Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- A Sony új középkategóriás telefonja is megkapta az Android 16-ot
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Én használtam egy darabig cégesnek a 9-est dual sim módban, nem mondom, hogy nem volt kényelmes, de unalmas volt. Utánajasználtam másik okost, de az is unalmas volt. Aztéán használtam 6700 classicot, az jó volt, de nem elég buli. Majd 8110-est, az újat, citromsárgát, de az meg rettenetes volt
Na jó, elmentett számokat hívni lehet vele, de SMS-t írni már nem. Amúgyteljesen rendben volt
Hosszabb távon a 808 lett volna a legjobb, vagy egy Lumia, mondjuk a 950 - Jó kamera, zene, általában amúgy is nálam van valamelyik, de mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Projektor topic
- Motoros topic
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Simagic Alpha Evo wheelbase 10nm
- Samsung S22 ultra
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Na jó, elmentett számokat hívni lehet vele, de SMS-t írni már nem. Amúgyteljesen rendben volt