-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #5546 üzenetére
Köszönöm
Én szeretem ezeket a régi tuskókat,tudom én hogy nem tudnak semmit szinte telefonáláson kívül,de nagyon érdekes menüszerkezeteke,kezdetleges megoldásokat lehet találni.A Motorola 3200-nak ha 1 napot legalább bírna az akksi akkor használnám.
A régi siemensek közül szinte mindet lehetne használni,ezeknek a legjobb az akksijuk.
-
pszili8
aktív tag
válasz
csoda120 #5543 üzenetére
Én szabadulnék a néptelefonjaimtól amikből kezdőként bevásároltam,de ma már tudom mi mennyit ér,érdemes-e megvenni stb.
A weboldalamra feltettem a fórumtalálkozós képeket,aki akarja nézze
Csoda120: Nézd meg a weboldalam főoldalán a képeket ott látszik az enyémek mennyi helyet foglalnak,az ágyneműtartómat le sem fényképeztem inkább,bár ott csak töltők,tartozékok,alkatrészek vannak,meg olyan telók amiből van több db,vagy nem méltó arra hogy a polcra tegyem(A35,A40)
-
pszili8
aktív tag
Szerintetek egy Nokia 7200 megér 10k-t? Láttam egyet a Mammutban az 1 esben az átjáró szintjénj van egy telefonos középen,kicsit drága de nagyon jó telók vannak,elég sok régi is,meg a Leila GSM-ben vannak régi ritka teló csak ez is elég drága.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #5463 üzenetére
Nem vagyok butapesti,pesten nem voltam soha piacon,meg nem is láttam.
8910i tapasztalat:Zabálja az akkut,eléggé ideges leszek amikor azt mutatja hogy fel van töltve fullra és egyből jön a 3 csippanás és kikapcs hívás közbenMost rakom bele a 3.-akkut,hátha jó lesz már.Még van egy akku ha nem
-
pszili8
aktív tag
válasz
SyntaxeError #5448 üzenetére
Jóisaz
4-5 éve azzal szenvedtem h 8k-ért eladjam a fasza 8210-esem szép piros színben,most meg a végfokos hulladékot árulják 5k-ba
Nekem pirosban tetszik meg fehérben,de 5k a max amit adnék érte de akkor szép legyen,legyen benne magyar,és ne legyen végfokos.
Saint_: Nekem sem jön be annyira a 8855,de legyen má a gyűjteménybe,persze nem minden áron. -
pszili8
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #5401 üzenetére
Nekem van egy J6-osom de nincs hozzá akku.ha gondolod dobj privit.
-
pszili8
aktív tag
Party közbe gyorsan ,megnéztem a fórumot
Na megyek vissza várnak a csajok
-
pszili8
aktív tag
Nekem a 7650 jobban bejön csak azt nem szeretem amikor magától bekapcsolgat a polcon
De ezt a problémát már kiküszöböltem.3650-est fogtam már de működőt nem nyomogattam.Most van egy a teszveszen 5k,dobozos,szép,de én már nem költök,majd jövőre.Hogy nekem minden hsz 2x megy el -
-
pszili8
aktív tag
Gratula!Annyit meg is ér
Most takarítgattam a telefonos polcom,és elkezdtem baszkurálni az Alcatel OT pro-mat.Eddig abban a hitben éltem majdnem 1 évig h halott,hiába bikáztam az akksit semmit sem csinált,töltőt is vettem azóta azzal sem csinált semmit,de most rájöttem hogy fordítva kell beledugni a töltőtMost bekapcsolt,független jajj úgy örülök neki
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #5380 üzenetére
Eddig a 8850 hullám volt,most jön a 8910 hullám.Nekem a 8910 használhatóság szempontjából is jobban tetszik,nem olyan kényes mint a 8810 vagy a 8850,nem látszanak annyira rajta a karcok csak a hátsó Nokia feliraton
Most hogy mind megvan azt sem tudom melyiket használjam
Egy nap többször is cserélgetem a simet
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
válasz
Gaborpecs #5340 üzenetére
Tényleg szépek az értékelései!
Egyre több az ilyen faszkalap...Engem a teszveszen b*sztak át egy 8850-nel.Azt írta az eladó h tökéletes,még meg is kérdeztem kiülön a flipet,és az érzékelőt aztmondta hibátlan,most is azt használja.Megérkezett a teló,nem működött a flip,mondom ok van nekem vagy 5db átrakom,de az érintkező a szar az alaplapon.Szétszedtem,szigszalaggal(!!)volt rögzítve a bill fólia meg hasonlók.Írtam neki,hogy vegye vissza ,de ő tökéletes terméket küldött,meg mit képzelek hogy szétszedem,ezen a telón nincs is flip(
) ne hazudozzak.Igen valószínű majd 10k-t azért ad ki az ember hogy adhasson egy negatívot,és legyen egy szar telója.
-
pszili8
aktív tag
válasz
Pastika #5326 üzenetére
Az enyém is nagyjából ilyen állapotú,ez mégis 2,5 x-ébe keül.Az enyémnek a legnagyobb hibája,hogy az elején van egy horpadás,de azt valamikor vákuummal kihúzom.(remélem nem pattan meg a festék
)Hibásként vettem,mert azt mondta a gyerek,h kikapcsol,de rájöttem,h azért kapcsol ki mert ugy. akksi volt benne,de ezt már orvosoltam,ja és új benne a szalagkábel.
Nekem ilyen a legszebb r310s: -
pszili8
aktív tag
Na végre hazaértem most csomagolok ki a tali óta
A Siemens S40 ,típusa Bosch 1886 volt.
Egy kép a gyöngyszemeimről.Imádom őket nagyonjó telók,vezetés közben rákapcsolom a Bluetooth kihangosítóra,nagyon faja
A Nokiás tok is új 1k volt a Médiában,sztem megérte kívűl bőr belül velúr,és egy Nokiás törlő is volt hozzá.A színe nem a legtutibb,de a célnak 100%-ig megfelel -
pszili8
aktív tag
válasz
Magnum_ #5211 üzenetére
Persze,hogy működik,lehet,hogy eladó lesz,mert van 4db.Kéne mostmár egy szép 8110i előlap...Valaki tudja a megoldást--> 8110-nek mikor feltolom a flipjét,jobb oldalon azt írja mailbox,bal oldalon meg számot akar hívni azt írja bal,de ha megnyomom a C-t rendesen előjön a menü,memória felirat?Persze nem annyira zavaró csak na.
-
pszili8
aktív tag
Srácok ma reggel megérte felkelni,és a sárban vásározni!Vettem egy Nokia 1011-est,aminek ugyan berepedt a plexije és a gombjai is kopottak,de feláll hálózatra!!!Valamint vettem megint egy szinte új állapotú banán nokiát(ez a 4. db
),magyar,független,és egy Sagem MW3026 Load-A Game verziót.Ez utóbbi eladó mert sajnos külföldifüggő de működik,töltője is van!Szvsz jól kezdődőtt a nap reméljük délután a folytatás is jó lesz!
JA ha van valakinek egy aránylag szép(pici gombkopás megengedett)Nokia 1011-ese azt megvenném,ha nem működik az sem baj!
-
pszili8
aktív tag
-
pszili8
aktív tag
Gőzerővel töltődnek a telefonok vasárnapra!
Már alig várom
-
pszili8
aktív tag
Bakker 2 hónapig fényképezgettem a gyűjteményt az 5800-val,mire most rájöttem,hogy a Nikon fényképezőm azért nem érzékelte a memk-t mert a memk széléből levolt törve 1 db
Újra jó képek a Nikonnal ezazzz
-
pszili8
aktív tag
Egyébként nem csoda,hogy a 6230 szinte mindenkinél megfordult.Emlékszem amikor bejött csak álmodoztam 69990Ft volt a vodánál,utána rá 2 évre megvettem 25-ért,de nagyon szerettem,beleraktam a 256MB-s MMc kártyát és bömbölt a zene
.Ma is sokan használják munkástelefonnak,bírja a strapát,csak előlap kopik.
-
pszili8
aktív tag
A SE K300-asomba keresek külső joy-t.A gsm üzletben aztmondta a srác ,hogy 3k-ért cserélik,mondom ember a teló nem ér annyit.
Munkásteló ezért kéne.
-
pszili8
aktív tag
Volt a családban egy Sonyericcson T610-es hullám,5-6db volt a családban.Fater 79k-ért vette,keresztanyám 40k-ért,én 30k-ért,kereszttesóm 26k-ért.Ez mind új volt a vodafonnál,ment lefelé szépen az ára,végül 10k-ért adtam el.Ja és ez volt a leghosszabb ideig használt telóm,2 év,de most 2hónapot nem bírok ki 1 mellett.
-
pszili8
aktív tag
Ne aggódj én sem,volt fateromnak egy KA08-a(csak azért vette mert gyorsan kellett egy dual-simes) na ezt egy hétig használtam,de pont elég is volt.
Végül elcseréltem egy szép felújított E50-re(amit aztán tesóm megkapott szülinapjára,és totál leamortizálta
) valamint 20k-ra.Szegény gyerek nem tudta mit vesz
-
pszili8
aktív tag
Azért volt a 6300-ból 2db mert volt nekem egy kártyafüggetlen,haveromnak meg volt egy zsír új T-mobilosa,és neki független kellett volna,így elcseréltük és lett 1 zsír új telóm
Muterom még ma is a 6300-át használja van benne 630 óra beszélgetés de semmi baja,nincs és nem is volt.Kb számomra itt értek véget a jó nokiák..Még erre az erdos-ra kíváncsi leszek,bár ha úgy elb*asszák mint az n97-et nem kell a kutyának sem.A Nokia még nem adta ki,de már vannak kínai koppincsai,és elég jó minőségűek,és a menü is full Nokia.
-
pszili8
aktív tag
Az én volt telefonjaim:
Ericcson T10
Nokia 3210
Lg B1200(jézusom)
Nokia 6510
Sonyericcson t610(új telefon volt többet nem veszek újan)
Nokia 6230
Nokia 6280
Nokia 6300(ezüst)
Nokia 6300(fekete)
Nokia N95
Nokia 5800
Következő: Nokia 8800 Erdos vagy Samsung galaxy S -
pszili8
aktív tag
V60-asom még csak tervben van.
Felém szerecsére jók a vásárok,de azt észrevettem ,hogy van jópár gyűjtő aki nem mutatja interneten magát.Múltkor találtam egy Benefom max-ot tokban,azt mondta az eladó h 2000Ft,otthagytam majd két sor után meggondoltam magam és visszamentem érte de már megvették
-
pszili8
aktív tag
Úgynéuki,hogy 5210-es mert van rajta hangerőgomb,de erről pont hiányzik az egyik,meg a bekapcsológomb.KSparrow:ha kell a tied.
-
pszili8
aktív tag
Megvan a 8910-esem Gáborpécs-től
Még Fater használja a héten,amíg el nem megyek érte.
Valakinek van ötlete hogy a DF7_08-as számú alaplap melyik Nokiába való?? -
pszili8
aktív tag
Ezaaazz enyém az 5000. hozzászólás,most vettem észre
Szerintem nincs 6210i.
-
-
-
pszili8
aktív tag
Megőrít már,úgyhogy inkább elrakom a dobozába
Nemtudom beállítani a rohadék djuice internetet.Valaki nem tudja véletnen a djuice Apn számát?Azért kemény ,hogy 50k-ért hozzádvágnak egy 5lapos angol nyelvű használati útmutatót...A kütyüt be tudtam állítani csak az internet nem megy még
-
pszili8
aktív tag
Hát igen valamit-valamiért.Én először úgy voltam,hogy azért veszek régi telókat,hogy eladjam,de nagy részét nincs szívem eladni,meg van egy pár olyan telóm ami nagyon ritka de nem olyan értékes..Szóval inkább őrizgetem.Én el is teszem magam holnapra,holnap is nap lesz,jön a Novatel MiFi(DHL hozza) elvileg a 8910i-is,meg talán a 8810 házam..
Jóccakát mindenkinek
-
pszili8
aktív tag
Basszus ebben a hónapban túlléptem az éves telóra szánt limitet is de nembaj jönnek szépen sorban a szebbnél szebb telók.Hétvégén még vásározok is meg lesz fórumtali is(gázolajra hagyni kéne egy kis pénzt
).
-
pszili8
aktív tag
Tökjó most 1 éve h eladtam a 6300-ám és most találtam meg a dobozában az 512-es microsd-t ami gyárilag járt hozzá
-
pszili8
aktív tag
Szeintetek ezen eredeti az előlap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged