Hirdetés
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
selenge
üzenetére
Nem tudom sajnos.Ma elmentem nagy vigyorral,hogy megveszem a Google Nexus S-t a Media Markt-ban,bemegyek a telefon 79990Ft,mondom mi a f*sz múlt héten még 69990Ft volt,megkérdeztem a srácot,hogy miért,a válasz : népszerű volt mostanában ezért felemelték az árát.
Ígyhát nem lett Nexus S-em 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- OLED TV topic
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- Konteó topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest