Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezesmaci
csendes tag
válasz
KSparrow
üzenetére
az az igazsag,hogy nagyon felhigult ez a forum(is).
anno 5 eve jartam erre,akkor zartabb kor jart ide,tobb volt az "erdemi"hozzaszolas,hirdetes mint manapsag.
igaz,akkor nem is az volt a meno,hogy feljelentgetjuk egymast,a neunk nem tetszo nickeket,hirdeteseket.
manapsag ez megy.
kerdes nelkul alkotnak velemenyt emberek egymasrol,hatterinformacio vagy barmi mas teny ismerete nelkul.
ezert nem is ertem,hogy miert kell ez a "tagolasi kaszt".
mert vagy van ertelmes-erdemi hozzaszolasom/hirdetesem vagy nincs.
de ami manapsag folyik,hogy emberek azzal a hivatkozassal szoljak le a masikat,hogy"en mar x napja vagyok tag es ... a rangom,te meg csak ujonc vagy,ugyhogy qss a neved" gyerekes es ovodas szint.raadasul a net vegtelen,amig regebben volt egy-ket "szaktopik" ahol kaptal valaszt a kerdesdre addig mara ez tobbszaz talalatra nott-
ilyen-olyan blogok,felmuvelt vagy teljesen hozza nem erto emberek osztjak az eszt,mindenrol.(szemelyes pelda,engem leszoltak egy apro miatt,mondvan "csak ujonc" a regisztraciom.nos,aki a leghangosabban offolt a hirdetesben az most epp bannon van,mert tobb embert is lehuzott,pedig "tag" volt,1.000 feletti nappal.akkor most hogy is van ez?)
szerintem arra kell torekedni,hogy legyen egy jo tarsasag,normalis kommunikacio es akkor mehet a csere-bere,az ertekesites,agyalas,barmi.
es pont nem az szamit,hogy hol van a topik vagy kinek mi a "rangja".
szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÚJ Msi Vigor GK30 Gaming Combo Black (Csak billentyűzet) Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Cooler Master SK622 (Hybrid) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 14IML9 , Ultra 5 , 2.8K OLED 120HZ , 16GB DDR5 , 512GB SSD
- ÚJ Elgato Stream Deck Classic Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest