- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #20082 üzenetére
Németországból...
-
kovy79
őstag
Sikerült szereznem 2db új, komplett Nokia 6250 házat gombsorral.
shimano1978, van, csak messze vagy, de ha van időd, akkor megoldható.
-
kovy79
őstag
válasz
shimano1978 #20078 üzenetére
Keresel?
-
kovy79
őstag
válasz
ZsizsiZsozsó #20015 üzenetére
"Valószínű végfok hibás, bár nem 100%. Ez annyit tesz, hogy a belső antennát ki kell cserélned..."
Ez úgy butaság, ahogy van. A végfok ugyebár egy smd chip, az antennát meg ne kelljen elmagyaráznom, hogy micsoda. Jelen esetben miért az antennát akarod kicseréltetni?
Amiket felsoroltál, egyiknél sem igazán típushiba a végfok, csak a 6310/i-nél.
-
kovy79
őstag
válasz
KSparrow #19981 üzenetére
Én most vettem kettő 6250-est 12-13€-ért.
Igaz, nem tökéletesek, de bőven a szép kategórián belül vannak.
A va+erás-ban az a legjobb, hogy karcmentes a telefon, de az akku új...Mai szerzemények még kb 30 telefon, Nokia 9000i, Moto V80, Moto 6200 Atlanta 1996 Edition, BB 8130 és hasonló finomságok. Persze lett pár Nokia 6310 és 6310i is, így már kb 15db van a kettőből.
-
kovy79
őstag
válasz
szőröscica #19947 üzenetére
Anno nekem a céges 3-4 napot bírt napi 25-30 hívással (ezek összideje kb. 1-1,5 óra lehetett) és folyamatos bluetooth-szal.
3 év után már "csak" 2-3 napig bírta...Mod: itt-ott kapni még új, gyári akksit, de durva áron adják őket.
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #19926 üzenetére
Küldje el hozzám, aztán majd hazakerül hozzád!
-
kovy79
őstag
válasz
wertigo1984 #19812 üzenetére
Felújított.
A legnagyobb nemzetközi, adok-veszek kereskedelmi oldalon megtalálod. -
kovy79
őstag
Nekem meg 2db SE Z700 proto is van.
No meg ezek:
Nokia Proto 0451 Type: NHL-12
Nokia Proto 3650 Type: NHL-8
Nokia Proto Type: RM-42
Nokia Proto F4 Type: RM-1
Nokia Proto F5.0 Type: RM-49
Nokia Proto F5.0 Type: RM-49
Siemens Proto A70
Siemens Proto AX75
Siemens Proto CX65
Siemens Proto CX75
Siemens Proto CX75
Siemens Proto CX75
Siemens Proto CX75
Siemens Proto S45
Siemens Proto SL55
Siemens Proto SL55 -
kovy79
őstag
Ugye ezt te sem gondolod komolyan?
Kell pl 2db csavar egy 61xx Nokiához (gyk itt általában ilyen volumenű bizniszek folynak) és adjak fel hirdetést, meg még linkelgessem is?
Többe kerül az időm, így konkurens oldalak maradnak.
Nem beszélve arról, hogy fizető HA esetén a 2db 5 Forintos csavarra jön még ilyen-olyan járulék...
Okos dolog...Nyitni kell akkor egy Budapest környéki retro telós adok-veszek topikot...
-
kovy79
őstag
Hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon, nem inkább ezt kellett volna retro szakmai topiknak átnevezni, a másikat pedig trécselősnek nyitni? Fogtuk volna magunkat, "átköltöztünk" volna és mindenki boldog lenne.
-
kovy79
őstag
válasz
Kalandor #19451 üzenetére
Akkor fordítsd meg a kérdést! Mit tesz, akinek ~10 éves mobilja van és mellé szakmai kérdése (hogy cseréljen flat kábelt, honnan szerezzen be lcd-t, stb...)? A cikk címéből elvileg az derengene, hogy ide jöjjön, de ez szerintetek csak egy baráti, trécselős topik... Tehát a "banda" lexarja, mert nem "bandatag", vagy esetleg segítenek neki? Amint nem kap segítséget a delikvens, akkor mégis hova forduljon? Úgy látszik, a ph-n is már csak az számít mobilnak, ami minimum 4", tapis és a topikjában csak a romfőzésről megy a duma...
-
kovy79
őstag
BUÉK mindenkinek!
-
kovy79
őstag
Csatlakozom. Boldog Karácsonyt Nektek!
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #18689 üzenetére
Full kopott, hibás 2G/3G/3GS-ek is 60-70€ fölött mennek, amiknek kisebb bajuk van, de kopottak, azok meg 120€+.
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #18687 üzenetére
Itt Németországban annyira nincs értéke, legalábbis én pár €-kért veszegettem őket.
Mondjuk olyan semmilyennek néz ki (laikus szemmel) és sokan vannak, akik nem tudják, hogy milyen kincs... -
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #18683 üzenetére
Második munkanapon ott van, max +1 nap.
-
kovy79
őstag
válasz
szőröscica #18648 üzenetére
6250-et múlthéten tettem fel ebay-re.
-
kovy79
őstag
Köszi nektek, örülök is nekik.
-
kovy79
őstag
Mai szerzemények: [link]
Végre sikerült felújítani a Z7-et, régen terveztem már. -
kovy79
őstag
válasz
orion1025 #18282 üzenetére
A vidék szót egyszerűbb leírni, mint a "nem Pest-et".
Egyébként én sem fővárosi vagyok.
Kb ugyanazt írtad le, mint én.
"Vidéken...azért drága minden, mert nincsenek akkora méretű piacok." = "Vidéken egyébként azért drágább minden, mert nincs akkora kínálat..."
"...nem sok hozzá értő megy ki." ~ "...sok vidéki embernek egy pl D900 is új telefon."
Egyébként egy gyönyörű 3310-ért 3000.- Forint még nem vészes. -
kovy79
őstag
válasz
ferret77 #18280 üzenetére
Az olyanokkal, akiknek elgurult a gyógyszere, nem kell foglalkozni.
Eddig is és ezután is lehet találni jó dolgokat, korrekt áron.
Az ilyenek (mint az általad linkelt) meg hirdessék nyugodtan hónapokig a dolgaikat, aztán valamikor "fű alatt" eladják negyed áron.Vidéken egyébként azért drágább minden, mert nincs akkora kínálat és sok vidéki embernek egy pl D900 is új telefon.
-
kovy79
őstag
válasz
pszili8 #18233 üzenetére
Nem tudom, jó pár képet láttam fekete antennával. Jellemzően akkor, mikor a logó is fekete.
Így marad, mivel jelenleg nincs több szürke antennám, meg fekete logóval és szürke antennával szörnyen néz ki.
Nem a ház szétszedése (bár az is, ha az ember nem tudja, hol kell keresgélnie), hanem a mechanika csuklójának az összerakása a nyűgös.
Ráadásul a szalagkábelre is vigyáznom kellett, mivel használt és féltem, hogy ez is a többi társa sorsára jut és megszakad. A házat egy fogpiszkálóval és kézzel szedtem szét.
Mennyire "nem repedezettet" keresel? Hibátlant találni szinte lehetetlen. Van egyébként, de fény felé tartva rajta is látszik pár pici repedés.Mod: a "vésztartalékaim" között találtam 2 új, szürke antennát.
-
kovy79
őstag
válasz
Next Win ® #17602 üzenetére
Ma vettem a bolhán egész szép, független, sötétkék N3300-t. Magyar nyelv nincs benne. Ha érdekel, írj rám!
A mai fogás még egy szép, jó mechanikás, független N8910 (10€-ért akarták adni, de lealkudtam 8-ra
), StarTAC 130, ami kb újnak néz ki és 1óra 23perc beszélgetés van benne, Philips Xenium 929 és Moto V50, amiből (meg 3688-ból) már vagy 6-7db-om van, annyira tetszenek.
-
kovy79
őstag
Haverom faterjáék pecázás közben egyszer észrevették, hogy nincs meg egyikük mobilja, egy N6110. Csörgették és csak a vibrát érezték valahol. Az etetővödör alján volt, ahol 1-2órát is eltölthetett...
Semmi baja nem lett.
-
kovy79
őstag
Ma is elnéztem a bolhapiacra, és lett egy "létszámfeletti" N6250.
Egész szép, független. magyar nyelv nincs benne. Akksi jó, a gumi még bírja, de napi használatra már nem ajánlom. -
kovy79
őstag
válasz
LaciGSM #17934 üzenetére
Régebben itt is fórumozott.
Kérdezd meg priviben, hogy nem e írta el az összeget egy nullával!ferret77, köszi neked is a képeket!
-
kovy79
őstag
válasz
novinyul #17915 üzenetére
Köszi, de azért ennél többre gondoltam.
1. Ebből a két képből nem igazán látszik semmi.
2. Gondolom több volt a kiállított telefon, mint 2 vitrinre való.KSparrow, érdemleges számú és információ tartalmú kép sehol nincs, csak amolyan "összefoglaló".
Azért gondoltam, hogy a végén csinálj pár képet, mert így már "nem rontod az üzletet". -
kovy79
őstag
válasz
Next Win ® #17780 üzenetére
Ezért jutottak el "eddig" a c-ok...
Persze én nem hibáztatlak, de azért ez így gáz. -
kovy79
őstag
válasz
LaciGSM #17608 üzenetére
Az a gond, hogy nem teljesen egyforma a kettő, én hüle meg nem szeretem eladni, ami egyedi.
Siemens CX75 protoból is 4db-om van.
Egyébként a Z700-ak még elég kezdetleges szoftveres állapotban vannak. Amelyiken már grafikus szoftver van, az nem kapcsolja le a háttérvilágítást, a másiknak meg nincs csengőhangja.u.i.: a posta majdnem olcsóbb Magyarországra, mint pl. Debrecenből Pécsre...
-
kovy79
őstag
válasz
Next Win ® #17605 üzenetére
München-Riem.
-
kovy79
őstag
válasz
Next Win ® #17602 üzenetére
Ma láttam bolhapiacon, egész szép volt, de nem adta az eladó 10€-ért...
Mai zsákmány 1 N6810 és 2 gyönyörű, teljesen újnak kinéző SE Z700, amik -mint itthon kiderült- prototípusok.
Az egyiken kezdetleges szoftver van, grafika nélkül, tisztára, mint egy C64, de tökéletesen működik mindkettő. Nagyon tetszenek. -
kovy79
őstag
Ma végre kézhez kaptam a N6250-et. Végre egy példány, ami szép, jó az akkuja, független és tökéletesen működik.
-
kovy79
őstag
Van valakinek tapasztalata utángyártott 6310i előlapokkal?
Tudtok ajánlani olyat, ami "elmegy"?
Egyébként bolhapiacon ma vettem egy egész szép, tökéletesen működő Z7-et 8€-ért.
Annyi nyűgje volt, hogy valami más modell sim tartója volt benne, de kis kreativitással megoldódott.
Mai szerzemény még egy szép, dobozos 3200, plusz egy doboz nélküli. Ez utóbbi gazdit kereshet. -
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #17233 üzenetére
Már megnéztem, tökéletesen megy és független.
sannnya, elvileg pont találtam egyet, de a másikomra (szép szó...) azt írtam fel magamnak, hogy magától kikapcsol. Szóval megnézem őket. Ám a következőkben mindenképpen keresek majd.
velekeio, nekem ami van nagyon szép, de nem egyszerű találni...
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #17231 üzenetére
Igazából ezt nem tudom. Aminek örültem, pl fóliás V3, V3xx, T28, de pár BB is, ami napokat lehetett használatban, Z5, Z7. Értékben a fene sem tudja. N97, BB9700. A szemem nem igazán az újabbakra fókuszál, no meg általában csak a kb 10%-t tudom átnézni.
Mod: azt még hozzáteszem, hogy az elhozott telók kb fele működik.
-
kovy79
őstag
válasz
LaciGSM #17228 üzenetére
Igazából ez nem megsemmisítés, hanem újrahasznosítás.
A magyar cégek is általában Németországba hozzák konténerszámra.
Sok magyar nyelvű telefont is találtam már (6310i, K800i, D900, stb.).
Elvileg bemehet, de nem hozhat ki.anevemearl, kilora van ár, a neten te is rákereshetsz.
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #17217 üzenetére
Szó szerint szemétlerakóból!
Hihetetlen, miket ki nem dobnak a németek.
4-500kg-s konténerben tucatszám vannak kincsek. Tegnap is hoztam BB9000-et, N97-et, S8300-at, amiknek semmi bajuk (akkuk és hátlapok hiányoznak). Ja és csak a tetejét volt időm átnézni... -
kovy79
őstag
Siemens SX45 akkut nem tud valaki?
-
kovy79
őstag
válasz
Earl_Muttley #17214 üzenetére
Elvileg nekem van.
Ma sikerült venni kb 15db Siemens Proto-t az egyik szemétlerakóban.
A70, AX75, CX65, CX75 (ezek teljesen mások, mint a végleges), S45, SL55...
Ezeken rendesen látszik, hogy Proto-k, szoftver és hardver oldalon is. -
kovy79
őstag
válasz
mercenaire #16231 üzenetére
+ a kijelzővédő fólia is gyárinak tűnik. Az utángyártottakon nem láttam még "fülest".
-
kovy79
őstag
Valakinek nincs egészen véletlenül Sony Z7 akksija és K800 kijelzője (tegnapi bolhapiacos alanyaim)?
-
kovy79
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy Siemens SL10 antennát hol kaphatnék, esetleg mivel lehet kompatibilis?
Ma vettem bolhapiacon kettőt, működnek is, de egyiknek sincs antennája... -
kovy79
őstag
válasz
golya32 #14864 üzenetére
Rossz helyen voltál.
Én majdnem minden héten átugrok Münchenbe az Olympiapark-ba. Törökök durva árakon nyomatják a régi telókat, hardvereket. Most szombat reggel pl egy egész szép N3200 10€ volt, délben már csak 5€.Működő BB6230/7230 4-5€, Moto Accompli 4€. Vízhűtésbe majdnem új 2es radi 8€, Nvidia passzív 7950GT 5€...
A bajorok imádják a Flohmarkt-okat. Itt rengeteg van és általában nagyon jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Drón topik
- Trollok komolyan
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Xbox Classic / Xbox 360
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest