Új hozzászólás Aktív témák

• dzsavermadar

senior tag

válasz N€T0X|N #2490 üzenetére

Igen, olvastam, csak most megpróbáltam összesűríteni a változatokat, és egyben véleményt is írni róla.
    Annyit lehet még, hogy nem konkrét időt szabni meg a "szünet"-re, mert ez függ a létszámtól is, meg a pálya hossztól is, és az "esemény"-ek számától is. Lehet olyan is, hogy pár perc alatt végzünk, semmi esemény, azonnal indulhat a verseny módosítás nélkül.
    Pl. a múlt futamon az én 5 pilótám teljesen ok volt az időmérőn. Csak a gyors kört néztem.
    Nem mértem ugyan, de szerintem 5-6 percnél nem volt több.és ez 2 perc feletti pálya volt.
    Tehát 5-6 gyors kör vizsgálata beleférhet 10 percbe is akár, és ha nincs módosítás, akkor alig csúszunk a mostanihoz képest. És ha végeztünk, és visszaléptünk, módosítottunk, ha kell, akkor indítani a versenyt, az eltelt időtől függetlenül, addig meg tart a bemelegítés.
    Még közölni sem kell a módosítást, mert mindenki látja a rajt pozícióján, hogy mi a helyzet.
    Mi meg ahogy végeztünk, gyorsan csak a neveket kiírjuk a VB topikba, ahol bárki meg is nézheti, ha akarja, és te is látod, hogy mit kell módosítani.

Új hozzászólás Aktív témák