- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #12003 üzenetére
Mert neked nincs ilyen
Az E60 nekem is nagyon tetszik,van is egy egy GSM-es havernál 10k-ért,de nekem az sok érte.
Nokia 8850 reklám -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #11980 üzenetére
Igeen hát persze,hogy gyári ház,hogy a fenébe ne...mostanában valami okból túl sok karcmentes 8910 kerül elő a fiók mélyéről
Az enyémet meg 15k-ért nem bírom eladni amikor full eredeti hibátlan.
Bezzeg a szétkókányolt 8910 kell 10ezerért mert az olcsó.Na mind1 én ezt nem értem...
-
pszili8
aktív tag
Volt reggel egy ilyen is a piacon,de 2k-t sokalltam érte:[link]
-
pszili8
aktív tag
válasz
SyntaxeError #11913 üzenetére
Hát szerintem a bolondnak is megér 4k.Ha nem kell add meg az elérhetőségét priviben,mert nekem kell.
A töltés hibára van egy megoldás,veszel hozzá akksitöltős dokkolót,ez szériahiba nem tudod megcsinálni.Az egyik V60i-mnek ez a baja,vettem hozzá gyári dokkolót és már lehet is tölteni.
Wow a képen odavág a fehér V70 -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #11887 üzenetére
Vatera,nem olcsón de megérte.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #11885 üzenetére
Kaptam egy ismerőstől.
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Faterom ma vett egy fullos Sony Z1 plus-t.Lehet,hogy konkurenciám akad a gyűjtésben?
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #11771 üzenetére
Én bevágnám szó nélkül a negatívot,de úgyis visszakapom tőle pedig aznap este nála volt a lóvé...
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #11760 üzenetére
Igeeen ez az amit a kutya mattosra rágott.
Csak most gondolkozom rajta,hogy negatívot adjak neki,mert ok hogy elküldte,de több mint 10x-es áron adta oda mint amennyiért megnyertem...De van az emberünknek olyan értékelése is,hogy "az eladó meggondolta magát,mégsem adja oda a terméket",ilyen márpedig nincsen,lehet h pozitívval értékelem,és jelentem a vaterának,az meg már az én hülyeségem legyen hogy megvettem többért mint amennyiért megnyertem.
Area51: igen vékony akku volt hozzá,de az elég gyenge,tegnap eldobálta a hálózatot full töltöttség mellett,most 1 napja a dokkolóban volt,bekapcsoltam a telót és félig töltötte csak fel,mindegy van 3 napot bíró akksim hozzá,igaz az vastagabb.Igaz szerintem lassan eljön az az idő amikor örülhetünk,ha a telefon bekapcsol bármilyen akkuval. -
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #11739 üzenetére
Nem lett bajunk,de az autónak lett,és most ez nagyon hiányzott a hátam közepére.Viszont tegnap finom volt az ebéd
Az autópálya kerítése mellől ugrott ki felüljárón,egyből az autónak ugrott,az a baj,hogy nagyon el vannak szaporodva,a sok géniusz állatvédő meg mindig okoskodik,h nem szabad irtani....Tegnap az autópályán is elütöttek egy őzet,ismerősöm is elütött egyet,totálkáros lett az autó,kihívott rendőrt,vadászt mindenkit,de megmondták neki h egy fillért sem kap,szóval ha valaki elüt egy őzet be a csomagtartóba azt elvan intézve.Ami legdurvább sztori azt ápolónő rokonom mesélte,h elütött a fószer egy őzet,beugrott a szélvédőn,és atszúrta az agancsa a fickó artériáját,meg is halt szerencsétlen.
-
pszili8
aktív tag
válasz
T0rnad0 #11686 üzenetére
Nálunk nem így megy,ismerem a szervezőt odamegyek hazahozom ami kell és viszek helyette vmi sz@rt,csak telefonnak nézzen ki.Tavaly egy 5210,meg egy 3560-at ottfelejtettem,majd elhozom ha legközelebb lesz verseny és nem törték szét.Legtöbb telóért amit egy ilyen versenyen eldobálnak nem kár.
-
-
pszili8
aktív tag
WTF??? Még az imei matricán sem nokia felirat van.
-
pszili8
aktív tag
válasz
KSparrow #11566 üzenetére
Ez igaz! Én is megyek ballagásra oda megfelelő a BB.
Valamelyik nap jöttem haza Pestről,és beszaladtam a pálya mellett a mekibe,közben nagy erővel nyomkodtam a BB sms-t írtam éppen,erre a mellettem lévő pultnál egy öltönyös fickó látom néz és mosolyog,aztán előkapta a BB 9700-asát és kirakta a pultra.
-
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #11513 üzenetére
Én BB használó vagyok,szeretem,megnézik.Csak annyi a baj vele,hogy Magyarországon tele van a piac lopott/hackelt/újraírt imeis BB-kel,vételnél oda kell figyelni
-
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #11488 üzenetére
BLB-2,vagy BLD-3 jó bele.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #11470 üzenetére
Ilyennel nem jár akárki!!! -
pszili8
aktív tag
Ha lennének retro mobilok,én mennék,a mostani telefonok közül nem nagyon fog meg egyik sem,egyedül a BB 9780.
De durva,egy év alatt megtízszereződött a hsz-ek száma -
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #11314 üzenetére
Köszönöm! De ne csak a nokiákat nézd meg
-
pszili8
aktív tag
válasz
szőröscica #11312 üzenetére
Köszönöm,a teljes gyűjteményem az aláírásomban szerepel,ez csak töredéke,de a szebbek közül való !A dokkolóban az a legjobb,ha töltöd akkor fehéren világít a Nokia logó
Ne hagyj a fiókban ilyen telefont,vitrinben a helye!
-
pszili8
aktív tag
Tegnap voltam megnézni az új lakásunkat,és egy GSM szervíz van az aljában
-
pszili8
aktív tag
Én a Nokia 8110 rénszarvasos változatára vágyom amit 96 karácsonyán adtak ki.
-
pszili8
aktív tag
Most kb 3órán keresztül műtöttem a 2 8910-em,végül arra jutottam,hogy a Made by Nokia-s és a Made in Finland házak nem kompatibilisek egymással,enyhe színeltérés is van köztük,a Finn sötétebb picivel.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest