Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
FIGYELEM, ez nem politika topik, ennek megfelelően ide nem kérünk a rezsicsökkentéshez kapcsolódóan sem ilyen posztokat, linkeket. Amit várunk, ötletek, tapasztalatok a spórolással kapcsolatban, praktikus javaslatok az energia megtakarításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Locutus
veterán
válasz
leslieke #11608 üzenetére
156m2 volt nálam 5M.
12cm grafitossal, meg sok egyéb apró cseprő kiegészítéssel. Hálózva, szinezve stb.
Párkány külön téma, azt max felrakja a szigetelős a helyére. Nagyjából nekem is annyi volt folyóméterre mint neked, rendes kőből 300e alatt nem állt volna meg, szóval műkő lett belőle, fele annyiért, és ugyanolyan szép. (ja volt olyan kő is, amire 800e feletti árat kaptam)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest