-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #33445 üzenetére
Megint egy olyan, aki elnézte a nullák számát.
-
-
válasz
Bdanyy #33430 üzenetére
Én inkább itt, fórumról szerzem be a mobilokat.
nagyritkán, amikor épp van pénzem, akkor a hardveraprón nézek szét.
de úgy fajlagosan 20 fórumon vásárolt mobilra jut egy hardveraprósegyszerűen azért, mert limitáltak az erőforrásaim, így szépen mondva
és mindig azok kapnak prioritást, amiket a topikban fórumozókkal beszéltem meg.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
quailstorm #33276 üzenetére
LOL
-
-
válasz
quailstorm #33257 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy az E250 egyáltalán nem volt drága.
Sőt, egy akkori Symbianos okostelefon a többszörösébe került, de még egy jobbfajta kamerás Sony Ericsson is a többszöröse volt árban.Akkoriban az szerintem elég jó el volt találva, mert a megfizethető kategóriában egész jónak számított.
Egyébként minden "kor"-nak meg volt a maga ilyen telefonja. Pl. S5230, Galaxy mini, Live with Walkman stb.
-
-
-
-
-
-
válasz
Kleroo #33100 üzenetére
Persze ez teljesen igaz, de én pl. nem is ezért gyűjtöm a retro mobilokat, meg szerintem más sem.
Egyrészt amikor ezek voltak az aktuális mobilok, abból én teljesen kimaradtam, az első mobilomat 2006 végén kaptam, és úgy 2008-9 körül kezdtem aktívan érdeklődni a mobilok iránt.
Másrészt meg van egy csomó mobil, amibe van valami különleges, és akkor az onnantól nem is kérdés, hogy muszáj beszereznem.De szerintem ezt felesleges magyaráznom.
quailstorm: Miért, nyomógombot nem lehet idegesen félrenyomni?
-
válasz
Earl_Muttley #33085 üzenetére
ha az orrodba dugod a kábelt, akkor biztosan.
-
válasz
Earl_Muttley #33081 üzenetére
és ahhoz nem jó a kábel?
még egyszer: most nem azokról a felhasználókról beszélünk, akik ilyen-olyan extrát akarnak, hanem csak egy szimpla mobilt, telefonálásra.
-
-
-
válasz
bunkomen #33053 üzenetére
ályfónba nincs, a WP jelenleg nem támogatja*, így ott sincs, Androidnál meg teljesen vegyes a kép, azaz ott gyártón múlik.
Amúgy szerintem úgy összességében nincs is akkora igény rá, mint mondjuk 5-10 éve.
*viszont a WP-ben van Glance, ami funkcionalitásban ugyanazt hozza.
-
-
-
egyébként csak én gondolom azt, hogy rohadt idétlenül néz ki, amikor valaki tartja az okostelóját, aminek az értesítéskor (új sms, stb.) elkezd vadul villognia vakuja, mint egy világítótorony?
mármint mire jó az? értem én, hogy jelez, csak épp pont nem abba az irányba, amerre esetleg látnám is, de akkor meg minek?Bezzeg a régebbi mobiloknál volt rendes értesítés jelző led vagy elöl vagy oldalt.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #32926 üzenetére
attól még nem szép dolog összekapcsolni az össze nem illő dolgokat.
és attól még másnak lehet hasznos dolog ez.
én pl. kimondottan kedvelem az emojikat.(és mégsincs ecsethajam.
sőt! Dee-nek sincs
)
-
-
válasz
Earl_Muttley #32921 üzenetére
asszondod, hogy ecsetfejű vagyok?
Egyébként a japánok találták ki az emojit, és még csak nem is az általad leírt "célcsoportnak".
-
válasz
FoxiestFox #32919 üzenetére
szerintem egyáltalán nem hülyeség.
Sokkal bővebb kínálatot tesz lehetővé, mint a hagyományos smiley készlet.😜 -
válasz
FoxiestFox #32913 üzenetére
Nálam gond nélkül megjelennek.
(Win10 & Fx 35)
Néhány fontos infó ezzel kapcsolatban:
1. Ezeknek a tisztességes neve az 'emoji', amiket Dee használ.
2. Win 7 (és régebbi Win) alatt nincs natív emoji támogatás; azaz olyan böngésző kell, ami saját maga képes kirajzolni az emojikat. a Chrome pl. erre kompletten alkalmatlan. Ugyanakkor a Firefox és az IE 11 rendesen megjeleníti elvileg őket Win7-en is.
3. a Win8-óta (azaz 8, 8.1 és 10) már van rendes emoji támogatás, így elvileg ezek alatt minden böngészőnek illene megjeleníteni őket.
-
-
-
-
-
Már 112 mobilom van!
Viszont lehet, hogy a mennyiség helyett lassan inkább a minőségre kéne koncentrálnom.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #32350 üzenetére
jó duma
-
válasz
Earl_Muttley #32343 üzenetére
pl. az én zsebembe.
-
-
-
-
válasz
hagymas7up #32260 üzenetére
1992-es darab.
Az első, (elvben) okostelefon.
Azért írom, hogy elvben, mert szerintem nem igazán rendelkezik az okostelók fő ismérvével, a szoftveresen korlátlan bővítéssel.
Én az első igazi okostelefonoknak az Ericsson R380-at és a Nokia 9000-et tartom. - egyéni szoc probléma, tudom.A 2146 gyakorlatilag az Orange 2110-e.
Mondjuk nem tudom, mi a kettő között a különbség. -
válasz
hagymas7up #32257 üzenetére
Felül:
Az Alcatel OT Com Sharp által licencelt változata. (A típusszámát nem tudom fejből
)
IBM Simon
Nokia 9210 CommunicatorAlul: Nokia 2110 (vagy annak egy szolgáltatói variációja
)
-
válasz
bunkomen #32247 üzenetére
"De ha valaki 3000-ig vásárol és azt mondják rá hogy nem igazi gyűjtő, akkor én nem vagyok igazi gyűjtő. És? Felveszel ilyen kritikát? Mindenki úgy gyűjt ahogy akar..."
Hatalmas +1!
Eleve aki ilyet mond, hogy nem igazi gyűjtő, meg hasonló, az nyilván csak arra megy ki, hogy minél többért tudja rásózni a másikra, hogy "igazi gyűjtő" lehessen.
Ez számomra egy kategóriába esik azzal, amikor valamire rásütik, hogy "retro", majd mindenféle szégyenérzet nélkül 3-4x-es áron adják a normálhoz képest. -
-
-
-
-
-
-
Amúgy frankó kis lakás.
-
-
válasz
quailstorm #32086 üzenetére
a legjobb ez:
Ha az aukció eléri a következő szinteket akkor adom hozzá a tartozékjait ajándékbaszerintem nem teljesen van tisztában az ajándék szó fogalmával.
pl. az az adatkábel 1000 ft ráfuizetés + azon tartozékok ráfizetése, amit azalatt ad.
-
-
-
-
válasz
shimano1978 #32062 üzenetére
van egyáltalán különbség?
az én 6822-m is "a"a volt, sőt, azt hiszem, még a 3300 is "a". -
válasz
shimano1978 #32060 üzenetére
6820!
Nekem 6822-m volt, de nagyon imádtam.
-
-
válasz
Zotykoresz #32054 üzenetére
kíváncsi vagyok, ki mivel száll be.
KSparrow! Hol a 7700-ád? -
-
Hát nem tudom, bennem az Asus Zenfone-ok külseje jó érzést vált ki, ha rájuk nézek.
Csak kár, hogy nincs nekem. -
válasz
bumbalaci55 #32024 üzenetére
persze, de ez igényfüggő is.
egyébként ha rajtam múlna én is simán képes lennék fél tucat ketyerével mászkálni. -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest