Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
N€T0X|N: Kva jó lett az autófestésed
. Egyszerű de nagyszerű
.Ted-Mosby: Én már előre bejelentem, hogy ha indulok a bajnokságban akkor természetesen a rizsrakétámmal megyek (Honda Accord Euro R), szóval nekem ezt kéretik előjegyeztetni
.Oschersleben: Kipróbáltam, mentem pár kört rajta és naaagyon finom pálya. Főleg az a 2 v. 3 sikán benne, na azok nagyon tetszetősek
(Először nem ugrott be melyik ez a pálya, de mikor mentem rajta pár kört leesett, hogy ez volt az ahol - emlékeim szerint - Zanardi a súlyos balesete után a BMW_vel megnyerte élete első futamát. Láttam élőben - TV - és nagyon nagy élmény volt
).dzsavermadar: Muchas gracias a Valencia-s videót
. Élmény volt megsasolni
.Más: Este reményeim szerint jövök uraim egy kis közös csapatásra
(hétvégén szarul voltam szinte be sem kapcsoltam a gépet, ezért nem vettem részt egy teszten sem.)Ui: Ez az autófestegetős dolog nekem az istennek sem megy, szóval aki ért hozzá jelezze már nekem és ha van egy kis ideje/kedve alkothatna nekem valamit (megadnám a paramétereket
)
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Eladó Konfig I7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Playstation 4 slim (500GB)
- Eladó Konfig I5 6400 16GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX1660 6GB!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Egyszerű de nagyszerű
.
(Először nem ugrott be melyik ez a pálya, de mikor mentem rajta pár kört leesett, hogy ez volt az ahol - emlékeim szerint - Zanardi a súlyos balesete után a BMW_vel megnyerte élete első futamát. Láttam élőben - TV - és nagyon nagy élmény volt