- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Nincsen valakinek egy 6630as hátlapja? Gyári bármilyen állapotú, csak fel lehessen tenni.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25909 üzenetére
Szép!
-
stufen2
aktív tag
válasz
perge666 #25904 üzenetére
Sok a naptól megfakult, ez a gumis burkoknál hiba vagy elekezd ragadni vagy betöredezik felkeményedés után, illetve a kijelző matrica is megfakulhat - ez a gyakoribb illetve elválik a ragasztott területtől ez jól látszik a képen. Emellett valami balfék jó párról leszedte a plexit, meg pár elem le is van törve róluk csak nagyon alaposan meg kell nézni, pl a 8800 törött plexis, biztos valaki le akarta szedni, csak azzal nem számolt, hogy itt nem gumis ragasztóval van ráragasztva vagy kétoldalúhoz hasonlóval, mint az eredetinél, hanem rendes műanyag ragasztóval, ami miatt sérülés mentesen eltávolítani nem lehet, a burkok meg mondanom sem kell nem illeszkednek a működőhöz, hasonló képen van megoldva, mint az arte dumyknál (nemrég tettem ide fel képet róluk), csak ugye mindig van valami próbálkozó szellemű aki megpróbálja szétszedni és barmolás lesz a vége, ami egy ritka dummynál elég szomorú. Arról nem beszélve, hogy sokkal sérülékenyebbek, silányabb anyagúak, mint az eredetik, mert hát ugye csak másolatok...
-
stufen2
aktív tag
Melyik szerintetek a legjobb nokia kékfog headset napi használatra, ja és nem 10ért? Vagy esetleg másik?
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25845 üzenetére
Lövésem sincs, sose volt ilyenem
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #25787 üzenetére
free sztem nem volt, kivéve ha a 6300 dokkolót 1 forintért annak vesszük, illetve 76 forintért 6 db dummyt
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #25704 üzenetére
Szerintem nem tudod, öreg 60 év körüli öregember, amikor vettem tőle vmit kb. a 10.edik üzenet után értette, meg, hogy nem tudok elmenni érte személyesen, hanem unokatesóm fog menni abban az időpontban és oda ahova ő mondja, mert 400 km-re lakom tőle. 5 évet öregedtem az alatt a levelezés alatt...
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25658 üzenetére
hogy jobban össze tudd hasonlítani őket
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Ma rájöttem, hogy az egyik dummym nem 6300 hanem 6300i
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
A nok 6300-ban nincs life timer számláló?
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #25532 üzenetére
Fejlesztői szoftver van rajta (nagyon-nagyon-nagyon ritka esetben a burok is különbözik vmiben), 99% ban nem lehet használni telefonálásra, kb több mint a felét semmire se, mert nem tölt be teljesen csak részlegesen, pl csak a nokia feliratig jut el, és ha megpróbálod rátenni a rendes végleges szoftvert 100ból 1szer sikerül, 99szer megdöglik, általában be se lehet utána kapcsolni, proto szoftvert szerezni meg nem lehet. Árának kevesebbnek kell lennie, mint a rendes működőnek, hiszen csak egy por fogó, ha netán el is fogadta a végleges szoftvert, ami ugye nagyon ritka, akkor se szokott drágább lenni általában egy rendes telefonnál, persze hülyék vannak pl a 3650es proto apródon (nem tudom fent van-e még) az pl félig döglött, mert csak a nokia feliratig jut el, de ha jó lenne se érne többet 3-4 ezernél(kb. mint a normális telefon), nem hogy tizet
.
-
stufen2
aktív tag
BUÉK! Na lefényképeztem őket, de ezek csak azok, amik bent vannak a vitrinben, egy működő 6680as, és egy szép piros felújított 3660as lemaradt a képről (elfelejtettem). P=proto, M=működik jólA dokkolókról meg lusta voltam, a 9500, 9300, 6630, 6300, n91, és a 8asokhoz megvan szinte minden dokker, kivéve a zafír arte. De még van vagy 5-6 cipős doboznyi dummy legalább, újabb nokiák, ericssonok, motorola, samu, siemens, sony-ericssonok, lg stb. Következő széria mi legyen?
-
stufen2
aktív tag
A nokia 6300-ba milyen akku való?
-
stufen2
aktív tag
megtaláltam a kedvenc dummy-m párját, ilyenekért érdemes ezeket gyűjteni, originál bliszteresek
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #25432 üzenetére
Mint egy ránc felvarrott ormótlan 5110-es, ritkasága szerintem abban rejlik, hogy abban az időben messze ez volt talán a "legrosszabb" nokia a piacon, egy evolúciós zsákutca, egy selejt, semmi olyan nincs benne amiért anno kellett volna, jó az anyagminősége jó az akkoriakhoz képest, ezért talán a selejt kifejezés kicsit durva, arról nem beszélve, hogy inkább önvédelmi fegyver mint telefon. A 6610i mellett amit a kolléga említett, meg messze elbújhatott, bár az meg a 6650hez képest gagyi műanyag telefon. Összességében az anyagminősége jó-nagyon jó, de minden más csak negatívum. Alig fér bele a zsebembe...
-
stufen2
aktív tag
válasz
Stylewars_kp #25429 üzenetére
proto, és működő is van
Készülnek a képek, E, N széria meg van, de beborult úgyhogy abbahagytam..., meg anyám visszakérte a vasalódeszkát.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
A korai kínaiaknak botrányos, 3210, 5110 volt az utolsó jó amit fel lehetett használni, amik utána jöttek 3as széria, 6os széria, 7es széria ezek kriminálisak, de majd meglátod a 6810esen mennyire gagyi, de a top 5 leg szarabb minőségűben benne van, az E és N sorozat jó volt az elsők még gyengébbek, de a vége nagyon minőségi, de érdekes az 5ös széria végig jó, a 9es szódával elmegy kivéve a 9000es az egy az egyben eredeti telefon, persze vannak kivételek a 7600 pl szép, a 2es, 1es sorozat se rossz, de a 6os széria ami a legvacakabb meg a 7es, a 8asból szinte minden meg van, azok jók, de amit fel lehetett használni az a 8110, 8810, 8850 és társai 55, 90(gondolom én hiszen ugyan akkoriak), 8310, a 8210est meg a 8250est nem tudom, mert az nincs, de valószínű azok is, a többi nem használható fel bárki bármit mond, az csak a pénz lehúzásra megy, vagy nem eredeti dummy ház van rajta. Illetve Ksparrow azt mondta jó az 5100-é is, de nem néztem nála, mármint felhasználható a burka.
-
stufen2
aktív tag
válasz
stufen2 #25417 üzenetére
esetleg a plexit tudod használni, de érdekes a 6800-nak a belső gombjai, nyomkodhatók a 6810-esé nem valószínű nincs bent a légrugó, kivitelre mindkettő nagyon kínai, a képernyő alatti flip érintkező dupla csíkos rész is nem réz hanem festett
az előlap tetején kétoldalt a dupla csík már meg is kopott, pedig én vettem ki a dobozból, karcmentes és kb 10 szer ha ki lett nyitva
-
stufen2
aktív tag
Jó ha egyáltalán szét tudod szedni sérülés mentesen, annyira silány minőségű a gyári burokhoz képest, úgy hogy én nem foglalkoznék vele, nem sziloplaszttal ragasztották össze hanem műanyag ragasztóval a kínai dummykat és ez is az, én egyszer egy ronda 7650-ből raktam át egy szép 7650-be a súlyokat, mert abban nem voltak, az kínai volt de szét lehetett szedni, de a 6810 és a 6800 is a gyengébb, gagyibb minőségű dummyk közé tartoznak. Arról nem beszélve, hogy a belső szerkezetük a kínaiaknak nem olyan, mint az eredeti telefonoké, amelyikben van súly ott pl a középkeret az előlaptól, vagy a hátlaptól ilyen kis távtartó oszlopokkal van kiékelve, gondolom, hogy ne hajoljon meg a műanyag, mert nagyon vékony, ahol meg nincs súly ott meg olyan, mint egy lufi belül nincs semmi. De a lényeg, hogy a kínaiak mintha pillanat ragasztóval lennének összerakva, megbontani se lehet némelyiket, meg "puha" nagyon a műanyag is amiből csinálták őket, ha netán alá is tudsz nyúlni egyből felsorjásodik a széle.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25413 üzenetére
furcsa egy szerzet, az biza
-
stufen2
aktív tag
azok még annyira nem mozgatnak, milyen típus?
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25409 üzenetére
Ez olyan, hogy nekem is van ritka dummy-m, de attól még nem ér 10 ezret.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
hogyan lehet a 6300-t függetleníteni? turbo simmel müxik?
-
stufen2
aktív tag
MurdR: 6300 szilikonban
Stylewars_kp: igen túl böszme a hasitasiba az 5210 mellé, kisebbet akarok de csak is szilikon tokosat amit földes kézzel is tudok használni, ezért gondoltam a 6300-ra
-
stufen2
aktív tag
Én meg alig várom, hogy végre lecseréljem
-
stufen2
aktív tag
megtaláltam mögötte szétszedés közben az eredetit egy fekete karton volt előtte, na de mindegy berakom az újat, kinyomtatom mindkettőt aztán megnézem melyik lesz szebb
-
stufen2
aktív tag
Van egy e7 dummym amiben nincs kép, melyik néz ki jobban, az állított vagy a fektetett kép? Mert akkor azt teszem be, mert nem akarom az eredetit fektetve betenni, mert olyan van egy szürke színűmben.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25268 üzenetére
hja inkább lehet phillips a frearson ritkább, kereszthornyú azt kész
anno bemagoltatták a fősulin, de rühelltem...
mit el nem bírtok vitázni -
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25257 üzenetére
na és az milyen?
-
stufen2
aktív tag
Mai nagy fogás, legalább is remélem, egy kijelzőhibás n91 egy öreg seftes cigánytól, hangokat produkálja, háza kuka, remélem szerencsém lesz. Képek coming soon...
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25255 üzenetére
az milyen?
-
stufen2
aktív tag
Az n91-gyel melyik készülék kijelzője egyezik meg?
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #25188 üzenetére
betettem magam Miklósfára
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #25169 üzenetére
ígértem én is a dummykról, de már csak 24-én este leszek otthon leghamarabb, ma is bővült 5 taggal, meg egy előlappal, de azt a retek htc-t vagy elhagytam a pesti buszon vagy otthon hagytam, szal még képet se tudok a mai vásárról mutatni, pedig az előlapot eredetiség szempontjából be kellene azonosítani...
-
stufen2
aktív tag
Vadászom egy független 6300-ra, mit ér manapság?
-
stufen2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest