Hirdetés
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
- Tizenegyes! A VAR helyett a CAD buktatta le a Google profi játékosát
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
az egyenesben előrébb voltam fékeztem hogy betudjam venni és nem kilöktem a susnyásba az hogy előtte a buszmegállóba nem kenem fel hanem ott is helyet hagytam
Én nem lennék arra büszke, hogy nem kentem fel valakit, pedig megtehettem volna. Ez szerintem alap.
Az tény hogy te voltál előrébb.
Igen, ebben igaza van Rolinak, de ez kb. senkit se érdekel egy olyan kanyarban, ami széles. Akkor lett volna érdekes, ha eleve be sem fér két autó egymás mellé, így most már ideje lenne elfelejteni azt, hogy "akinek az orra előrébb van". Nem, ez a szabály itt nem érvényes. Nem könnyen tud elmenni két autó egymás mellett, de hely van. A játékosoknak kell megoldaniuk.
Oké, igazad van, fékeztél. De ettől még Dzsaver nem tehet arról, hogy megpattant, mert ő meg igenis hagyott neked helyet. Szarul jött ki, ennyi.
hogy korrigáltam volna amikor ott már rég a kilépés gombra probáltam klikkelni mint írtam is
Ok, ezt nem tudtam, bár elég sokáig tartott, akárhogy is nézem.
Azt hogy ezt versenybalesetnek tekintitek engem személy szerint felháborit
Az a te bajod. Te is részese voltál, mert igenis megállhattál volna mielőtt keresztberakod a kocsit. És akkor senki nem rongyolt volna beléd, szóval ezt a részt ne kend Dzsaverre.
Remélem a továbbiakban is az ilyen eseteket versenybalesetnek tekíntitek és nem fog változni a megítélés.
A megítélés mindig helyzetfüggő, ezt kértétek tőlünk. Ha ez célzás volt arra, hogy Dzsaver vb, akkor viszont kikérem magamnak! Nem teszünk különbséget a versenyzők között, ennek semmi köze hozzá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- Opel topik
- OLED monitor topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ford topik
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Infinity SM 155 3-utas passzív hangszórópár /Pioneer A-656 Mark II/Pioneer F-447L
- iPad 11th 2025 128 GB (Jegelve beencee8)
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest