- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
hát srácok, nem tudom felujitani a 8210-et..... alkatrésznek eladó,ccserélhető. ház nincs rajta, a középrészen az előlap becsatlakozonál elrepedt, bill folia nincs, kijelző karcos.
8310 is vihető bagóért, annak a hibájára ugye nem jövök rá, mint irtam., azon viszont vadiúj ház van, a ház minoltától van. összesen 2.000Huf.
ha nem viszitek (mert miért) megy vaterára, és kiszedek vagy egy ötöst belőle.
vagy odaadom egy Nokia 3510-esért vagy esetleg valami hasonló, low budget nokiáért.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #6815 üzenetére
az mi? amugy tessék
vagy eladom a csajom L700-asát. de az pannonos, használt.
-
Magnum_
nagyúr
uhh mennyi feladat van előttem.. és megérem összeszedni az alkatrészeket...
8210hez fólia a westendnél van bagóért, az oké. egy kijelző kell nógrádból. 6310i-hez is kéne ház... gyerekek, már megint kezdek sokat költeni ezekre.
majd eladom
-
Magnum_
nagyúr
Nokia 8310-hez keresek billentyűzet fóliát!
Nokia 8210-hez keresek komplett házat (billentyűzettel) és billentyűzet fóliát!
Lehetőleg újat
nem felajánlást kérek, természetesen fizetek értük!
-
Magnum_
nagyúr
én asszem hétfő reggel azzal kezdem a napot, hogy veszek egy rahedli dollárt.
ebayeseknek jó hír, 200 alatt van a dollár-
-
Magnum_
nagyúr
na kinek van golya32-nek és minoltának köszönhetően felujitott 8310-ese?
-
Magnum_
nagyúr
ezek az újoncok nagyon kemények itt... írtam egynek, hogy mennyiért küldene el postán egy rezgőmotort (6310), erre visszair, hogy csak a posta 1000HUF, mennyit tennék még rá.
úgy összesen gondoltam 500Ft-ra kb, kiindulva abbol, hogy bele egy boritékba (75Ft így a postaktsg...)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6635 üzenetére
nincs időd? félre értés ne essék, de szerintem vannak nálad itt elfoglaltabb emberek.... nekem 12évesen az volt a dolgom, hogy suli után hazamentem, lerakni az oskolatáskát, aztán irány biciklizni, kosarazni, stb...
golya32: maj'legközelebb, ami késik...
a lány gyermek meg persze más kérdés.. húúúú, nekem ne legyen lányom, ugy félteném...apropó! lehet, hogy megválok pár telefontól, mert lehet, hogy van vevő a pécsi lakásomra és kelleni fog a zsé mosogépre, stb.. de vigyázat, ez már a "gyűjtemény" legjava, ára is lesz
(8910 és 6310i marad) -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6631 üzenetére
általános szabály: a vevő megy az áruért.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6627 üzenetére
én spec örülnék is, ha mutterod jönne, főleg, ha jó bőr
Mr.Roy: nagyon érzed te, hogy én milyen vagyok valójában, de azért örülnék, ha titokban tartanád az igazi énem
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6619 üzenetére
neked ajánlottam fel ingyen A1018-at, de ha az ingyen telefonért se tudsz eljönni, akkor ha pénzt kérnék érte, még annyira se sikerülne
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6563 üzenetére
jo akkuval már nem nagyon vannak T10-T18-ak....
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Stimpy001 #6560 üzenetére
google képkeresö? vmi diszitő elem hiányozhat...
de ugyis megoldod majd...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6555 üzenetére
beszrok
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
jött a bp-i barátom, hogy behalt a telefonja és nincs back up készüléke. mondom segáz, megkapja a 3510i-t.... basszus, függő.. aszittem, független... nem baj, megkapta a 3510-et... látta a többit, és megkérdezte, nem választhat -e? há'mondom nemigen.
-
Magnum_
nagyúr
látom zajlik az élet... minoltának lett T39-e, bár plafon nincs
(bocs, de nonszensz egy szitu ugye..)
Pastikának a prémium telkoján behalt a legolcsobb alkatrész.. ez is nonszensz...
én meg beköltöztem a büdösvárosi lakásba, nyugovóra is térek, sarkokat számolok..
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #6451 üzenetére
mondd mi kell.. a 1610 meg az A1018 meg a GH-198 (ha megtalálnám) még vihető.
-
Magnum_
nagyúr
senkinek nem kellenek a felajánlott free telefonok?
senkinek nem kell egy fekete 8850? -
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #6424 üzenetére
holnaptol ott nyomulok.
amugy 15k körül télleg vihetik. mert max megint rendelnék egy "ujjjat"
bár most no ebay, amig nem alakul ki az állandó címem
már most hiányzik pedig
megnyittattam a Bp-i lokál fórumot ujra
-
Magnum_
nagyúr
szerintem az én hirdetésem korrektebb.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #6375 üzenetére
ne viccelj, nincs nála szebb
szerinte egy kicsit sok lesz így...Többiek: jaaa, ez a doboz nagyon üt.
de fontolóra vettem, hogy eladom tényleg.
tolok képet a gyűjteményről----> pic
Felajánlás!
a bal felső részen lévő telefonok közül az 7110-et megkapja anevemearl, az antennás 6150-et is eligértem. a másik, antenna nélküli (és akksi nélküli) 6150 akinek kell, viheti. A lila 3210 nem indul, de fóliás új rajta a ház, azt is viheti valaki, akinek kell. A 1610 szintén vihető, ha kell vkinek alkatrésznek (leszakadt egy gomb, de a plexi alá tettem, hogy ne vesszen el), ill. az A1018 is, bár az volt az leső telkóm, de nem különösebben kell. a képen nincs fenn a GH-198, azt se tudom hol van, de ha meglesz,a ttól is szabadítson meg vki.pszili: ez a 8xxx buzulás tényleg nagyon kijött, szegény minolta biztos fogja a fejét is miattunk
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek! jol kitaláltátok! a fekete 8850. amikor jött a postás, erekcióm lett, amikor kibontottam, akkor meg elmentem.
kis kínaiak nagy spílerek, újként árulták (tudtam én, hogy nem új, nem is számítottam rá, de majd meglátjátok, miért írom) és nyomtattak hozzá dobozt, user guide-ot (képek között a pakk), elég szép a repainting, csak hátul a nokia jel nem lett tökéletesen letisztitva, de majd lehet, hogy nekiugrom acetonnal. na szoval, dobozos, ajándék gagyi puha tok + csuklo izé.
egyébként tök szép feketében, de azért az ezüst picit talán szebb vót.
csajom kiborult, aszonta, hogy el kell adnom.a kijelzője halványabb, mint a 8910-é, de ez nem tűnt fel a korábbi 8850-nél.
tökéletesen müködik, magyar, független, stb.
érdekesség, hogy se ezen, se a 8910-en nincsenek arab szimbolumok a gomboknál, az ezüstön voltak.
dokkolóval elég fincsi, tetszik, de nem übereli a 8910-et
képek!ja igen, 8910+8850 tulajdonosaként ugy érzem, hogy midnenki bekaphassa
Pastika: grat a 8855-höz, az sem szar, sőt, hát ugye...
-
Magnum_
nagyúr
huhuuuu, mit hozott a postás basszus!!!!
-
Magnum_
nagyúr
igen, én nem úgy vagyok gyűjtő mint Te, ez való igaz. nagyjából el is értem azt a telefon mennyiséget, amik tényleg érdekelnek (jó, 1-2 még lenne, de ennél többet nem tudok szeretni
)
golya: mennyi idős vagy?
amugy ez az "analóg óra" nagyon tetszik a 8910-en.
más telefonon is megjelenik ez?
-
Magnum_
nagyúr
pics a 8910-ről. egyik képen én vagyok.
-
Magnum_
nagyúr
értem én.
van hibája amugy a 8910-nek, de szokható. hivásnál, ugye kioldom a flipet, amig csuszik ki, addig nem él a vonal rendesen, miután teljesen kicsuszott, akkor tudok csak beszélni, pontosabban akkor hall a másik fél. na ezért engedem el a gombokat, hogy mielőbb kicsusszon, fél másodperc türelmem sincs.
viszont kurva massziv egy telefon, mégis remegő kézzel nyulok hozzá. persze most ezt használom az E72 helyett.
persze a 8910 sem annyira jo munkára, mint a 6310i, de ezerszer jobb, mint a 7110 (de azért 7110 (L) ill. a 8850-nél is jobb, bár az akkut leszámítva jo telefon az.)
de gyerekek, 8910-et kioldani, amikor hívnak. basszus, ezt érezni kell
csajomat csak csippantom, hogy hivjon vissza, csak ezmiatt.
mi volt a gond a 2300 hangszoronál?
dobálja az a200 a térerőt?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #6253 üzenetére
a fejemben összeállt, de nincs türelmem begépelni
Ksparrow: oké, kb nekem is jo lenne ugy.
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #6234 üzenetére
nem nézek végig 10.4 percet. megírhattad volna, hol nézzük kb
amugy ez a kérdés mehet Mr. Roy mozis-telefonos topicjába.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Pastika #6232 üzenetére
a 3510/i-k nagyon jok, tudod, nekem is van
de miért 8910i? nekem a sima 8910 tetszik kizárólag...
ha eladnál egy 7110-est meg egy 8850-et, már meg is lenne az ára egy felujitott 8910-nek.
(én eladtam a máik hibátlan 7110-em, elég mindegyikből egy darab)
a fekete 8850-et meg már nagyon várom - egyébként most azért feketét rendeltem, mert ahonnan az elözöhöz a dokkolot vettem, ott csak fekete volt, így ugye gombhoz kabátot kicsit, de legalább akkor nem volt kérdés, hogy a 8910-ből a világos legyen.
8810 abszolút nem vonzz engem
most tényleg leállok egy időre. tudom, sokszor igértem, de most kénytelen is leszek.
mellesleg a hét közepétől már fővárosi gyermek leszek
-
Magnum_
nagyúr
kispénzűek 8850-e, 8210-en ilyen házikó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Update 06.24. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged