- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoda120
aktív tag
Nokia 6110-re rá lehet rakni a 6150 előlapját?? Mert nekem most van egy olyan telefonom aminél ez áll fent. Illetve van egy másik amibe az imei számnál SAT van írva az mit jelent?
-
-
csoda120
aktív tag
Szerintetek??
(olvassátok el a kérdezőt)
N92 Egy kicsit nem sok érte?
-
csoda120
aktív tag
válasz
.bruszli. #14556 üzenetére
Valóban direkt úgy fogalmaztam, hogy helytálló legyen
Egyébként én azt hitem, hogy a 7700-t egyáltalán nem is forgalmazták, csak protok kerültek ki a gyárakbólMint "szak szervizesektől" kérdezném. Egyik ismerősömnek van egy 6303-asa és olyat csinál, hogy magától leveszi a beszédhangerőt, tehát ha hívják és felveszi a telefont állandóan fel kell vennie a hangerőt, hogy haljon valamit, mert magától leveszi a telefon. (elég kacifántosan sikerült megfogalmaznom)
Az lenne a lényeg, hogy szerintetek mi baja lehet, kéne rá egy sw frissítés vagy egyéb gondja lehet? -
csoda120
aktív tag
válasz
meroly #14533 üzenetére
Nekem meg még nem is volt érintős telefonom és ameddig a seggem hátul hordom nem is lesz
Habár soha ne mond, hogy soha
De akkkor sem!!!
Létrejött az Aeon, de csak kínai gyártmányban és nem Nokia által kiadottban.
Nekem a 888 jön be nagyon, elég nagy királyság lenne egy olyannal feszíteni, habár kicsit olyan mint egy tisztasági betét1-2 szőke nő még véletlenül arra használná
És akkor mi lesz a mostani retrókkal?
Unokáink már nem is fogják tudni mi az.
-
csoda120
aktív tag
Sok régiség közt 1-2 újdonság. Legalábbis nekem azok, más lehet látta már ezeket a cikkeket. Nekem a Nokia 888, morph, aeon, E-cu nagyon adja
Mobilok a jövőből
Top 14 - link a weboldall kérésére eltávolítva - [eszterencs]
2010
Top 5[ Módosította: eszterencs ]
-
csoda120
aktív tag
válasz
.bruszli. #14345 üzenetére
Gratula hozzájuk, nagyon szépek
Nekem hátulról kicsit olyan 6300 beütésük van.
Mit vettem vaterán?
Siemens SL75 Mivel rendesen működik és független így szerintem belerakom majd a második kártyám és a 6670 megy pihenni a dobozába
-
csoda120
aktív tag
Van valakinek tapasztalata E75 terén?
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13821 üzenetére
Az 55 bordó az elején az a díszcsík, a 75 petig fekete.
Van benne valami kiforrottság és olyan kis masszív, nem lötyög, illeszkedik mindenhol, erős rugó van benne és ahoz képest amilyen kicsik a gombok, normálisan lehet nyomkodni egy nagy újjal is. Todm, láttam már 1500-ért is fóliát bele, csak eddig még nem foglalkoztam a megcsinálásával.(#13822) allando Nekem is van, csak az enyém bordó előlapos, de azért ráírtam
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13815 üzenetére
Megmondom őszintén szerintem egyet se
Gondolkoztam, hogy a 8850-et vagy az N71-et meghagyom, de inkább mégsem.
Most lehet b.zisnak fogok tünni, de a kis SL55-öt és SL75-öt hagytam megNem tudom miért de nekem azok nagyon bejönnek, igaz a 75-be kell egy szallagkábel, mert csak kéken világít, de viszont dobozos
#13819) T0rnad0 Ez még viccnek is rossz
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13800 üzenetére
"Tenerife Edition" ez tetszik
Egyébként ez a kinti "vatera"
-
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Sziasztok MobilManek
Valaki ki tudna segíteni egy 6210/6310 gumi bekapcsolóval?? Persze, ha van akkor érdekelne 3-4db isBelefutottam életem első vaterás idiótájába. Leütötte a 6300-m, természetesen 0-a értékeléssel, most felhívom, erre azt mondja, hogy nem olvasta el a termékleírást és nem tudta, hogy hibás
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
fullextra #13580 üzenetére
Akkor szép kis hónapot zártál
Meg szabad kérdezni, hogy hozzád mennyiért kerültek és mennyiért adtad ki pár órára?(#13582) minolta5 Panák maradnak? Mindet eladom, teljesen felszámolom. Értékesebb, ritkább telefonjaimat már el is vitték, jóformán már csak a salakja maradt, azokat meg majd gondolok egyet és lehet felrakom 1ft-ért, de most még próbálok mínél többet kihozni belőlük
(#13584) KSparrow Én is elfogadnám, de annyi pénzért irreális
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
Találtam egy gyűjtőt akinek rengeteg telefonja van
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13263 üzenetére
Sziasztok!
Ismerősöm megkért, hogy cseréljek ki egy W910i-ben egy szallagkábelt. Esetleg nincs valakinek elfekvőben?? Vagy valami tanács, hogy hol lenne a legolcsób, mert vaterán nem találtam.
-
csoda120
aktív tag
válasz
Ricardo #13168 üzenetére
Silány az egész. Gyenge is kopós is... Valami kis fémet belevarázsolhattak volna
(#13169) Dj Tommy Sima és 8GB-os előlapja kompatibilis?
(#13171) pszili8 Nem csak az, hogy bereccsenteni, hanem mázgálódik, oldalt tele megy porral
Nálam készenlétben ezek vannak kint:
Keres: Internet saját tartalom
WLAN keresés
online megosztás
Ezeket le tudom szedni valahogy? Anélkül, hogy az aktív készenléthez hozzányúlnék? -
csoda120
aktív tag
Megjött az N95!
Összepakoltam és hibátlanul működik rajta minden! Annyi a "baja", hogy mind a két előlapnak szét van barmolva a csarbemenetei, ezért nem lehet lecsavarozni, így én egy kis celluxal oldottam meg a felfogatástMíg nem veszek rá előlapot addig megteszi. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy az N95-ön van plexi a kijelző előtt?
Mert én nem kaptam hozzá, de vaterán meg úgy olvasok 1-2 előlapot, hogy plexivel?!
Jah és SOHA semmilyen körülmények között ne vegyetek utángyártott házat,előlapot,hátlapot bármit! A volt tulaj akitől vettem ő is azt vett, ráraktam, de nem illeszkedik, gombok szorulnak stb. Inkább maradtam a kopott, de jól működő gyárinál és azzal raktam össze!
N95-ről pedig csak annyit, hogy sokat tud, minden benne van amire csak szüksége van az embernek, de a minősége szánalmas!!! Tiszta silány műanyag az egész
-
csoda120
aktív tag
Jujj, de kihalt ez a topik
N95 3k-ért -
csoda120
aktív tag
Sziasztok Mesterek!
Tegnap hozzám került egy SE W910i javításra. A felső csúszkán lévő gombok egyáltalán nem mennek. Szétszedtem és a kijelző átvezetőn van egy 2-3mm széles vágás. Ugye jól tudom,hogy annak nem kéne ott lennie?
Mert kicsit az is bennem van,hogy nem-e a billfólia szakadt-e meg,de azon nem látok sérülést. Plusz most néztem, hogy a kijelző fölötti 2 gomb sem megy, habár azok azt sem tudom mire valók
Szóval szerintetek melyik a ludas? Bill átvezető vagy kijelző átvezető?Mennyire utálom ezeket a SE-okat, Rengeteg kábel
Kijelző,bill,kamera,hangszóró,antenna ...áááá
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #13078 üzenetére
Igen ezt én is hallottam,hogy sok baj elő szokott jönni nála. Nekem sokan a Bluetooth-ot mondták,hogy az megy el meg mint ahogy írtad a mikrofon. A gombsorkoptatásnál gondolom a belső kijelzőre írtad. Beleér a gombsor a kijelzőbe??
Nem tehetek róla egyszerűen használatitelefonba válogatós vagyok nagyon. Sajnos kevés az amelyik bejön. Még mindíg az E61i a favorit meg mostmár az E90.
Nézegettem itt PH-n 20 körül lehet venniÉs ha belegondolsz annyira nem olyan drága a tudásához képest.
-
csoda120
aktív tag
Az E61i nem jött össze és most nagyon megtetszett az E90.
Mi a véleményetek róla,esetleges tapasztalatok? -
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13036 üzenetére
Jelenleg a vaterát próbálom megoldani haver álltal és oda tolok felfele majd mindent
-
csoda120
aktív tag
-
csoda120
aktív tag
válasz
T0rnad0 #13005 üzenetére
GabeCivic-el tévesztettelek össze
Gondolatban kint megkeresett pénzedet költöd,csak csodálkozol rajta,hogy sehol sem fogadják elSzerintem is így lesz
van kb 350db telóm abból kiszortírozok vagy 100db-ot a többit meg meghagyom.
Most jönnek majd elvileg: 6150,6610,X60,F3,T310
F3 jó is lesz Apának a nagy számok miatt -
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #13002 üzenetére
Ezt még magam sem tudom. Ha eladom őket akkor jó lenne az értük kapott pénz odakint. Viszont nem szeretném eladni őket. Hatalmas dilemma
-
csoda120
aktív tag
válasz
golya32 #12990 üzenetére
Én se tudok angolul,de ott egyébként is spanyolul beszélnek. 0 nyelvtudással megyek ki,ott 3-4 hónap alatt annyi rámragad...Addig meg elvállalunk minden munkát. Egyikőnknek van háza,kocsija mégis úgy döntött,hogy kijön velünk pedig 2 gyereket hagy itthon (13évesek)
(#12991) T0rnad0 Köszi szépen
Jól emlékszek,hogy te is kint élsz?
(#12996) KSparrow Ha már kint vagyok és bejött,elhelyezkedtem akkor szivesen segítek bárkinek kijönni
Bebuktad,mert ott spanyolul beszélnek
De viszont komolyan mondtam,ha kint vagyok segítek kijönni
Egy kis telós téma. Mostmár biztos,hogy újra lesz 9300-m
És 6151 is jön. Hétfőn adja fel a srác.
-
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #12987 üzenetére
Akkor ha sikerül elcserélnem, igencsak marad angol menüs, jelenleg inkább nem akarok költeni rá
Hogy,hogy mi lesz?
Te híres fényképész leszel. Minolta5 Apuka lesz. Én pedig szerencsét próbálok
Amúgy kint se fogok felhagyni a gyűjtéssel,majd mutogatom a kinti ritka telefonokat itt nektek,had egyen titeket az irigység
Amúgy már van is egy álmom.
3-an megyünk ki... Dolgozunk 1-2-3 évet majd közösen nyitunk odakint egy éttermet,kajáldát valamit és a falak tele lesznek vitrinekkel amikben vajon mik lesznek?
(#12988) pszili8 Épp ezért nem akarom itt tölteni a következő évet
-
csoda120
aktív tag
Úgy tűnik újra lesz 9300-m
és lesz még egy 6151-esem is.
Én otthon valahogy tudok magyar nyelvet varázsolni a 9300-ra? -
csoda120
aktív tag
válasz
KSparrow #12980 üzenetére
Énnekem most sok ritkaságtól meg kellett válnom anyagi okok miatt
(6800,7710,N-gage,7380...)
Viszont kaptam pár naja egy 8210-esthibátlanul működik.
Meg eléggé rámozdultam egy 9300 beszerzésén.Viszont nagy dilemmában vagyok
Ugyanis ha minden jól megy akkor januárban kimegyek Tenerifére (Kanári szigetek) dolgozni,lakni és nem tudom mikor jövök haza. Sokat agyalok,hogy adjam-e el a gyújteményem és azzal is tudom segíteni a kimenetelem vagy hadjam meg őket
Tényleg amúgy egy akksi élettartama meddig bírja,ha papírral védve vannak a telefonban a csatlakozók?? Mert ki tudja mikor jövök haza,lehet 1 év múlva... -
csoda120
aktív tag
válasz
Obito1 #12976 üzenetére
Mindenképp szabályba ütközik
Mi van veletek kotonszökevények??
Nagyon kihalt ez a totyik
Pedig régebben akár napi 20-30hsz is volt...
De dúrva díszdoboz a QD-nak
-
csoda120
aktív tag
válasz
pszili8 #12926 üzenetére
Most éppen levelezgetek velük. Ezt írták: "Ellenőrzéseink során egyértelmű adategyezést találtunk a két felhasználónév között (dpmedia, csoda120). A Vaterának nem áll módjában ellenőrizni (és nem is kötelezhető erre), hogy a két felhasználónév mögött valóban két különböző személy áll és nem a már kizárt felhasználó tevékenykedik tovább a másik felhasználónévvel" Írtam is nekik,hogy ő az öcsém volt
És akkor most költözzek el,mert egy címen lakunk?
Próbálok röhögni az egészen,de valahogy nem megy már csak kínból PFFFF
-
csoda120
aktív tag
válasz
zorzy4 #12921 üzenetére
Jah,kicsit fura,hogy engem meg hányzor kizártak több órára emiatt
Jelenleg a vatera is kinlódik
írták,hogy már egyszer regeztem,így inaktiváltak.Név,telszám,e-mail más. Egyedül a cím és a bankszámlaszám tulajdonosa ugyanaz,de más bankszámlaszám,csináltattam újat. Írtam is nekik,hogy most mi van? 2 ember nem lakhat ugyanazon lakcímen?
Egyébként sok telefonom "elosztogatom" ha valakit érdekel,akkor PÜ
-
csoda120
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #12860 üzenetére
Szerintem többet ér, legalábbis többet szeretnék majd kapni érte
Elég ritka telefon
-
csoda120
aktív tag
Egy dobozos, új házas (fóliás) ME75 szerintetek mennyit érhet?
-
csoda120
aktív tag
válasz
meroly #12838 üzenetére
Pont akkor járt le a hírdetés mikor én felszálltam a vonatra,így mákom volt,hogy nem licitált más.
Ezért kell az E61i ,de sajna még mindíg nem jött meg, pedig a srác hétfőn feladta
6170 elvileg szallagkábeles az eladó szerint
6120 pedig már nincs meg kiixelte az eladó.
Én az ME75-re leszek kiványcsi, hogy megy-e azt mostanában eléggé keresik és az ára is megvan. -
csoda120
aktív tag
Úgytűnik kilógok a sorból,de nekem a sima 6230 gombsora kényelmesebb és jobban is tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest