- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Gratulálok a nyertesnek!
Köszi a lehetőséget, Dee! -
hát erre én is csak tippet tudtam küldeni, google-lel együtt is.
nembaj, próba cseresznye. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #31693 üzenetére
hát... ez egy nagyon jó kérdés.
-
-
-
Na úgy néz ki, meg vannak az aktuális kiszemelt mobilok.
Ha bárkinek van infója arról, hogy hol tudnám beszerezni őket, akkor ne tartsa magában!
-
-
válasz
sz.balazs.95 #31636 üzenetére
találtam egy ilyen oldalt!
[link]
mondjuk nem olcsó, szóval kezdhetek gyűjteni.
-
Nem tudjátok, hogy működő, szép állapotú Psion Netpad 5000 PDA-t hol lehetne szerezni?
A WinCE és a SymbianOS verzió is jöhet.
Kb. olyan nekem ez a gép, mint KSparrow-nak a Nokia 7700.
-
-
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #31491 üzenetére
jólvan-jólvan, értek én a szóból...
-
válasz
Earl_Muttley #31489 üzenetére
ja csak megelőzésképp írtad?
-
válasz
Earl_Muttley #31487 üzenetére
één? hol említettem a WP-t?
Én csak azt mondtam, hogy a C2-01 nem egy felrázható elemlámpa. -
válasz
Earl_Muttley #31484 üzenetére
mondjuk ha nem ráztad volna a telefont fotózás közben, akkor a felvétel sem lett volna ilyen rossz.
-
-
-
-
-
-
-
-
Nokia 3100-hoz tud-e valaki kijelzőt adni?
Vagy donort, aminek jó a kijelzője. -
-
-
-
-
-
én most kp-t nem tudok adni, de innen lehet nézelődni, hátha érdekel valami cserébe.
MurdR:
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Mulderpapa #31250 üzenetére
biztos úgy döntött, hogy ennyire jó telefonra nincs szüksége, és inkább beéri egy „ipHone”-nal.
-
-
válasz
KSparrow #31213 üzenetére
Azt tudom, hiszen ugyanaz a Nokia Camera app van benne, mint a Lumia 820-amban.
Viszont a 808 az „eredeti” PureView, az eredeti hardver és szoftverkörnyezettel, ami speciálisan erre lett kifejlesztve, míg az 1020 tulajdonképpen egy feltuningolt 920, PV kamerával.
Na meg olcsóbb is a 808.
-
-
-
-
válasz
quailstorm #31201 üzenetére
Szerintem jól néz ki az 5140. Nekem legalábbis tetszik. Kicsit Alienware-es beütése van.
Mondjuk az 5100-ra ez méginkább igaz volt.
-
A Nokia 808 kamera szoftverénél mennyire lehet mélyen belenyúlni a beállításokba?
Gondolok itt pl. manuális fókuszra, záridő állításra, stb. -
-
-
-
-
válasz
Mulderpapa #31014 üzenetére
[link] létezik
csak USA only. A Motorola K1koppintásavetélytársa.
-
-
-
-
rövidebb, mintha azt írnám, hogy „Microsoft Windows Embedded 8 Standard Edition”
Na meg az alapja (a Windows NT) amúgy is ugyanaz, mint a Win8-nak.
+ ebben a formában menőbbmielőtt rákérdeznél: Ez nagyjából ugyanaz, mint a sima Win8, csak ehhez lehet legálisan 180 napos ingyenes licencet szerezni, emiatt van ez fent.
Majd valamikor beszerzem a rendes Win8-at, ha épp lesz elfekvőben felesleges pénzem rá.
szóval lehet 2 hónap, de lehet 2 év múlva is. -
-
-
válasz
stufen2 #30924 üzenetére
ja amúgy a HTC akkor minden volt, csak pár éves fiatal nem.
1990 környékén alapították, és azóta komolyan foglalkozott WM alapú PDA-kkal.
Emiatt is szomorú, mennyire elhanyagolják a WP-t, pedig ők hagyományosan Windows OEM-ek.
Na meg a PC-knél ismert gyártókat látnám ismét nagyon szívesen! Főleg a Dell-t. Meg úgy az összes volt WP7-es gyártó visszatérhetne a WP-be. -
-
válasz
stufen2 #30921 üzenetére
hát HD2-ről én sem nagyon akartam volna váltani.
Az mondjuk már tényleg az a korszaka volt a Nokiának, hogy már lehetett érezni, hogy gázos a helyzet.
Akkor kicsit úgy tűnt nekem, mintha a Nokia arra koncentrált volna, hogy a Sony Ericssont lenyomja (ami egyébként mindig is sikerült nekik), viszont a többiekkel nem foglalkoztak eléggé.
Mindenesetre elég drágán adták a cuccaikat, pláne a többiekhez képest.jó teló a HD2 nagyon, egyet majd kéne is szereznem. (persze szigorúan gyári ROM-mal, gyári cuccokkal, mégiscsak úgy az igazi.
)
-
-
-
-
-
-
-
új szerzemények!
0 Ft volt. (ezek azok, amit a tanárom mondott, hogy van pár felesleges mobil.)
-
egyébként működő Nokia 2010 akkut hol lehet szerezni?
Illetve Hitachi CR-D500-hoz és Nokia 3110-hez hogy lehetne burkot szerezni? ugyanis mindkettő repedt. -
-
-
válasz
ZsizsiZsozsó #30671 üzenetére
a 9300-nak szerintem egy komoly hiányossága van: a Wi-Fi hiánya, szóval én a 9500 és a 9300i között gondolkodnék.
Nekem külsőre a 9500 jobban bejön. Illetve annak van kamerája is. + nagyobb a kijelzője is. -
-
Ja most látom, hogy 1200... Én 12000-nek olvastam
-
beszállok a licitálásba! 1500!
-
-
-
-
Más: suliban egyik órán szóba került, hogy kinek mi a hobbija.
Én mondtam a mobilokat, mobil gyűjtést stb. - Erre mondja a tanár, hogy van egy csomó telefonja egy szekrényben, amitől megszabadulna meg hogy örül, hogy valaki hasznát tudja venni.Még nincs megbeszélve, hogy hogyan és mikor, illetve milyen formában adja oda, de várhatóan egy csomó új telóval bővülünk, méghozzá ingyen!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest