- iPhone topik
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ReVanced és a ReVanced patch-ek
egy nyílt forrású megoldás egyes alkalmazások "feljavítására", módosítására.
Rengeteg alkalmazás és patch vagy módosítás van a rendszerben
(jelenleg 5 tucat alkalmazáshoz van valamilyen patch!)
valamint
Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Eredeti, teljes terjedelmű Logout bejegyzés itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
Üdv!
Összefoglalót olvastam, és tudom beszéltünk is róla, hogy ha a frissítést szeretnénk kikapcsolni/nem engedélyezni az adott verzión, akkor azt hogyan kell megtenni? Elfelejtettem, vagy tök más dologra gondolok mint mindig....
(jhc-s root verziós revancednél a Detach_mod segít) A non-root verziónál hogyan kell ?Miért szeretném, hogy ne frissüljön ?
Jelenleg jól működik, nincs vele gond. Később, ha látom lesz új verzió, akkor magam frissíteném manuálisan. Idő közben, ha rendszer frissítés történik, akkor avval felülíródik, az új verzióra, és vakaródok, hogy miért nem jó. Nyilván, ha ezt a ne frissüljön dolgot engedjem el @crok, akkor nem is foglalkozok vele a jövőben se.(Ma akadtam rá, Revanced Google Photos, non-root verzióra, 2 perc gondolkodás után, úgy döntöttem, hogy a fő telefonon a root dolgot megszüntetném, és zárom vissza a BL -t. A Revanced Youtube úgy tudom elég életképes non-root verzióba, vajon ez is? Néztem ellenben az alap fizetős csomagot, havi szinten nem drága, de nem akarok mindenre előfizetni :/ )
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest