Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Pontosan ekkor érkezik a One UI 7
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Túl sok lesz az AI-ból: mégsem kell annyi adatközpont a Microsoftnak
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrots
junior tag
"mennyivel lehet egyszerre feltölteni, illetve engedi-e milliós nagyságrendben az átváltást, majd az onnan kiutalást úgymond feltűnés nélkül"
Tegnap pont bankkartyas vasarlassal raktam 3M -t a revolutra, atvaltottam es mar utaltam is tovabb. Azert csak 3M, mert a magyar bank bankkartyajahoz tartozik egy kikapcsolhatatlan modosithatatlan 3M napi koltes plafon. Egyszerubb par napig 3-3M -t vasarolni, mint szabadszoveges levelben konyorogni a banknak, hogy ne legyen limit. Mire reagalnak par nap alatt, addigra vegzek is.
Nem tudom feltunes nelkul alatt mit ertesz. Nem emberek nezik ezeket a tranzakciokat, hanem szoftver. Ha annak gyanus vagy, akkor harom forint ugyanugy gyanus, mint harommillio.
-
Nekem engedi a milliós feltöltést, átváltást és utalást, de én rendszeresen használom váltásra a Revolutot, és nem ekkora összegekkel kezdtem. Persze lehet, hogy neked is engedni fogja, de ezt csak úgy tudod meg, ha kipróbálod. Mindenesetre a feltöltés a kérdéses, a váltással és utalással valszeg nem lesz gond.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut