Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- 
			  Mobilarena Retro teló rajongók topicja 
 Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
 RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KSparrow őstag Nem beszólás miatt, meg nem személyed elleni támadás, csak egyszerűen szerintem fölösleges. Ha feltesztek egy kérdést, és max valami nagyon fűtött vita van (ami mostanában nem volt) akkor elveszhet. Amúgy nem valszínű, én átalában visszaolvasok (kivéve 200-at, de mivel naponta többször nézem, ilyen nincs  ) Szóval nem szoktak elveszni HSZ-ek, vagy csak nagyon ritkán. És ha kerestek valamit: akkor akinek van, az válaszol/ ír PÜ-t. Ha meg nincs, akkor nincs értelme kiírni, hogy "nekem nincs, nekem se... " mert az meg eltereli a beszélgetés témáját... Szerintem. ) Szóval nem szoktak elveszni HSZ-ek, vagy csak nagyon ritkán. És ha kerestek valamit: akkor akinek van, az válaszol/ ír PÜ-t. Ha meg nincs, akkor nincs értelme kiírni, hogy "nekem nincs, nekem se... " mert az meg eltereli a beszélgetés témáját... Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) Szóval nem szoktak elveszni HSZ-ek, vagy csak nagyon ritkán. És ha kerestek valamit: akkor akinek van, az válaszol/ ír PÜ-t. Ha meg nincs, akkor nincs értelme kiírni, hogy "nekem nincs, nekem se... " mert az meg eltereli a beszélgetés témáját... Szerintem.
 ) Szóval nem szoktak elveszni HSZ-ek, vagy csak nagyon ritkán. És ha kerestek valamit: akkor akinek van, az válaszol/ ír PÜ-t. Ha meg nincs, akkor nincs értelme kiírni, hogy "nekem nincs, nekem se... " mert az meg eltereli a beszélgetés témáját... Szerintem.