- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Zsolesz62
üzenetére
Erre muszáj válaszolnom, sajna csak most láttam meg. De degenerált, hogy jössz te ahhoz hogy másokat becsmérelj. Jössz itt a szar dumáddal, hogy milyen a fizika meg minden, és hogy a sok amatőr meg megeszi.
Szerintem csak irigykedsz, mert pancser vagy az ilyen szimulátorokhoz, és pont te vagy az, aki nem tudsz rendesen körbeérni.
Hát irigykedjél csak, balfék.
1 körön kettőt vernék rád segítségek nélkül/segítségekkel is. Mert egy dolog körbeérni, ami nálad már valószínűleg bravúrnak számít, és még egy dolog jó időt is menni.
Mennyé azt jácc az NFS szériával, az való az ilyen gyökereknek.
Bassz, jár a pofája a gyereknek, közben az összes külföldi országban a Sompir féle moddal tolják.
Az ilyen gyökerek miatt megy el a kedve az embereknek a fórumokat látogatni.
Új hozzászólás Aktív témák

- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Szerintem csak irigykedsz, mert pancser vagy az ilyen szimulátorokhoz, és pont te vagy az, aki nem tudsz rendesen körbeérni.