Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagyot ugrott az új Snapdragon 8s Gen 4 teljesítménye
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sátán44
addikt
válasz
thommypl #10386 üzenetére
Volt bolti vásárlás érintve, pinnel is. Internetes vásárlás, közüzemi befizetés, nyaralás alatt csak ezt használtam, 200 euro ment át rajta Spanyolországban. Július 4-e óta használom és jelenleg 110k a teljes forgalmam. Utalni még nem utaltam. Nincs más hátra, mint várni.
-
Friczy
senior tag
válasz
thommypl #10386 üzenetére
Nekem ennél jóval kevesebb kellett a fizetéskérési hivatkozás létrehozásához, kártyát használtam párszor (virtuálisat és fizikait) valamint néhány topup volt általában 10eFt összegekkel, aztán egyszer csak ment. Tesztelésnél érdemes figyelembe venni, hogy úgy vettem észre, túl kis összeggel (1000 Ft környékén) sikertelen a link létrehozása, 5000-rel már ment.
-
aujjobba
addikt
válasz
thommypl #9482 üzenetére
Használtam már a revolut kártyát az államkincstárnál forint és euró államkötvényt venni vele, átutalással is ugyanezt (mert a kártyás fizetés feldolgozása napokba telik nekik).
Utaltam kifelé is revolut számlára ugyanonnan.Hold alapkezelő fele fizettem be forintot és dollárt is átutalással revolut számláról.
-
Brandynew
őstag
válasz
thommypl #9482 üzenetére
Szia,
Igen, tudsz átutalni nekik. A Revolut prepaid debit kártya, ezeket egyes speciális szolgáltatók nem fogadják csak el, pl. nem mindegyik légitársaság fedélzetén tudsz velük fizetni. Boltokban, webáruházakban és hasonló helyeken nem lesz gond.
Ha értelmes ember vagy, és odafigyelve használod a szolgáltatást, nem fognak zárolni. A kisiskolás pistikéket zárolják csak. Először kisebb összegeket tölts fel (ne hitelkártyával), és használd aktívan offline és online is, illetve végezz átutalásokat is. Ha ez megvan, és már legalább 1 hónapos a regisztrációd, jöhet a nagyobb összegű feltöltés, a saját nevedre kiállított debit kártyáról.
Ez a zárolás egyébként nem teljes körű, a kártyádat ugyanúgy tudod használni akkor is, ha kérnének tőled egy bankszámlakivonatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen SSD-t vegyek?
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Mozilla Firefox
- Politika
- További aktív témák...
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nyuszi HOP! Szép és Jó! Sok ventivel! DeepCool CC560 v2 üveg ablakos fekete számítógépház INGYÉ MPL
- Szinte új/fél éves - LG UltraGear 27GQ50F-B Monitor 165 HZ FHD 1 MS
- GARIS/KÉT SZÍNBEN! Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- Jövök már! Addig is itt a VÍZ! Kolink Umbra Void AIO 360mm ARGB INGYEN FOX az árban
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest