Hirdetés
- iPhone topik
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Bluetooth-headsetekről általában
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Elhalasztva a Galaxy S25 Edge piacra kerülése
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
vnorbi #16041 üzenetére
303 Ft (1 usd) leemelése megvolt automatikusan, majd sztornózta is.
A többszöri sikertlen vásárlás után próbáltam ugyanazt a terméket másik webshopból, ott levette a pénzt, majd pár perc múlva a PayPal írt, hogy a kártyát nem fogadja el, és visszajött a pénz is. Majd hagytam a sunyiba a PayPal-t megvettem kártyával, erre letiltotta a Revolut a Visa kártyát, szokatlan tranzakció miatt, majd miután megerősítettem, hogy én voltam feloldotta és engedte kártyáról megvenni a cuccot. Elment vele több mint egy óra remélem már legközelebb engedi a PayPal-t is. Remélem nem tilt le reggelre
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest