- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
Van még olyan hülye ember a Földön aki 2-3 évvel ezelőtt 218 ezret fizet egy Iphone bőr tokért? Igen, van! Erre szokták felénk mondani, pénze van, de esze az nincs!
-
-
stufen2
aktív tag
válasz
korcsillio #27811 üzenetére
Bemutatót vettem, szóltak, hogy van.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27784 üzenetére
már rég eladta, 3 szerviz után, elég volt neki belőle, főként, hogy egy éves se volt mikor eladta
-
stufen2
aktív tag
Bízzunk benne, hogy ugyanúgy egy pár év múlva újraindul ugyanúgy, mint a Saab.
-
stufen2
aktív tag
válasz
susu88 #27774 üzenetére
Ez így van
. Mellesleg az android ingyen lett volna. A microsoftnak volt jó rendszere a winmo 6.5, akkor és abban az időben amikor az megjelent, de ez a csempés dolog még, most se valami nagy cucc pár év után, anyám kapott ajándékba egy 520as lumiát a fodrászától, mert hogy szar, de ha megcsináltatja akkor az övé lehet kb két hónapig használta, utána vett másikat, mint kiderült semmi baja, néha nyomkodom, nyakatekert egy menüje van, nem jön be
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #27756 üzenetére
Használhatóságában, borzalmas volt a sense felülethez és az androidhoz képest, nyakatekert egy rendszer, gyorsaságban és minőségben sem volt a toppon - szerintem, több haverom is ezt mondta miután váltott droidra vagy ájfónra, de ettől függetlenül én sokáig bele voltam szerelmesedve a zöld vagy narancssárga n8-ba, de később csoporttársamét eleget nyomkodva nem bántam meg, hogy nem vettem meg. A symbiannak meg már akkor reszeltek, appok hiánya is bosszantó volt. Unokatesóm férje végül is beszerzett egy n9et 160-170ért (sok esze nem volt : ), csak azért azt vette, mert ő mindig nokia párti volt - címszóval), amíg nálunk volt egy hétre cseréltünk, az a telefon max 10 ezret ért, de inkább egy fillért se, kb egy év se telt el és vett egy s3-at, mondanom se kell hogy belátta ő is, hogy a két gép között fényévnyi különbség volt. Végül is nekem nem tetszett a symbian3, belle, meego, de egy biztos hatalmas részük volt abban, hogy a Nokia ide jutott, vagy alapjaiban kellett volna átírni az egészet, vagy kidobni a kukába a terveket inkább, esetleg androidot rakni a winfos helyett, és nem egy elavult rendszerhez görcsösen ragaszkodni főként nem továbbfejleszteni, mint pl a belle. Az eladási számok is azt mutatták, hogy a simbyan 3at nem biztos, hogy annyira erőltetni kellett volna. Mert a telefonok szebbek kívánatosabbak voltak számomra a többi gyártóéhoz képes.
De novinyulnak is igaza van, ehhez egy fafejű töketlen vezetőség kellett
-
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #27751 üzenetére
Az 5800 az bukta volt teljesen, amiket felsoroltál nem voltak rosszak, csak annyira jók se, hogy a konkurenciát megszorongassák. Most gondolj bele az E7 akkor jelent meg amikor a htc sensation, mindkettőt néztem a mobilboltban, meg még az n9et, kereken egy 10essel volt olcsóbb nokia, mint a htc. Amikor próbálgattam a nokiát azt hittem valami vicc
már akkor elég nagy hátrányuk volt. Emlékszem a nyáron vettem a htc-t. Ősszel meg megjelent az ájfón s4.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27749 üzenetére
Igen, de még az n97 azért nem volt rossz, csak késett 1-2 évet, akkor már az ájfón 3gs megjelent és azzal nem vehette fel a versenyt. Kb. egy évre rá meg megjelent a samu galaxy s1 és be is verte a második szöget a koporsóba az Apple után.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27738 üzenetére
Ja, az n95 volt az utolsó jó telefonja ami 2007-ben volt, de az sem volt már éllovas, utána meg semmi se jött össze. Arról nem beszélve, hogy pont a Nokia volt az a gyártó aki irreálisan magas áron kezdte el árulni a telefonjait kb 200 körül fél év elteltével meg 60-70 lett vagy még olcsóbb, a luxus sorozatot kivéve mert azok többe kerültek, mindig mire megjött a modellfrissítés az elődmodell szinte "elértéktelenedett". De ha csak 3-4 éve tartana a hanyatlás, akkor is szarba lett volna, gondoljunk csak a HTC-re, a Sensation sorozat óta nem tud felkapaszkodni dobogós helyre, és kb azóta veszteséges is, egy ilyen gyorsan fejlődő iparágban ez nem megengedhető egy cég számára.
-
stufen2
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #27710 üzenetére
Unokatesóm azt mondta, hogy egy idős kis nyugdíjas lehet, én nem láttam személyesen még.
-
stufen2
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #27706 üzenetére
Én vettem tőle kb egy éve egy bontatlan full bliszteres tiszta piros 8310 elő hátlapot, asszem 1500huf-ért. Kb az 5-6-odik email után kaptam meg a címét és telefonszámát, hogy el tudjam küldeni az egyik rokonom a cuccért, mert az istennek sem akarta megérteni, hogy a találkát vele beszélje meg és ne velem, mert én Szegedtől kb 400 km-re lakom és nem tudom átvenni személyesen. De az e-mail-ei is hasonló nyelvezetű és terjedelműek voltak, majd le vakartam magamról a bőrt, mire lett valami eredmény, mivel ő meg akar győződni arról, hogy én valójában akarom-e a terméket vagy csak unatkozok és ezért 4-5 email-es tiszteletkört kellet futni. De a termékkel nem volt gond, tényleg bontatlan volt. Az árait nézve meg majd rájön....
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27596 üzenetére
Ha kivágod az elejét belefér a lábad...
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Siemens c30at hogyan lehet függetleníteni?
-
stufen2
aktív tag
válasz
shimano1978 #27454 üzenetére
OK, OK.
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #27450 üzenetére
akku kell nem töltő, ki akarom belezni és a 640 hátára rátenni, mert azon vastag akku van és böszme nehéz a polcon is megállítani
-
stufen2
aktív tag
Nincs valakinek 6310-hez vékony gyári akkuja ami döglött és nem törött hanem jó esztétikai állapotban van?
-
stufen2
aktív tag
Milyen töltő kell a 8110-hez?
-
stufen2
aktív tag
válasz
--HARDCORE-- #27040 üzenetére
el van kicsit tévedve, az enyémet gyári bézs és szürkéskék burokkal dobozzal, adásvételivel 5e forintért vettem, szinte használva se volt, mondta is az eladó, hogy a volt barátnőé volt max egy hónapig és amikor szétmentek elvette tőle
-
stufen2
aktív tag
dolgozik valaki jaf boxxal?
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #26984 üzenetére
Hja érdekes egy oldal, néha össze vissza írogat, meg hát a kínaiak se hülyék az imei számokat lemásolni, nekem a doboza gyanús, ugyan ilyenekbe raktak anno rengeteg más tipust is, pl.8910 volt is vaterán ott is egyezett minden szám, de pl láttam már 7250est is ilyen dobozban csak az színesebb volt, nem 2 színű és az imeik passzoltak, biztosat csak a nokia szerviz mondhat, vagy még az se
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26962 üzenetére
nem eredetileg a dummyk is új korukban fóliásak, a gombok mások, érdekes a vodafonnak, más a gomb mintázata
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26957 üzenetére
Ha már dummykban is vannak függők, bajban leszünk
, viccet félretéve más a különbség köztük
-
stufen2
aktív tag
Na betettem a cdma-s mobilba a telenoros, nexteles, tmobilos, pannonos kártyát és mindegyikre azt írta ki hogy "uim card rejected"
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26916 üzenetére
azé a kukás sárga mellett a zöld se rossz
-
stufen2
aktív tag
jóvan
-
stufen2
aktív tag
Én a legelső 6600 ra gondoltam ami tojás alakú (NHL-10)
-
stufen2
aktív tag
A 6600 tojást mivel, hogyan lehet függetleníteni?
-
stufen2
aktív tag
Mit lehet azzal a telefonnal kezdeni ami uim sim kártyát kér? Az meg milyen? Nem lehet valamit csinálni, hogy elfogadja a sima simet?
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #26787 üzenetére
hja
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
a pt3 fun kamera csak a 3100-val müxik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest