- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Nagyon faxa telefon,én nagyon szeretem,de nekem már van.Manapság elég ritka!
KSparrow:telefont én sem nagyon dobálok,eddig nem is nagyon ejtettem el,de az 5800-át sikerült egy hetesen megpörgetni az aszfalton,lyukas volt a rövidgatyán a zsebem de pont annyira csak hogy a telefon járás közben kicsusszant rajta,a tokot persze otthonhagytam mer minekKedvenc ilyen jelenetem volt mikor faternak anno 6600-ja volt,kiesett a kezéből a teraszon,a lábával felrúgta,hogy majd elkapja,de sikerült úgy felrúgni hogy elrúgta a teraszról repült 3 métert aztán 1 méter magasból csatt a járdára,a telefon túlélte
-
pszili8
aktív tag
Infó: A 8110-en úgy lehet megnézni mikor gyártották a telót hogy beütöd a *#8110# kódot.A 96-nál régebbi Nokia telókon úgy lehet megnézni a gyártás idejét hogy beütöd a *#3283# kódot.Most én megnézegettem az enyémeket az egyik 2110-nél 4db X-et dobott ki,akkor ez prototípus lehet?Valamint a 2148i-m is ködös van ahol PT-11-nek írják,a típusa NHK-4AX.
-
pszili8
aktív tag
válasz
golya32 #7055 üzenetére
Én is akartam venni régebben ilyen I9+++-t,de kínai mobil fórum átolvasása után már nem vágytam rá annyira
Legalább az érintőképernyője működne rendesen
A kedvencem amivel az őrületbe lehet kergetni az a "LUXUS DUAL SIM MOBIL TAGHEUER VERSACE DG,GUCCI"meg a társai ilyen übergagyi arany strasszköves stb borítással,ja és 30k körüli áron.brrrr
Kiderítettem a 8110 üzemidejét 5 napot megy az egyik akksival,nyomkodtam meg telefonáltam is 1x 2x.Brutális teljesítmény!Akinek van 8110-e az tudja ,hogy 2 napnál nem igen bírnak többet.Jelenleg a Siemens U15-öt és a Nokia 2148i-t nyúzom,meg a 8210 is néha,de azt már sajnálom használni olyan szép lett!
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8 #7002 üzenetére
Én a gyűjteményem 90%-át úgy vettem,hogy be sem kapcsolt,érdekes módon vásárban mindig le vannak merülve,lomisok árulják de ott rossz telefont nem vettem még!A vaterán persze minden 2. amit vettem szar volt,és még el is kérik a vaterán az árát,míg a vásárban 1500Ft volt a max
Persze ütött kopott telefont nem veszek meg én sem!
-
pszili8
aktív tag
Apropó akku:tegnap feltöltöttem egy Nokia 8110 ugy akksimat,mondom kipróbálom,mit bír,azt gondoltam gyenge,de 2 napja egy csík sem ment le róla!!!!Pedig telefonáltam,kikapcsoltam mert azt hittem rossz az akku,nem jól mutatja a szintet,pedig de!!Ez maga a csoda egy banán Nokiánál!A 9110i-mhez kapott akksikat is most tesztelem,ami most benne van 4napja megy,2csík ment le eddig!!!
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6913 üzenetére
Nekem ma hozta a postás a 8210 gombsort,eladtam az egyik 8110-em,a csúnyább állapotút.A srácnak igen csak tágra nyíltak a szemei amikor megtudta hogy nekem van eladó,ma meg is vette,örült neki mint majom a farkának.Tegnap megkérdezte ,hogy gyűjtöm-e még a telefonokat,na innen kezdődött egy 3 órás beszélgetés,természetesen suliban órán,de mindegy unalmas volt a gépészeti alapismeretek óra,főleg 4 egymás után
Minolta: egy ACH-6E nekem is rendel,már csak 2db van -
pszili8
aktív tag
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6834 üzenetére
Nemúgymegyaz hogy mindig csak netezünk,dél körül átnéztem a kocsikat,hogy a szintek hogy állnak bennük,anyám kocsijában kiderült hogy nincs olaj,elmentem szegedre olajért,körbejártam a várost mire megtaláltam hogy hol a legolcsóbb az olaj,meg is vettem aztán az olajleeresztő csavart próbáltam kiműteni amit az autószerelő jól szétkurt előtte(és 20k-t le is szurkoltatott az olajcseréért)
,de sikerült fél hétre végeztem is,lecseréltem az olajat,szűrőt,csavart.
Minoltaaaa teeeNagyon irigyellek ám azért a V60-ért,gratula
Képet mutatsz?
Ja és az olcsó olaj alatt nem a Winny,VIP car és társait értem,nálam eddig csak Castrol meg Mobil 1 jött szóba ,de most győzött az ár és Repsol-t vettem. -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6824 üzenetére
Na az X450 az a telefon amitől én a falra mászok
A csengőhangjai nagyon irritálnak,anyámnak is volt ilyen régen,persze ő fél percig hallgatta a csengőhangot,közben kérdezgette hogy ki lehet az
Saint_:ha a kijelző jó a 8210-ben akkor kell.A V3 jó kis telefon,én kaptam egy feketét régebben,a kijelző nem működött,de alaposan kipucoltam és azóta jó.Mikor nincs főtelefonom azt használom,egyedüli idegesítő dolog benne,hogy az ébresztő egyszer csippan és kész,utána csak a kijelző villog -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6807 üzenetére
Én azt bírom amikor kéred,hogy adják neked az egyik telefont ,akkor jönnek ,hogy bevitték a rendszerbe nincs visszaút,pedig szerintem ha pl.egy mp3 lejátszón lenne az IMEI matrica akkor is mindegy lenne,úgy is megy fel a kamionra aztán bele a darálóba.De ha te véletlenül elhagyod a náluk vásárolt telefonnak a garanciapapírját,amit ugyanúgy felvittek a gépre és 27x aláírtad a papírokat,akkor azt mondják ,hogy nem érvényes a gari a papír nélkül(igaz benne van a rendszerükbe az IMEI),és elküldenek ,akkor hogyisvanez?
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #6801 üzenetére
Attól függ mennyire roncs.
Nekem már csak egy olyan kijelző kéne ami bekapcsolás után sem foltos,hátlap ha jó állapotú,ház ha nem repedt,gombsor kellett volna de nem volt senkinek,gsm boltokba aztmonták hogy 1500Ft az utángyártott,inkább rendeltem a vateráról 500Ft-ért gyárit
Anevemearl: Végfok meghalt,nem tudsz vele mit csinálni -
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6796 üzenetére
Nem mozog a kép mind1
Egy kis történet:ma is sikerült megbizonyosodnom róla ,hogy az emberi hülyeség határtalan.Fél éve kb fateréknál a cégnél szóltak hogy a régi céges mobilokat el lehet vinni,nosza el is hoztam jópárat,kb 40db-ot(persze a legszebb 6310-est egy olyan ember vitte haza aki bevágta a fiók mélyére vagy odaadta a gyereknek
),ottmaradt kb 40db telefon(javarészt hibás,törött de alkatrésznek jó) azt mondtam ,hogy elhozom,de a srác mondta hogy csak akkor vihetem el ha hozok papírt,hogy megfelelő helyen megsemmisítem.Na telt múlt az idő a héten megkérdezem a srácot hogy mi újság a telókkal kéne egy roncs 8210-es,erre mondja ,hogy ja a telefonokat kidobtuk a kukába,óó mondom azt a büdös...hagynefolytassam...Volt benne 2110,6100,6310,8210.
Nembaj nemsoká selejtezik lefelé a 6300-ákat meg a 6303-asokat
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6786 üzenetére
Szokásos Ericcson,gyenge az akku..
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika #6777 üzenetére
Azthittem garis még
Az úgy télleg gáz,Nokiánál én nem nagyon birom a szervizest(az egyiket)úgy szedi szét a telefont amikor beviszed mintha egy darab szar lenne.Az 5800-án majdnem eltörték a hátlapot meg a sim ajtót,és ezek a nagy szervizesek.A mammutban a Nokiánál pedig majdnem elküldtek a qva anyámba hogy mit képzelek hogy oda viszem a telefont javíttatni.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika #6762 üzenetére
Mi lett a baja??Megint hangszóró?
Most ,hogy én is ütésálló telefont használok elkezdtem nézegetni milyenek vannak mostanság,a Sonim XP3 Quest Pro nagyon durva,miket kibír.Mondjuk egy mobilarenas tesztben a Sonim XP2-őt elverte a Samu B2100 ami harmadannyiba került mint a sonim.De azért nekem bejön,de nem vennék azt leszögezem.
-
pszili8
aktív tag
Sajnos csak vodás,de nekem nem számít,mert van mindhárom szolgáltatóhoz aktív kártyám,bár a vodást 20.-án letiltják ha nem rakok rá 3k-t
Kaptam a Siemens-el egy régi westel-es kártyát beleraktam a 9110i-be és kaptam egy SMS-t hogy 2005 májusban volt egy nemfogadott hívásom
-
pszili8
aktív tag
válasz
ligeti8 #6741 üzenetére
Hát igen,egyébként azon csodálkozok,hogy aki ütésálló telefont vesz az általában lezúzza,de erre vigyáztak mint a hímestojásra,a fémkeret hátulján van 1 karc amit a nyitó csinált.Hétvégén láttam a vásárban egy M65-öt,pannonos volt,semmi nem volt hozzá,4k-ért árulta,nem akart engedni,ezt meg a vaterán megvettem kevesebb mint a feléért minden tartozékával.
-
pszili8
aktív tag
Hát persze,hogy érdekel ezért vagyunk itt
Én egy időben úgy döntöttem,hogy csak Siemens-eket gyűjtök,de nem tudtam megállni,hogy csak egy márkát gyűjtsek,van minden márkából nagyon jó telefon.Számomra a mai napig rejtély az egyik Siemensem,amin CX75 felirat van,de a belseje S75,úgy kapcsol be hogy egy violinkulcsot rajzol fényből szal valami Music edition lehet,egyébként nagyon durván is szól.Viszont elképesztően lassú a szoftvere valamiért,szerintem prototípus lehet,de nem biztos.Kár hogy nagyon kopott.Az lenne még durva ha sikerülne összegyűjtenem az összes Xelibrit
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #6727 üzenetére
S40-ből nem sok van,de nekem is van és karcmentes.Nekem ez már a második,az első nem működött de az akku jó volt,eladtam Minoltának,ő a telefont nekiadta Oldmobilnak,aztán egy hónappal később találtam piacon ezt a karcmentest,aztán Minolta visszaadta a töltőt,mert neki volt
Mostpedig az én új Siemensem,sztem nagyon korrekt vétel volt!
-
pszili8
aktív tag
Nagyon ügyesek,én azt utálom hogy a mobil tartozékokat egybe veszi a készülékekkel,aztán lehet fél napig böngészni mire megtalálod amit akarsz.
Meg a vezetékes telefont nem lehet ám a kategóriájába tölteni,még kedvencem amikor rámentem régebben a retro mobil kategóriára és kiadott vibrátorokat,bilincseket
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6635 üzenetére
Sztem senkit sem zavarsz fórumtalin,sőt
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6631 üzenetére
Te ezt honnan szedted?
Apám besz*rok,ez a pizzafutárnál van így esetleg
Általános példa erre a sültgalamb és a száj esete
-
pszili8
aktív tag
Neharagudj hogy ezt mondom,de a T720i sztem egy kalap sz*r.Alig van már belőle működőképes,de újkorában sem bírták sokáig.Fater vett egyet 2004-ben 60k-ért bírta egy hétig,aztán két hét szervíz,ekkor ment kb megint 1-2 hetet,aztán megint ment a szervízbe ezúttal 3 hónapra(!),fater elment érte beletette a kártyáját elindult aztán egyszer csak minden eltűnt se kép se hang.Na itt lett elege kis levelezgetés volt a voda igazgatósággal aztán adtak helyette egy Nokia 6100-ast ami akkor még 90k körül volt,akkor jött be,de nem akartak balhét.
Nem csak fater telefonja volt ilyen.A v60i 100x többet ér.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #6607 üzenetére
Előlapom van,használt,de gombsor nincs
-
pszili8
aktív tag
Ma sem bírtam ellenállni,és vettem egy dobozos Siemens M65-öt
Októberben sem fogok enni annyi telót veszek,nem is baj mert rám fér
anevemearl:előlap kell vagy ház?Sima vagy i? -
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #6581 üzenetére
Dj Tommy nyerte a hangszórót!
Am a belseje full motorola,sztem A835.Hát igen a kommunikátor nagyon tetszik nekem is ,magyar nyelvű floppy
adatkábel magyar leírás van hozzá,meg 3db akku,sztem ritka az ilyen full dobozos!A banán eladó!Ja és rózsaszín T10-ből sem sok szaladgál
-
pszili8
aktív tag
Egy fél napos igazgatás,szerelgetés után végre jó lett a V51
A szalagkábele szarakodott de sikerült megoldani.Szerintem egész pofás kis telefon,nincs a legjobb állapotba,de így is ritka.(a kijelzőplexit belülről még ki kéne takarítani de nem merem megkockáztatni,hogy elmozduljon.Kép a V50 és V51-ről
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #6425 üzenetére
Úgylátom nem sokáig tartott a varázs
Ami volt neked ezüst az sokkal szebb szerintem
Most új divathullám a vaterán,hogy jó állapotú régi telefonokat újként árulják,vagy ráraknak egy kijelzővédőt a kijelzőre(lásd vaterás hirdetés amit belinkeltél),de azt szigorúan levegősen és igénytelenül rárakva.Én csak nevetek rajtuk
-
pszili8
aktív tag
Nekem is jött egy kisebb pack.
Motorola V51,Siemens Mt50,2db Nokia ACP-7E,2Db samu töltő,egy motorola töltő,siemens töltő,Samsung akksi(talán v200) és egy Nokia HS-7 headset(ennek örülök legjobban
)
-
pszili8
aktív tag
Ez nem igaz hogy itt mindenki Nokia 8xxx b*zi
-
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #6339 üzenetére
Én nem sajnáltam az S6-ot sem,nekem van egy karcmentes darabom belőle
Az akkuja nem jó de maga a teló működik.Kikérném a véleményteket:van egy karcmentes Siemens S10D-m független,4 napot megy az akku van hozzá doboz,leírás,bontatlan töltő,headset.Szerintetek mennyit adnának érte?Nem azért mert eladó csakúgy
Minolta:nekem is tetszik régóta a Telme,nálam ott van az álomtelók között,múltkor találam egyet 5k-ért én is. -
pszili8
aktív tag
válasz
Stimpy001 #6331 üzenetére
Köszönöm,de azért még akad rajta karc,de ez legalább magyar(HIF-es) és műxik
A polírozásról mit akarsz tudni?Ez itt a polírkészletem(kemény 2k-ból hoztam össze)
Legelöl a gép(max.30000 RPM/min),utána a fehérek a polírfejek(filcből vannak),utána különbötő csiszoló és vágófejek,a rózsaszín pedig a polírpaszta.Ne kérdezd honnan van a paszta fater vette ezer éve,de sokkal jobb mint amik vannak.Természetesen én polírozok.Annyi az egész belövöm a gépet 1-es fokozatba,belenyomom a pasztába,aztán a polírozandó felületre,addig polírozom a felületet amíg a paszta el nem fogy róla.Vigyázni kell pl ha kijelzőplexit polírozol nem szabad rányomni,csak a gép súlyával polírozni,mert egyből belemar a plexibe,szóval ésszel kell ezt csinálni. -
pszili8
aktív tag
válasz
SyntaxeError #6325 üzenetére
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika #6287 üzenetére
Legyen 9-99-ig abba mindenki belefér
Szóljon ha valaki nem
Saint: Bobek=felszállsz a 4-6 combinóra leszállsz a király utcánál és sétálsz míg meg nem pillantod bal kéz felől a Kazinczy utcát és a saroktól a Bobek 50m.Lehet hogy ez most olyan volt mintha kínaiul beszélnék? -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #6259 üzenetére
Az nem bug teee
Azt azért találták ki,először a 8110-nél,hogy lecsúsztatod a flipet ,és vár egy kicsit hogy a fejedhez emeld,és azután kapcsolja a hívást
Tudod egy 8910-est lassan kell felvenni hogy megtudják nézni a körülötted lévők mit is fogsz.
Egyébként nekem is felújított van,érezhető a különbség a gyári és e között.mozog a flipben a teló,na ez engem rohadtul idegesít,és hívás közben ez a mozgás hallatszik
Viszont a 8910i-m az úgy áll mint a cövek,meg se moccan
-
pszili8
aktív tag
válasz
SyntaxeError #6234 üzenetére
Az egy Startac
Csináljunk egy rögtönzött fórumtalit -
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Köszi időközben rájöttem hogy a Motorola V8088=V51=V50
Tehát a V51 tényleg csak formailag különbözik a V50-től,de majd kedden meglátom,mi az igazság
Pastika: jó a cikk, a porsche-s siemensek kemények,na ilyet művészet találni,bár nekem egy Porsche-s plexi is megtenné ME45-re,vagy S45-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest