Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferret77
aktív tag
válasz
zorzy4
üzenetére
Más is nagyra tartja a 6210-est.
Még csak nem is tökéletes állapotú, mint ahogy azt írja. -
KSparrow
őstag
válasz
zorzy4
üzenetére
Szerintem se. Az, hogy sokan szeretik, csak egy dolog. Nekem speciel csak egy sima telefon, a 6210-est pl jobban is szeretem, mert abban van Opposite (Színcserélő) játék.
Elfogadom, hogy jól bírja az akku, hogy kényelmes használni (szerintem kényelmetlenek a kemény gombok), de rendes napi használatra nem jó, így meg már csak egy tartalék, másodtelefon, gyerekjáték, vagy max mi, gyűjtők leljük örömünk benne. Aki ma ezt használja, az vagy nem akar (vagy nem tud) váltani.A minap is láttam egy 40 körüli nő kezében egy 7210-est, nem Supernovát. Ha neki ez jó, akkor legyen, használja.
Minolta: Az általad említett 6510: szerintem szörnyű. Tudom, Neked volt, ezért (is) szereted annyira. aranyos, hogy kicsi, de szerintem a kék világítás szörnyű, nem lehet elolvasni a szöveget rajta, nekem nagyon bántja a szemem. Persze, jól néz ki messziről, de napi szinten nem bírnám használni, meg már nagyon kicsi.
Ami nekem nagy kedvencem, az meg a Nokia 3200. Nagyon akartam egy olyat, mert elemlámpa, kamera, és olyan kis vidámak a gombjai. Persze nem használnám már, de a mai napig tetszik, sokan meg nagyon utálják, vagy csak egy telefon a sok közül.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új! Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még csak nem is tökéletes állapotú, mint ahogy azt írja.