- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #7367 üzenetére
mégis mire?
jó nekem a készpénz is.
minolta: milyen telefonról van saw?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #7365 üzenetére
no problemo, megy vaterára
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #7361 üzenetére
akku alatt van 4 csavar, az tartja össze, meg a felső részt össze lehet pattintani...
kell akkor 1200froncsiért az arany házikó?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #7359 üzenetére
ha jól emlékszem, arany, komplett ház ugye, előlap+középrész. - visszakerestem a priviket....
adok én neked leharcolt gyári előlapot is, van három
"gyűjteményem" (lóf@sz ez, nem gyűjtemény) első darabja a 7110, ami nehezen, de összeállt.
Más:
[link] egy pár szín.bár már tényleg nem akarok több telefont, de egy 8850 még kéne
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #7357 üzenetére
lecserélem én neked a házat, kb 3 perc becsukott szemmel.
nem is tudom már, milyen kértem Stympitől, talán ezüstöt?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #7355 üzenetére
2000Ft-ért vettem gyorsba-okosba egy GSM bótba, de ebayről 1200Ft-ért jön. amit Stimpy hozott nekem, átveheted 1200Ft-ért, én most úgyis eladnám.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz
KSparrow #7350 üzenetére
szerintem nagyon jó az elgondolás, egyedül a 3510i betűtípuson és az allatta levön változtatnék, valami minimalabbra és arany elyett hezüst szint használnék valamint megprobálnám fekete háttér helyett fehéren fotózni,, meg a falevelet is fujd le onnan és hagyd, hadd látszódjon az összes filc hegye. [link] de ettől függetlenül klassz ötlet, szóval respekt.
Stimpy: igen, ne hari, csak olvasni volt időm.
irtam privit.
anevemearl: tesomé volt a telkó (kvázi ingyen volt, bár ő még 60k körül vette 2004 körül), meg 2k rá a ház, de amit Stimpy hozott nekem, az csak 1200 és ugyanaz, csak itt volt még egy kis haszon, ezért volt 2.000huf.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Magnum_
nagyúr
na csávókáim. Ksparrow komámnak (aki szponzorálta a a rezgő restaurálást) és az egyik József krt-i gsm bótosnak köszönhetően megint van zsíros 6310i-m. nem eladó
és basszus, a lényeg!
Gaborpécsneknek köszönhetően, megint van 8910-em... még sajnos nincs nálam (nem is tudom, mikor lesz), anyukám vette át ma. de van. használnám már a 6310i helyett.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
ha valakit érdekel, a holnapi talin eladó lehet a fullos, új, vastag akksis 1610 és akár a full-full 7110 is
(1610: 5000,-Ft töltővel(!) - 7110: 13.000,-Ft töltővel.) hogy miért? mert akarok venni céges telefonnak egy Moto WX295-öt ill. lehet, hogy megint szeretnék egy Nokia 8910-et és más telefonra a 8910-en meg a 6310i-n kívül nemigen van szükségem.
-
Magnum_
nagyúr
de télleg, dumáljuk át! kinek mit kell vinni?
ksparrownak viszek 3D szemcsit meg 8310 lepattant házat. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #7223 üzenetére
azért probáld meg megoldani, ha tudod.
-
Magnum_
nagyúr
én nem tudok sok mindent vinni, söt, semmi extrát nem tudok vinni, csak magamat
-
Magnum_
nagyúr
izgultok már a fórum találkozó miatt?
-
Magnum_
nagyúr
viszek egy 1610-est a talira, amit odaadok "csak úgy" annak, aki kéri. meg egy lepattant 8310 házat. meg amit találok
-
Magnum_
nagyúr
válasz
SyntaxeError #7028 üzenetére
ebayen pofátlanul olcsón vannak...pl.
de itthon is vannak, pl gigatel, vatera.
söt, nekem is van egy leharcolt... ha kéne ingyen, még elfelejtettem kidobni -
Magnum_
nagyúr
amugy eljutott hozzám ma a rezgőmotor a 6310i-be.. penge. müködik.
de kell még egy a másikba is
-
Magnum_
nagyúr
gyerekekkk, milyen laptopot okosítottam ma anyukámnak.... imádom Bp-et
-
Magnum_
nagyúr
legalább levágná az amatör az ebay seller vizjelét a képről, és nem ujként, hanem felujitottként hirdetné...
-
Magnum_
nagyúr
minolta segítségével felújított Nokia 8310 is eladó, kiscsajomnak már nem kell (főleg, hogy most fog valami új telefont venni az új előfizetéséhez...) képek
továbbá várok ajánlatokat a full full telefonjaimra privátban. (E72, 7110, 1610, 8910)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6950 üzenetére
nem állok le vitázni kisgyerekekkel.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6948 üzenetére
a főképen az euró bankók viccesek, pont nálad.
-
Magnum_
nagyúr
áhh, berágtam ezekre a szarokra...
eladó Nokia 8210 hibátlan zöld előlappal, tökéletes működéssel, de szutyok középrésszel és hátlappal. 3.000Ft. ajándékba adok mellé még egy komplett 8210-et akksi és ház nélkül (csak a bele.)
Budapesten átvehető.
-
Magnum_
nagyúr
Leila gsm-et nagyon dicséritek, de sokallom egy szaros 8210 előlapért az 1500Ft-ot... vaterán 1200 a komplett ház.
középkeret nincs 8210-hez sehol
voltam GSMHome-ban, ott az ember nagyon kajálta a 8910-t...
amugy utálom ezeket a boltokat. (westendben rákérdeztem vmelyik nap a bill.fóliára, az eladó visszakérdezett, hogy az mi.. akkójóvanakkó) -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6876 üzenetére
én is emelszintű, hatévfolyamos képzésre jártam... mégse voltam ilyen...
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6874 üzenetére
az a villamos már elment.
olvasd vissza a privát üzeneteinket. szerintem igen korrekt voltam veled, tekintettel voltam a korodra. talán pont ez volt a baj.ON:
Nokia 8210-hez vennék pénzért fekete házikót. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6872 üzenetére
neked már a 7110 sincs ingyé'
amikor még nem ingyen volt, hanem megbeszéltünk egy összeget, azt sem küldted hetekig. amikor mondtam, hogy jóvan gyerek, vidd, akkor sem jöttél érte.
tehát nem hinném, hogy köztünk lesz bármiféle ingyenes vagy viszterhes üzlet.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6866 üzenetére
tök mindegy. ugysem mész el érte. és valszeg más sem visz el semmit egy ötszázasért
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Earl_Muttley #6866 üzenetére
tök mindegy. ugysem mész el érte. és valszeg más sem visz el semmit egy ötszázasért
-
Magnum_
nagyúr
srácok, van eladó 3D-s szemüvegem, vörös-cián színű.. nem papír szar, műanyag keretes 8mint egy tipikus oakley szemcsi
)
500Huf darabja, van 6db.
-
Magnum_
nagyúr
nyertem vaterán pitsa összegért egy 8210-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest