- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #34405 üzenetére
Azért a 6650-nek is elég furcsák az arányai, szóval hagyományos kialakításnak sem mondanám, maximum arra hasonlónak.
-
válasz
FoxiestFox #34398 üzenetére
Szerintem meg az N93i egy nagyon szép kameratelefon, a 6650 meg egy különleges elfajzás.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #34332 üzenetére
Én viszont a QD-n nem tudok egyszerűen kényelmes fogást találni, mivel kisebb/tömzsibb, mint a sima.
Egyedül a simánál az zavar, hogy oldalt van a töltő csatlakozó, így játszás közben kb. ellehetetleníti a használatot a töltés, mivel pont ott fityeg a kábel, ahova az ujjaimat pakolnám.
-
válasz
FoxiestFox #34329 üzenetére
szerintem a sima fogása 1000x jobb.
-
-
-
-
-
válasz
Fancy-boy #34309 üzenetére
Tehát akkor végülis a Naspers a Vatera javára adta el az OLX-et, hiszen ugyanarra gyak. felesleges volt kettőt is fenntartani.
Mondjuk számomra logikusabb lett volna, ha a régebbi, egységes OLX marad meg, de ők tudják.
én mindenesetre jól elvagyok a hardveraprón, tehát annyira nem érint a dolog.
-
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #34281 üzenetére
-
válasz
FoxiestFox #34279 üzenetére
nincs neki.
-
válasz
sz.balazs.95 #34277 üzenetére
-
-
-
-
Nekem nagyon régen volt egy USB-s infrám, asszem ilyen átlátszó lila burkolata volt.
De jól teljesített; azzal raktam tele témákkal az akkori mobilomat
-
válasz
Earl_Muttley #34243 üzenetére
Épp ezt nem értem:
Ki vesz ilyet 90-ért használni? -
-
válasz
FoxiestFox #34235 üzenetére
Nekem azt egy másik telóm csinálta, denagyonutáltam is érte.
Azóta is mindig próbaképp kiveszem a fülestem, hogy leellenőrizzem, hogy nem-e szól a hangszóró is, pedig tudom, hogy a jacknél ez szinte lehetetlen.
-
válasz
quailstorm #34227 üzenetére
hogy én azt a pop portot de utáltam.
folyton kilazult, kontakthibás volt, meg minden baja volt. -
-
-
-
válasz
FoxiestFox #34206 üzenetére
-
válasz
ferret77 #34194 üzenetére
Ez nagyon adná: http://www.kijelzovedofolia.hu/fjood/index.php/szerviz-alkatreszek/billentyuzet--kuelso/nokia970589826/nokia_1xxx,_2xxx,_3xxx_szeria287761322/nokia_3310,_3330_gumis_billenty%C5%B1zet,_gombsor_vilagos_kek_3765-detail
(bocsi, csak nem tudom linkelni...
)
-
-
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #34144 üzenetére
Csengetnék én érte, csak nem szól a csengőm.
-
válasz
quailstorm #34120 üzenetére
szerintem igen, de ki kell próbálni.
-
válasz
Fancy-boy #34100 üzenetére
Valahol a kettő között félúton lenne amúgy az igazi.
De egyébként itt arról van szó, hogy ha valamelyik gyártó a dokkolótól kezdve minden mást belepaszírozna a gyári csomagba, és emiatt drágább lenne, mint a vetélytárs ajánlata, ami maximum egy töltőt tartalmaz, akkor tutira az utóbbi produkálna nagyobb eladásokat.
Ez van
-
válasz
Fancy-boy #34087 üzenetére
Ezek ma is lennének, csak akkor nyilván a költségeit beépítenék a készülékek árába, akkor meg gyak. azonnal menne a hőbörgés, hogy mért drágább.
Hasonló a helyzet a csomagolással.
Régen egy PDA-nál alapfelszereltség volt a tartalék stylus, bőrtok, headset, stb. ma meg max. egy töltőfej+ usb jut még a csúcskategóriánál is.
Egyszerűen nincs rá igény, erről viszont nem a gyártók tehetnek; ők csak kiszolgálják az igényeket.
-
válasz
quailstorm #34069 üzenetére
látom elvagy
-
-
-
-
válasz
KSparrow #34028 üzenetére
szerintem az N9-en van a matrica.anélkül írom, hogy utánanéztem volna.
(abból indulok ki, hogy a 920 és 800 esetében ugyanott van a vaku.)
persze, meg a színhőmérsékletét ne adjam meg a kijelzőknek?
szerk.: most látom, hogy annak van kameragomja.
Akkor Lumia 800 lesz az. -
-
"A sony fel tudott mutatni jó dolgokat: sony bravia engine, jó kamera, stabil rendszer."
A gond csak annyi, hogy ezek a dolgok olyan messziről kerülték el az Xperiákat, hogy a végén a konkurenciánál kötöttek ki.
(Pl. a kínai mobilok Sony szenzorral jobb kékepet lőnek, mint a Sony saját mobiljai.
)
A Sony meg csak üres márkaneveket tudott felmutatni mobil fronton, aminek meg is lett a pénzügyi eredménye.
Érdekes, hogy az aránylag frissnek számító LG toronymagasan a legjobb képernyőket csinálja, a "nagy öreg", TV-iről híres Sony meg 3 generáción át szarakodott a fakó képernyőkkel, míg végül ők is átálltak az LG által gyártott IPS-re!
Ennyit a Sony-ről...
-
válasz
FoxiestFox #34015 üzenetére
Az tényleg frankó cucc.
Egy nekem is kéne. -
válasz
FoxiestFox #34013 üzenetére
én ha megtudnám venni, akkor olyan 8-10k-t adnék érte.
-
-
-
-
-
válasz
FoxiestFox #33987 üzenetére
Én is
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #33932 üzenetére
érdekes, hogy fényképen ilyen papír-szerű a kijelzője.
ja, most látom, hogy kinagyítva látszódik a pixelek rácsa.
-
válasz
Earl_Muttley #33930 üzenetére
szép.
dummy?
-
válasz
Earl_Muttley #33928 üzenetére
hát, nem tudom, nekem olyan jellegtelen, fura izé.
nagyjából az van a fejemben, hogy a tervezője mégis mi a fenére gondolhatott?
persze ízlések és pofonok. -
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
retroscuccok #33665 üzenetére
egy ilyenem volt nekem is, igaz, némileg rosszabb állapotban.
mondjuk sajnálom, hogy már nincs meg. -
válasz
Earl_Muttley #33662 üzenetére
Nem szeretnék lerombolni a BB hírnevét
-
válasz
Earl_Muttley #33659 üzenetére
És használtál már BB 10-es mobilt?
És ha igen, hányszor volt olyan, hogy nem töltött fel 100%-ig az akku, hányszor indult újra, hányszor forrósodott fel, stb.?
-
-
-
válasz
Earl_Muttley #33644 üzenetére
gondolom nem erről a Z7-ről van szó. vagy mégis?
-
frissült, és most már működik.
Kb. amire számítottam: 720p mellett az alap beállításokkal (nagyjából minden közepesre volt állítva alapból) simán viszi. Majd még próbálkozok, hogy meddig lehet elmenni a beállításokkal.A célzással viszont kezdenem kéne valamit, mivel olyan egerem van, aminek a bal és a jobb gombját nem lehet egyszerre megnyomni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
hagymas7up #33562 üzenetére
Jó a kezdeményezés!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Gitáros topic
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Autós topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Star Trek
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest