroringi teszten nem tudtam 2:03:xxx alá menni. Gyakorlás végére tudtam 2:02:975-öt. Időmérőn 2:02:7xx és láss csodát, futamon 2:01:475-öt mentem billenytűzettel! Módosítás annyi volt, hogy gyakorlás alatt ráment vagy 15 köröm, mire belőttem nekem megfelelőre a váltót és még annyi volt, hogy a BASIC részen a csúszkát a tapadás irányába vittem. És ennyi, semmi több. Még messze nem volt játék az üzemanyaggal, kerékdőlésszögek, szárnyállás, guminyomás stb stb stb.
(GRiD terén is vannak érdekességek. Példa: Donnington azokkal a mákdaráló 1 üléses kis autókkal. Ott pölö állsz a gázon és ennyi. Kanyar jön elvered neki, de folyamatosan nyomod a gázt, mint süket a csengőt és mind ezt billentyűzettel
)
Ezt most nem nagyképűségből írtam le, félre ne értsetek csak kicsit babrálta a csőröm a dolog
.
Este várom a szervert, remélem nem jön közbe semmi és tudok menni majd
. Infót dobjátok majd ide, hogy mi merre ls hányméter
.
Ted: Thx az infót hol a Nürburgring. Délután megyek is offline tesztelni, hogy estére a rizsrakétám alázzon megint
.
Ui: Ja Netoxin: Kipróbáltam az Alfát.....öccsém azt az szekeret...tipikus olasz. Megy, mint a mérgezett egér, de körülményes kezelni, nagyon aggresszív egy gép
. Maradok a rakétámnál, de a hangja nagyon büntett az Alfának
.
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Szerverért már előre is köszönetet mondok és remélem ma is szép banda jön össze
.
Sziszifeca: Magyarítást köszöntem és amint hazaértem teszem is fel
. Ja és gyere te is este ha tudsz, mert tegnap atom nagy volt
(bár érzem, hogy büntetnél rendesen minket
).
dzsavermadar: Ha most leírnám amit elsőre gondoltam mikor megláttam a videót, szerintem kapnék egy kisebb bant, ezért csak ennyit írok: Atomzsírállatmegajó
. Rajt utáni elsőkanyart visszanéztem én is (saját replay a gépen), mert kiváncsi voltam ki osztott le nekem egyet és dunc volt az
. De iszonyat jó volt basszus
. Te is kaptál rendesen dzsaver, csoda, hogy nem állt meg a technika alattad
.
Szerintem, ezt a futamot erősen vizsgálnia kellene a Versenybíróságnak, de még jó hogy csak teszt volt
.
Na várom a ma esti újabb tesztfutamot, akárhol is lesz majd
.
Ui: Elnézve a videót elnézést kérek, ha én túl hamar fékezek, de bill-el nehezen szabályozható ez, mint pölö kormánnyal
.
-
Ventur@
senior tag
Na nem bírtam még lefeküdni kicsit csapattam neki
.
Új pálya ajánlatom: Curitiba. Szerintem elég fasza, tempós és van benne jó pár húzós kanyar (sok az olyan, hogy jön a kanyar, közben fékezni kell és nem csak ilyen 200-ról 150-re, hanem büntetősen 200-ról 70-80-ra és közben még kanyarodj is
. Bill-eseknek kész szenvedés lesz, de nekem ennek ellenére nagyon bejövős
). Idő az szerintem olyan 1:24 - 1:25 körül, de lehet kevesebb. Nekem most kb 7-8 kör próba után 1:27.xxx vége volt, de sokat bennehagytam még
.
Egyébként ilyen beállításokkal nyomom (és online is így nyomtam!):
(Stability és Traction Control Low-on, ABS Full-on, Automata váltás és Automata kuplung)
és ilyen váltóbeállításokkal:
Na további kellemest mindenkinek és remélem ma este is lesz egy kis összeröffenés
.
-
Ventur@
senior tag
Köszöntem a mai tesztet is
. Eszméletlen jó volt és várom a holnapit is
. Majd írjátok ki hogy hol megyünk és mikor lesz a futam
.
-
Ventur@
senior tag
Héhéhéhééééé banda megvárni ám este
. Gyüvök oszt a rizsrakétámmal alázok
.
Ted és Netoxin: Kösz a leírásokat. fél6 felé érek haza tolok fel mindent fél 8-kor meg akkor futam. Annak örülök, hogy Hungaroring lesz
.
Na este akkor futam
. Gyakorolni, gyakorolni .... és engem nyerni hagyni
.
-
Ventur@
senior tag
Reggelt!
Szerintem nagyon állat volt a tegnapi teszt futam és iszonyat nagy feelingje volt (régebben próbáltam csak offline módban a játékot és már akkor is tetszett, de így online még jobb
). Dzsaver bill.-el meg tekert, mint a mérgezett egér
.
Ted: Ha lesz ma futam akkor az én szavazatom a Hungaroring. Kipróbáltam vagy 10-15 kör erejéig és nagyon jót lehet rajta csapatni
. Remélem ma is lesz fél 8 felé szerver
.
smisa: Tény, hogy GRiD-ben azonosak az autók, de voltaképpen itt is. Nincs az, hogy a Leon TDi erősebb, mint a Cruze vagy az Accord. Itt a beállításokkal lehet játszani, mint a valós körülmények között. Kinek mi fekszik
. Mivel, azért van időkorlát túl sokat nem lehet tesztelni online. Fontos, hogy online, mert ugye offline mindenki annyit tesztel amennyit akar
.
N€T0X|N: Ötleted szerintem is marha jó, csak hát ki tudja bent mennyire néznék ezt jó szemmel
.
Más: nem tudom pontosan milyen feltételek kellenek egy szerver készítéséhez, de íme a saját paraméterim:
Gigabyte GA-MA770 UD3 (rev2.0)
AMD Athlon II X2 240 (2.8 Ghz @ 1.2 V, de ha kell megrángatom 3.2 Ghz-re).
3 Gb Kingston DDR2 800 Mhz
Gigabyte HD 5670 512 Mb GDDR5
Net: Digi StartNET (20 Mbit/10 Mbit - ez valójában 2Mbit/1Mbit! Dinamikus IP cím.)
Ping (már ha fontos): CoD 4 alatt tudom, hogy 30 fölött sohasem volt, de az átlag inkább olyan 15-20 ms. -
Ventur@
senior tag
Köszöntem srácok ez nagyon nagy volt
. Sajnos pont a rajt előtt kidobott és már nem engedett vissza
. De majd máskor csak összejön
.
Grat a győztesnek és mindenkinek
!
-
Ventur@
senior tag
Jól meg bolygattad a népet Ted
. Mint egy királynő nélküli méhkas
.
Nekem már lent van tolom is fel aztán kicsit gyakorolok. Benézek majd fél8 felé, hogy akkor van-e már szerver
.
-
Ventur@
senior tag
Na ez az ami engem is érdekelne, hogy h a t*kömbe tudom letölteni
. Mega nem megy, mert nagyobb, mint 1Gb, deposit-ról jönne, de ilyen 30-40 kb/s-el. 11 órát meg nem fogok várni míg lejön
. Valaki nekem is help már
!
Ui: Nem szóltam. Vagy 10x ráfrissítéssel és egy multiupload reg-gel és egy log out után megjelent a Multiupload-os letöltési lehetőség is. Vagy én vagyok béna, vagy nemtom mi van, de már jön lefelé
.
-
Ventur@
senior tag
Sajnos ki kell hogy hagyjam a tesztet Ted. Most értem haza, most töltöm le de hát olyan jó a megaupload, hogy jelenleg 2 órát ír mire lejön
. Ha legközelebb is lesz szerver akkor viszont már szeretnék részt venni rajta
.
Mégegyszer bocs, csak közbe jöttek dolgok na meg a megaupload sem áll a helyzet magaslatán!
-
Ventur@
senior tag
válasz
Ted-Mosby #12 üzenetére
Köszöntem infót
. Amint hazaértem szedem is le ezt a verziót aztán tolom fel. Ha lesz időd írd meg ma este mikor érnél rá egy kis online "tesztre"
. Nekem du.5-től este 9-ig jó az időpont. Remélem sikerül valamit összehozni, mert szivesen kipróbálnám ezt is, hogy milyen online. Na meg remélem azért egy páran lennénk itt is
.
Béke!
-
Ventur@
senior tag
Ted:
Ha hétvégén lenne kis csapatás online, biggyeszd ki ide mikor és megpróbálok jönni
. Nem sokat toltam a játékkal, csak Monza-ban mentem a Cruze-al vagy 10 kört, de bejövős. Hangok nekem nagyon ott vannak. A dzsaver által említett darálás engem spec. nem zavar. Biztos ha kipörgésgátló nélkül mennék nem lenne ez a hang, de hát örülök ha bill.-el az úton tudok maradni
.
Videóhoz: Ööööcséééémmmmm, mit tolt neki Coronel (na ezért imádom a WTCC-t
. Azok a hangok szűzmáriám
). Basszus, ahol én még a féket nyomnám ő már a gázon áll és nyomja neki, mint süket a csengőt
.
Más: ezzel a verzióval lenne az online csapatás ami ide be van linkelve, vagy amit korábban a grid probléma megoldóba tettél (nekem valami 920 mb-os van meg).
Előre is kösz a választ
!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest