- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #21507 üzenetére
6060-ashoz is vettem annak idején valamit, mert ugye abban BT sincs, de a saját programjával működött.
Igaz nagyon kényes volt, kb mint egy soros port, tehát minden kikapcs, aztán összedug, majd bekapcs és úgy ment. Nem sokat szarakodtam vele mondjuk, átmásoltam pár csengőhangot meg képet asszonynak (övé volt). -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #21502 üzenetére
USB nem játszik a 2330c-ben
-
meroly
veterán
válasz
Oldmobil #21488 üzenetére
Nagyon tetszik az oldal
Regisztráltam is, a chapta előtti security question halálosAkkor ha jól értem, még nem jött meg az aktíváló link, tehetek fel képeket az adott típushoz a sajátomról?
Ez pont kapóra jött mert a c8-as oldalam már nem jön be a céges nettel, újat csinálni meg lusta voltam. -
meroly
veterán
válasz
KSparrow #21477 üzenetére
Mi tudunk valamit talán azért.
Vissza térve az iPhone-ra meg az Apple-re azért a szoftver és a hardver integráltsága sokat nyom nálam a latban. Ha lenne gombos telefonjuk talán elpártolnék a nokiatól. Mert maga a cég meg a filozófia, meg ahogy még Jobsal csinálták a dolgukat nagyon bejött.
-
meroly
veterán
válasz
orion1025 #21475 üzenetére
Te állat
Totál egyezik a véleményünk, mondjuk én még addig sem jutottam el, hogy használjak érintős telefont. Talán PDA-m volt olyan, ami ceruzával ment, nem volt rossz. De a kézzel tapizás szerintem is gusztustalan, azt fogdosod, amit nézel, maszatos lesz, meg használhatatlan is, két kezet igényel eleve, én szeretem lazán egy kézzel használni a telefonomat. Próbáltam már, családban is van, hát katasztrófa.
Tablet nem lehet rossz mondjuk, de akkor már inkább egy normális noti, amin nem a fos android van.
Pedig nem vagyok maradi meg öreg se, de valahogy ez a divat nem kapott el -
meroly
veterán
6350esel sem találkozott még senki? Hamár mindenki megírt egyet
-
meroly
veterán
válasz
stufen2 #21382 üzenetére
Reméltem
Ez volt igazi vibriphóne Siemens M30
-
meroly
veterán
Látszik, hogy azok még jól össze voltak rakva, mondhatnánk úgyis, hogy egy másik korban készültek.
Ma már arra mennek rá, hogy minél többet minél hamarabb eladni és direkt nem csinálják meg jóra, hogy vagy megunja az ember a hibákat vagy elromoljon valami benne, hogy vehessen egy másikat.
Ennyi -
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz
LaciGSM #21280 üzenetére
Apropó számológép és samsung. Egyből ez jutott eszembe: P300
Mekkora nagy szám volt annak idejénstufen2: én mindent legalább három helyre mentek el, gépen rajta van, külső vinyón is rajta van, plusz kiírom DVD-re (főleg fotókról beszélek) és van hogy még a céges gépre is áttolom a frissebbeket.
-
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #21073 üzenetére
Itt van az amikor a vékonyság oltárán feláldozták a minőséget sajnos. Pedig nekem is tetszik/tetszett az E52.
Androidtól én is a falra mászok. Nem tudom mikor fogom lecserélni a jó kis 3720am, mert ezek a mostani s40es nokiák is szarok. -
meroly
veterán
válasz
Mulderpapa #21057 üzenetére
Szépek nagyon
Ki a második helyezett?
-
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
Nem kimondottan teló, de ha már a kommunikátoroknál tartunk. Emlékeztek a terminátor2ből az atari portfólióra? Amivel az automatát törte fel a srác? Nagyon akartam egy olyat.
-
meroly
veterán
Remélem még megy az oldal, mert ezen a fos céges gépen nem jön be.
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #20692 üzenetére
Ejha. Ugyanarról beszélünk a qwertys c3ról?
-
meroly
veterán
Régen én is ilyen voltam, féltettem mint egy kincset, most már eszközként tekintek rá és ha már eszköz, akkor bírja a használatból eredő esetleges esést, ázást stb. Nem direktben dobálom én sem, félre ne értsd, de jobb szeretem ha egy leeséstől nem hullik három felé.
Talán ezért is nem cseréltem már le 2 éve a jó kis 3720-at, pedig előtte szinte kéthavonta volt új. Talán a 8800 meg a 6230i volt még korábban ami megvolt nálam 1 évig.(#20684) anevemearl: na akkor az is bírja?
-
meroly
veterán
válasz
Earl_Muttley #20677 üzenetére
Ilyen lenne a céges telóm (bár nem pontosan de valami HTC tapogatós szar). Még jó hogy 3720-at használok helyette, múltkor voltak nálunk rokonok, a kiscsávó úgy eldobta a sarokba, azt hitte labda. Persze semmi baja nem lett
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #20599 üzenetére
Hm... ez komoly? (Bár ilyen eszközeim nincsenek)
Azt nem is tudtam hogy a 98SE=4.1Írok privátot.
-
meroly
veterán
3310-ből volt olyan moddolt verzió ami spy telefonként működött. Nincs valakinek olyan?
-
meroly
veterán
válasz
quailstorm #20534 üzenetére
Lehet azért nem ment még egyszer a fényképezés mert megtelt a memória? Gondolom még ha kártya van is benne a szoftverezés visszaállította az alapállapotra. Bár egy fényképnél akkor is több kell hogy elférjen rajta.
Még azért nem retro, de szerintem 1400-at megér a kijelző ahhoz hogy működésre bírd, ha másnem bőven e fölött el lehet adni.(#20532) minolta5: wow, ez 2002-es
Akkor vettem az első telefonom a pannon djuice előtti konstrukciójából, mi is volt a neve??!! .......... BEE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged