- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
TommyX_ #14266 üzenetére
Én a 8800-val voltam így anno, meg is volt 1,5 évig (az eddig legtöbb idő, amit főtelefon nálam töltött), utána jön a 3720, ami egy évig, most cseréltem C5-re (céges), kíváncsi vagyok meddig bírom vele, bár ez ingyen volt, de igen szemezek most az E52-vel.
Ja meg a 7270-es nokiámér is oda voltam nagyon. -
meroly
veterán
válasz
TommyX_ #14258 üzenetére
Húúú a 6600 mennyire jó telefon (lehetett) csak a fránya pöcök abban is, áhh... Egy egész estés mozifilm épült köréje, láttátok?
Cellular - A mobil (2004)
ott is van -
meroly
veterán
válasz
T0rnad0 #14245 üzenetére
Ja értem, köszi, igyekszem nem teleszórni mindenféle kacattal, eddig 2 program van fenn pluszban, egy játék meg a zsemlámpa, ettől még nem lehet gondja remélem. Még nem volt hosszabb távon symbianos telóm, igyekszem kilépkedni is az alkalmazásokból, amelyikből nem lép ki, stb, stb.
-
meroly
veterán
válasz
Something_ #14238 üzenetére
Tényleg? És C5-ből. E szerint a teszt szerint azért eléggé strapás. Na de ez itt off
-
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #14215 üzenetére
Max az új 7210-en, a régin tuti nem.
Ilyen 6650-be még nem futott bele senki srácok?
Vagy egy 6090-esbe?E61 nálam is volt, még fő telefonnak szántam, asszem fél órát bírtam vele
A pöcök borzalmas.
Tudjátok mire jöttem rá, ez az új symbian (C5) egész klafa, innentől csak ilyen telóm lesz. Zseblámpa probléma is megoldva. -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Srácok a 6233-ra jó a 6234 előlapja?
Elvileg ugyanaz a két teló, nem? -
meroly
veterán
Srácok, nem futott be hozzátok véletlenül egy 6120 classic?
Nagyon leharcoltat keresek, amiben a 3G modem és a BT jó. Modemnek kéne csak.
köszi -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
imi290 #12916 üzenetére
Azért az se mai gyerek már, az elsők között volt a low-end készülékek közül.
Átminősíteni? Inkább már szinesíteni kéne, úgy értem beszínezni, hogy megtaláljam, mint a Milyen mobiltelefont vegyek-et vagy az Azonnali mobilos kérdések óráját.
Vatera egy szemét banda. Most jelenleg a kedvenc filmem főszereplőjének nevén vagyok benn (a film bélin) és egy kamu címmel, ott roh****k meg
-
meroly
veterán
Srácok!
Itt kérdezem, mert ti értetek hozzá. Asszony beleejtette a telefonját (N5130) egy kis vízbe. Azonnal szétkapta, kiszárította hősugárzóval, majd itthon állt még 2 napig rizsben. Ki is száradt, de a középső gomb nem működik. Szétszedtem, fólián se érzékeli a középső gombot? Megsérülhetett valami vezérlő? Van értelme foglalkozni vele? Ezen kívül amúgy mindene jó, kamera, hangszórók, többi gomb, kijelző, stb, stb....
-
meroly
veterán
válasz
KSparrow #12797 üzenetére
Nem semmi, gratula a szerzeményekhez.
Az én 3100-mmal is kezdeni kéne valamit, mert a bekapcsoló gomb, de még a belső szerkezet sincs meg nagyon, így mindig egy körömreszelővel kell matatnom amíg érintkezik A pont a B-vel és bekapcsol szegényke. Azért az én előlapom vagányabb, bár a fehér se rossz.
Amúgy semmi különbség nincs a 3100 meg a 3120 között és ez utóbbi kevésbé lett gyerekes. -
meroly
veterán
válasz
csoda120 #12765 üzenetére
Akkor már inkább E61i-t vegyél.
minolta5: gondoltam hogy kiállsz az E63 mellett, egyébként szerintem is van egyénisége.
De már neked sincs meg, nem?
Érdekes hogy nekem most nincs semmi telefon ami kéne. Ezek az N, C, E akármik nem jönnek be. Talán ha a nokia gyártana valami új ütésálló hagyományos telefont egy brutál akkuval, akkor cserélnék, de most semmi pénzért se
-
meroly
veterán
válasz
szőröscica #12748 üzenetére
Najó a 8800m is zuhant párszor, tényleg nem szép amikor be van nyomódva, meg az tök könnyen karcolódik. Ez szerintem egy ékszer amúgy, nem telefon.
Na ez a gáz a milestone-al. A legfontosabb egy telefonnál a beszélgetés minősége, aztán az akku, aztán jön a többi ficsőr nálam, ilyenek, hogy elemlámpa, viszonylag jó fényképező, stb, stb.pszili8: ja igen, meg is ijjedtem mikor vettem, hogy mik ezek a karakterek
-
meroly
veterán
válasz
szőröscica #12745 üzenetére
A Luna valóban gyönyörű. Akku terén az is két nap, ha jól emlékszem. Az üveg miatt iszonyat kényes, egy picit esett és máris megrepedt az üveg, egy vagyon volt benne cserélni.
Az eredeti króm 8800 a legszebb, még mindig megvan
A Sirocco se volt rossz, én kicsit egyedivé tettem, fekete keret és a világos ház, de így sem volt az igazi.pszili8: kis különbség azért van, a 8800-ban 800x600-as kamera van csak és 262000 színű a kijelző, meg nem bővíthető. A 6230i-ben 1,3mpixel, 65000 szín és bővíthető.
ui: hát ez a Milestone se semmi egy kütyü, telefonnak tuti nem bírnám használni
-
meroly
veterán
válasz
szőröscica #12738 üzenetére
Jó is a kis 6230i, én is sokáig használtam, míg nem tudtam telót választani a 8800 után
Nálam erős használat mellett 2 napot ment. BL-6C (hat cé)-vel ment 2,5-et. Állítólag nagyon jól bírja, nálam kettő is volt, mégis eddig ketyegtek csak.
Ez az akku téma örök kérdés számomra. Egyeseknél heteket mennek olyan telefonok, amik nálam max 3 nap, ennél többet még soha nem ment semmi.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #12697 üzenetére
Annyira nem vészes, csak lehet pont nem a nagyobb ujjú apukáknak találták ki.
Ja hogy neked lenne netre, én is így kezdtem, pont egy E61-el, aztán gyorsan el is adtam, utána jött valami Samsung windózos, 1-2 nap, aztán egy netbook, de azt is hamar meguntam. Gépelgetni meg ilyesmi még mindig a laptop a legjobb sztem. De te tudod
pszili8: az szép summa, én jópár éve vettem már akkor 50-60 körül mozgott.
-
meroly
veterán
válasz
csoda120 #12693 üzenetére
2330-on iszonyat picik a gombok. Nálunk az a céges és a nagyobb ujjú kollegák szívnak vele, még sokszor nekem is nehéz nyomkodni, pedig nem abban van a sim-em.
E61-em volt pár napig, a joy rettenetes, akkor már inkább E61i vagy E63, de ez nem faterodnak lenne, ugye?
pszili8: milyen 8800 projekt?
-
meroly
veterán
Srácok!
Szert tettem egy Nokia 6100-ra. Aztat írgya hogy a telefon korlátozva. Tehát akkor tiltott gondolom, ugye???
-
meroly
veterán
Srácok, 6610-re lehet valahogy csengőhangot varázsolni?
Hogy működött, már nem emlékszem? Csak infra van és csak gépről lehetett adatot küldeni, másik telefonról nem, ugye? -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Srácok, nincs valakinek egy fölös működő 6610 kijelzője?
-
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #12198 üzenetére
Óha!
Örülök, hogy rám gondoltál, de ne számíts rám, mert teljesen beleszerelmesedtem a 3720-baMinden téren kielégít telefonok terén. Ezért is nem járok errefelé sem, meg ezért nem keresgélek most egy jó darabig újat. De kedves hogy gondoltál rám.
6610 nem az enyém, ismerősnek kéne, mert leejtette és összefolyt neki.
-
meroly
veterán
Urak!
Ez a topik miért nem kiemelt még?
Mi újság nálatok? Asszony meglepett nemrég egy 3310-el.Ha van valakinek elfekvőben egy 6610 kijelzője, szívesen átvenném
KSparrow: gratula
Visszalapoztam pár oldalt, hogy itt milyen bizniszek mennek manapság, 6260, 6130.... ejjha....
-
meroly
veterán
válasz
Magnum_ #11197 üzenetére
Az én ajánlatom: Nokia 8800
Persze az enyémet nem adom el -
meroly
veterán
válasz
zorzy4 #11070 üzenetére
Erről a panáról már biztos kérdeztem, de ez ütésálló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Xbox Classic / Xbox 360
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trollok komolyan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest