- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
Polarstar
üzenetére
Ismerem az embert,forintb*szó 8k egy Nokia 6310 előlap nála

Area51: Parancsolj,itt nézelődj. Egyébként errefelé is általában ez a 3310 kaliberű gépek vannak,meg van sok érdekes,de én csak a ritka/értékes telefonokat veszem meg,+ ez nem olyan mint a vatera itt akármilyen szarul néz ki egy telefon 95% hogy hibátlanul működik is.Általában megvannak kikhez megyek nézelődni,de ez most pl új árus volt aki az R380-at árulta.Van olyan eladó,aki csak az után rakja ki a telókat,hogy én lecsekkoltam
Bruszli: nekem volt egy MPX200-am karcmentes volt,de nem kapcsolt be csak bevillant a Moto felirat és off.Kb 2 hónapja eladtam vaterán és írt a vevő,hogy köszöni hibátlanul megy a telefon,valami kondi ment ki benne ami MPX betegség
Nekem a Windows Mobile korszakban volt egy E-ten M500,naggyon menő volt 2006-ban,utána volt egy Fujitsu-siemens t830,ezek után váltottam egy Nokia 6300-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Linux kezdőknek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- TCL LCD és LED TV-k
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3800, 91% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest