- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
stufen2
aktív tag
1610, 2110, 3210, 3110, 8810, 8210, 8310, 8850, 7110, 9110, 9000, 5110, 6110, 6150, 6250 ennyi, ettől a mennyiségtől nem mész falnak...
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32630 üzenetére
erre rá is jöttek és a 3210es volt az ilyen uccsó darab utána már összeragasztották őket, és nem lettek kompatibilisek az eredetivel
-
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #32619 üzenetére
A kínaiak - ázsiaiak ilyen dobozosak, szinte mindegyiken ugyan az a kör alakú motívum van mint ezen, csak a kör közepében másik telefon van a 8910, 6310/i, 3315, 7250, 3310, 3200, 7650 meg még nem tudom, hány ilyet láttam már. Az hogy a benne lévő eredeti-e vagy sem azt majd az okosabbak megmondják. De nekem furcsa, hogy mindegyik doboz ugyan úgy nyílik, és ugyan az a motívum van rajt, szürke sötét/világos vagy kék sötét/világos háttérrel. Ja és olyan vékony celofán fólia van rajtuk mint a cd dvd dobozokon, amikor még bontatlanok.
De ha már a dobozoknál tartunk ez ötletes. -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Le kéne neki ezt írni:
Tisztelt Szbea67! Már mindenütt utána néztem, úgy ahogy mondta, de semmilyen információt nem találtam az állatkert kerítésének alacsonyságáról. -
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
6600 -án a life timert, hogy lehet nézni? a csillag kettős kereszt 92702689 stb nem megy...
-
stufen2
aktív tag
válasz
Dr Dee #32391 üzenetére
Kolléga helyesen mondja!
Pontosabban a nyolcasok sorában van mindkettő:
Balról jobbra: 8850 E,8850D, 8855E, 8890E, 8910iE, 8910E, 8910iE, 8800E, 8800sirD, 8800D, 8600D, 8800gold E, Carte D, Barte D, Garte E, a sarokban, de nem látszik Zarte D a többi polcon lévők is dummyk a króm szemüvegtokban 8810 dummy van -
stufen2
aktív tag
válasz
zorzy4 #32387 üzenetére
Ez így van, 100-ból 99 boltos értéktelennek titulálta/ja, karton számra dobálták ki, volt, hogy előttem és egy darabot sem adtak belőle, meg hát ugye csak egy plasztik darab, de a legjobb amikor mondták, hogy telefon hajító versenyt rendeztek az ovisoknak és megemlítette, hogy volt köztük sirocco gold is...Így nem nagyon maradtak már. Ti mobilosok egy pl jó n93ra hajtatok én meg megvesznék egy nyamvadt 8210 vagy egy 6820-22 dummyért (már milyen rég óta keresek is egyet
).
Ui.:Ha jól számoltam akkor
Nokia dummy
1es 7
2es 19
3as 37
5ös 27
6os 69
7es 31
8as 13
9es 6
E 19
N 26
X 3
C 6
Egyéb 0
Összesen 263
Típus 188 -
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #32371 üzenetére
Irigylem, hogy elférsz így is
Nálam esélytelen, nokiák fele vitrinben, a többi már nem fér el 2 cipős dobozban, a másik márkák meg 1 nyomtatós és 7 cipős dobozban.
Anyám hív. Mondom mi van már megint... Vater elutazott és pakolja a szekrényeit, én csak úgy nevezem "lomtalanít", hozzáteszem mindig szeretek ilyenkor otthon lenni, mert egy csomó fasza dolgot, lehet lenyúlni tőle ilyenkor
. Eszméletlen dolgokat képes felhalmozni a szekrényeiben a két kozmetikán és egy női részleges média markt-on kívül. Lényeg, hogy hív, hogy talált egy telefont. Na felcsillant a szemem, hazamentem. A miután megvette sose használta a szekrényében dugiszálgatott egy SE F100i Jalou-t
.
Szerintem én töltöm fel most először.Szerk: Most meg egy 6101 es dobozt mindennel hozott (a telefont meg tudom hol van)
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32328 üzenetére
Rengeteg a kosz a billentyűknél, a hangerő gombok meg "kicsit" kopottnak tűnnek
-
stufen2
aktív tag
Ez tiszta olyan mint a siemens s68
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #32299 üzenetére
Én is próbálkoztam fordítani, de borzalmas. Értelme nem nagyon volt.
Szerintem ezért a dobozosért megvesznének páran itthon
16-17 ért
Minoltának ez biztosan tetszene!
A a legjobb a végére, teljesen elszállt árakkal -
stufen2
aktív tag
Hát akkor folytassuk
minoltának!
érdekes LG
swap 7600
samsung proto
a legjobbakat holnapra tartogatom -
stufen2
aktív tag
válasz
hagymas7up #32285 üzenetére
Ugyan már szívesen veszsük az infót
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
Találtam pár érdekességet lengyel barátainknál, majd holnap belinkelgetem őket.
-
stufen2
aktív tag
válasz
CharlieDrop #32255 üzenetére
passz
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #32231 üzenetére
Igen ez igaz, aztán eltelik egy kis idő és az alacsonyabb ár kategóriájú telefonokat ha beszerezted akkor hova tovább vagy többet költesz vagy befejezed, és vannak olyan telefonok amik ebbe az általad leírt kategóriába soha nem fognak beleesni. 1-1,5 éve én is belefutottam egy 3 ezres 8910-be, nem vitte el a hülye, feltette újra az ürge 5ért rá 2 napra, autóba ültem elmentem érte, de egy kezemen megtudom számolni hány ilyet láttam.
-
stufen2
aktív tag
Meg ha megnézitek a "klasszikus" mobilboltok megszűntek, a boltok 80%-a főként Bp.-n arabok által üzemeltetett tok meg kiegészítő bolt lett. Vidéken meg a mobilboltok csak vergődnek, alig van egy pár. Amik meg megmaradtak, a 90%uk olyan árat használ, hogy hihetetlen, legutoljára egy 6230i-t kérdeztem meg, messziről jól nézett ki, közelről meg olyan volt, mint ami egész nap a betonkeverőben forgott, de még engem néztek hülyének, hogy mondtam, hogy nem kérem, amikor meghallottam a bűvös 9ezres árat.
-
stufen2
aktív tag
2 éve vettem egy dobozos minden cullangos gold arte-t 70ért, látatlanba azonnali 200at ajánlottak érte, csak vigyem azonnal, kb egy hónapja, kiröhögtem
, kb aakkor vettem 2 fóliás minden cullangos 8910i-t fóliás dokkolókkal azokat +2000ért, ma még egy jó állapotú használtat is nehéz keríteni. De szerintem ez is most egyfajta divat hobbi, lecseng ugyan úgy ez is, mint amikor 2006 környékén robogó tuning őrület volt, utána jöttek a forhant öreg bmw-k, most meg az öreg golfok voltak menők, de szerintem ennek a hóbortnak is a végét járjuk
-
stufen2
aktív tag
Ha valakit érdekel egy működő Haier p5 töltővel az privátban keressen meg!
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
az Odaátban (sorozat), Dean Winchester a 6. évadban szinte minden részben, megvillant egy n78at
-
stufen2
aktív tag
Annyira szeretem az ilyen hirdetéseket. , Kíváncsi lennék doboz nélkül, hogy maradt meg ilyen jó állapotban, vagy amikor megvette a dobozt eldobta, és a telefont emelvényre tette? A 150 forintos melós cérnakesztyű meg már csak hab a tortán.
-
stufen2
aktív tag
Eszem megáll, ennyi pénzért még olajcserét is végezhetett rajta
-
stufen2
aktív tag
Beszart a munkástelefonom, 6610/i vagy 6230/i vagy 3410 -3310 a megbízhatóbb, melyikből lehet könnyen jót kifogni?
-
stufen2
aktív tag
válasz
bunkomen #31720 üzenetére
Ez a vicc kategória. Ennyi pénzből te is simán megcsinálod, ráadásul tömör fából. Egy fúró, fűrész, csiszolóvászon, zsanérok, pár szeg, és egy 4 méteres, gyalult deszka kell hozzá a fűrésztelepről (kisebb nincs) + üveg. Meg kérsz valakitől egy derékszöget, hogy vinklibe legyenek az oldalak. A hátulját meg megcsinálod olyan kemény papírból amiből a könyv borítókat csinálják, könyvkötőknél lehet beszerezni.
-
stufen2
aktív tag
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #31710 üzenetére
Itt Kanizsán egy boltban találtam, csináltattam helyettük haverral, perforált alu hulladékból olyan tartót amilyen az egyik képen a nagy átlátszó nokiás tartó, mert volt a vitrinben olyan a csávónak, de egy fél éve is cseréltem vele, de már nincs neki több, ezt is csak azért adta oda, mert az alu tartók tetszettek neki és emlékezett rám, elsőre elzavart, de amikor felemlegettem neki, hogy cseréltünk már akkor egyezett bele
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #31617 üzenetére
az alaplap döglésről meg nincs infom, az e52-nek az a rákfenéje?
-
stufen2
aktív tag
válasz
Mulderpapa #31617 üzenetére
igen csak a billentyű kiosztás más, de ugyan olyan fos anyagokból csinálták, mint az e52-t, minőségben ugyan olyan gyenge, de többet én sem tudok, mert e52 csak dummyban van, ezt is dummy gyanánt vettem, mert nem volt benne lcd és mondom ha még sem jó akkor beragasztom a képet a plexi mügé és kész a dummy, bár az eladó esküdözött, hogy jó a telefon, de végül is 1500-at megért
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #31590 üzenetére
Az egyik vevőnek viccesen megjegyeztem, amikor mondta a vásárlás végén, hogy "akkor most már muszáj lesz fizetni", hogy ha tud behozni olyan nokiát ami nekem nincs akkor elcserélhetjük a gyümölcsfát a nokiára és bejött
-
stufen2
aktív tag
válasz
ferret77 #31572 üzenetére
Nem hinném, de az egész nem ér egy 10est...
-
stufen2
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #31519 üzenetére
Kac-kac... Nem az egy 3310-es csak nagyon pici
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest