- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Azt szokas mondani, hogy belulrol hutohazat (mert a hideg oldal felol szigetelunk).
Valamint a multipor-os leiras is irja, hogy parazarassal mas is hasznalhato. Csak parazaras nelkul nem. De en nem latom, az ovek miert igen.
Ertem hogy atmeneti megoldas kell, de az eleg valoszinutlennek latszik, hogy olcsobb lenne mint ne'mi futesoptimalizalas, meg bar nem egetveroen sok, de penesz ellen kencek utan csokkentheto a paratartalom (es az se mind1, mivel me'red... nalunk siman volt 3 mero 20+% szorasban). [futesoptimalizalason azt ertem, hogy ahol hideg van, ott helyi megoldas az ott-tartozkodas idejere, nem a teljes helyiseg homersekletet emelni] -
axioma
veterán
Toluk masolva: [kép]
Bocs, de ez nem valtoztatja meg a tenyt, h 1. a pa'ra eljut a belso hoszig es a fal talalkozasahoz 2. hoszig miatt a falBAN [nem a hoszigben] fagypont alatt is lehet, sot akkor jo a hoszig ha -15-nel hoszig kulso oldalan minusz van [keves veszteseg] -> ettol szetfagyhat az erdeti, statikai funkciokkal rendelkezo fal...
Persze csinal mindenki amit akar, de a paranyomassal es kovetkezmenyeivel azert ilyen dontes elott reklamszovegeknel jobban kepben kene lenni. Nekem se szakmam csak a logikaba nem illo kijelentesekkel gyozkodest nem birom. -
-
A rendeletnek megfelel, hiszen az erdei rakodó átadáson szabja csak meg az árakat:
(2) A tűzifa alapanyag erdei rakodói átadáson számított erdei köbméterenkénti, általános forgalmi adót is tartalmazó egységára [link] (közlöny linkje)
Ezen kívül mire az fel van dolgozva, legalább annyiba, vagy még többe kerül a tűzifa, mintha konyhakészen rendelné házhoz az ember. (kevesen tudják csak maguk, saját eszközökkel feldolgozni.
Nesze semmi fogd meg jól.
-
ha nem engedted be őket, azonnal rendőrt hívtak
Ami nyilván hülyeség, mert hiába hívja oda a rendőrt, nem vagyok köteles beengedni. Ha csak nem 100%, hogy adott címre menekült be valaki bűncselekmény miatt üldözött, vagy nincs megfelelő papírja hozzá, a rendőr is ugyanaz a huszadik senki, mint bármelyik járókelő és semmi keresnivalója nincs magánterületen. Ezen kívül én azt vállaltam a szerződésben, hogy előre egyeztetett időpontban biztosítom az ellenőrzést. Ha ezt nem teszem meg többszöri próbálkozásukra sem, akkor szerezhet engedélyt ahhoz, hogy rendőrök kíséretében bejöhetnek ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest