Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• user26

senior tag

Üdv!
    Összefoglalót olvastam, és tudom beszéltünk is róla, hogy ha a frissítést szeretnénk kikapcsolni/nem engedélyezni az adott verzión, akkor azt hogyan kell megtenni? Elfelejtettem, vagy tök más dologra gondolok mint mindig....
    (jhc-s root verziós revancednél a Detach_mod segít) A non-root verziónál hogyan kell ?

Miért szeretném, hogy ne frissüljön ?
    Jelenleg jól működik, nincs vele gond. Később, ha látom lesz új verzió, akkor magam frissíteném manuálisan. Idő közben, ha rendszer frissítés történik, akkor avval felülíródik, az új verzióra, és vakaródok, hogy miért nem jó. Nyilván, ha ezt a ne frissüljön dolgot engedjem el @crok, akkor nem is foglalkozok vele a jövőben se.

(Ma akadtam rá, Revanced Google Photos, non-root verzióra, 2 perc gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy a fő telefonon a root dolgot megszüntetném, és zárom vissza a BL -t. A Revanced Youtube úgy tudom elég életképes non-root verzióba, vajon ez is? Néztem ellenben az alap fizetős csomagot, havi szinten nem drága, de nem akarok mindenre előfizetni :/ )

Új hozzászólás Aktív témák