- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunkomen
aktív tag
válasz
hagymas7up #33066 üzenetére
5-10
-
bunkomen
aktív tag
Ilyen ritka lenne az értesítő led? Nekem már hányadik telefonom óta van. Most a Z1 Compact-ba van vagy 5 szín, előtte a HTC One klónban is volt legalább 3 szín, előtte a Sensation XE-ben is volt valami. Azt hittem ez alap dolog már androidnál is. K zoom meglepett.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #33045 üzenetére
egyik havernak csinálja ezt, állandóan ugatjuk hogy irritáló. de ez amúgy valami app?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
shimano1978 #33039 üzenetére
Mutimuti, dobozosat még nem láttam ebből
-
bunkomen
aktív tag
Srácok, úgy néz ki viszik a 6310i-met aminek a hangszórója már nem az igazi. Mercedesbe akarják kihangosítóval, szóval akkor lényegtelen a beszédhangszóró, igaz? Szokott még ezeknek a térerője is ingadozni, ha itthon lakásban mászkálva nem nagyon ugrál csak 1-2 csíkot akkor annak nincs baja, ugye?
szerk: najó most kipróbálva semmi baja
csak a telenor ügyfélszolgálata volt a szar....
-
bunkomen
aktív tag
válasz
ferret77 #33008 üzenetére
Én is egyből írtam rá, mondom 2-be elhozom. Nem! Oké lett pénzem másnapra, gondoltam írok neki hogy postázhatja is. Erre nézem 10ezer. Írtam, hogy most ez komoly? Igen. Vissza se írtam mondván hogy fogyatékos. Tegnap kaptam tőle egy levelet: Üdv, Megváltozott a hirdetés, a készülék bizonyítottan működőképes és jár hozzá 2 kifogástalan akkumulátor is. A készülékre nagyon nagy az érdeklődés. A megváltozott ár tekintetében: érdeklődik még?
Azt mondja nagy az érdeklődés.... persze
Jobban járt, hogy inkább vissza se írtam. De nézd meg a többi termékét. Nagyon komoly. Volt egy N78 50ezerért, de már nincs fent biztos elvitték akkora volt az érdeklődés
-
bunkomen
aktív tag
Visszatérve az olaszból rendeléshez... N71-hez rendeltem szalagkábelt. Végül nem is olaszból jött mint ahogy írták, hanem szlovéniából. Onnan pedig 2 nap alatt megjött, de ez mondjuk annyira nagyon nem meglepő.
-
bunkomen
aktív tag
Megtaláltam a nap vételét: Dobozos 9110 5000ért
-
bunkomen
aktív tag
Szokásomhoz híven, ismét facebookon keresem a telefonokat. Megkértek, hogy keressek ezekre vevőt. Egyelőre se ár, se állapot se semmi. Illetve egy szép kis usa nokiába is belebotlottam. De hát 10k-ért inkább csak kiröhögtem, bele se mentem az alkudozásba
Viszont holnap reggel megyek egy 1000ft-os törött kijelzős N96-ért.
-
bunkomen
aktív tag
Nokia 640 2ezeré akku nélkül (nem az enyém)
-
bunkomen
aktív tag
Csak a Chrome!
-
bunkomen
aktív tag
válasz
FoxiestFox #32913 üzenetére
Ezt már én is meg akartam jegyezni. De telefonról látni őket.
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
N72 STOP!
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32720 üzenetére
Egy pillanatra sem vontam kétségbe a telefonok létezését
-
bunkomen
aktív tag
Valaki találkozott már Nokia Oro-val? Vagy tudtok róla valamit? Esetleg valami urban legend, mint az N950-ről? Ksparrow ha bejelented, hogy neked van egy, én falnak megyek
-
bunkomen
aktív tag
válasz
shimano1978 #32714 üzenetére
Annyira azért nem, az enyém szebb
A hozzászólásom óta itt van az asztalon és még mindig be van kapcsolva, egyre csak bizonyosodik a tény miszerint kontaktos volt és most hibátlan. Árat még nem találtam rá ki. Nem szoktam ilyet, mert utálom az ajánlatvárós hirdetéseket, de ha valaki mond rá valamit privátban akkor megbeszéljük
Dr Dee: mindig ezt hajtogatom, hogy mindig vannak tudatlan vevők, akiket érdemes megvárni...
-
bunkomen
aktív tag
Szép Nokia 3660 valakinek? Szoftverhibásként vettem, mondván, hogy kikapcsol. De szerintem nincs ennek semmi baja. Az előbb nyomogattam, Snake-eztem rajta (piszkosul sz*r ezen a típuson a gombok miatt
) és nem kapcsolt ki. Középkeretet és a gombsort cseréltem rajta, lehet az újraépítés gyógyította meg.
-
bunkomen
aktív tag
SOS kérdés!!
Nokia 1661 minden érvényes kártyára azt írja hogy "sim kártya regisztrációja sikertelen". Mi az isten van vele? Eddig azt hittem, hogy jó. El akartam adni, de még jó, hogy kipróbáltuk. Annyi, hogy egy 30as microsim és egy 20as microsimmel lett próbálva. Ennél nem lehet, hogy túl új a sim, ugye?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #32694 üzenetére
Ja, hogy ez ilyen developers-only telefon. Kemény. Egy kis utánaolvasás után már minden világos
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #32692 üzenetére
Ekkora ritkaság ez, hogy így számon van tartva darabszámra?
-
bunkomen
aktív tag
válasz
quailstorm #32649 üzenetére
Nekem például tetszik maga a telefon. De ez a GPS-es téma egyáltalán nem, főleg ilyen áron mint amiről szó van.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Kleroo #32614 üzenetére
Én is így kezdtem.... 120 darabnál járok
6288: Kb 3 ezer, ha nem számít hogy 6280 vagy 6288 akkor nem lesz nehéz találni. Vaterán hírdetgettek sokáig 4-5 ezer körül egy dobozosat
Ahogy elnézem ez kihagyhatatlan: [link] bár már 102-en látták a hirdetést és még nem vitték el akkor lehet csak hasra ütött ár és nem is ennyit kér érte
-
bunkomen
aktív tag
válasz
sz.balazs.95 #32570 üzenetére
Szép, ötletes gyüjtemény
Ksparrow: A ringoval és a 6260-al már szemeztem egy sort. De még nem vettem rá magam a vásárlásra/érdeklődésre
-
bunkomen
aktív tag
-
bunkomen
aktív tag
válasz
T0rnad0 #32530 üzenetére
Én az aukció zárást követő másnap reggel utaltam a pénzt, meg is írtam neki a fontos infókat. Talán ez hétfő volt. Kértem, hogy még aznap hívja a futárt (ez nem sikerült). Kedden hívta a futárt, szerdán elhozták tőle, csütörtökön itt volt a telefon. Szóval korrekt, a futár hívás késésért pedig nem hibáztatom, gondolom volt dolga bőven ennyi aukció után
-
bunkomen
aktív tag
Amikor vettem a full dobozos Nokia N97-et és a dobozos 6500 slide-ot. 5000ft-ot utaltam postával együtt. Mondván hogy belealkudtam a 900ft-os megadott postaköltséget. Legalábbis így állapodtunk meg. Amikor megérkezett és csomagoltam ki, észrevettem a feladóvevényen a 2700ft-ot és megsajnáltam az eladót
Szintén törékenyként lett feladva. Aztán lehet, hogy el tudta céggel számolni ezt a költséget és számára "ingyen posta" volt. De ha nem, akkor nem ez volt élete biznisze, ellentétben velem
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #32510 üzenetére
Azon gondolkodtam, hogy nem befolyásolja a végösszeget az áru értéke és ugye 150e-ig biztosított. Szóval akkor hülyeség ráírni a valós, mondjuk 5 ezret. Nyugodtan, pofátlanul rá kell írni 100 ezret, aztán ha elveszik, talán még jobban is jár az ember
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #32507 üzenetére
Jók vagyunk
Üzleti csomag 2kg-ig 1690ft 1 napos kézbesítéssel + törékeny kezelés az alapdíj 50%-a (845ft) = 2535ft
És akkor most elszomorítanálak, hogy a vaterafutár 2kg-ig 150ezerig értékbiztosítva alapból, nagyrészt másnapra kézbesítéssel 950ft
Én mindent így küldök ami nehezebb mint 250gramm. Itthon kitöltöm, kinyomtatom és viszem is a postára.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #32505 üzenetére
Nem úgy van, hogy meddig kéri. Hanem, hogy milyen nehéz. Már pedig 2kg-nál biztos nem volt több.
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #32485 üzenetére
Ez is dupláját éri mint amennyiért vetted, nem?
-
bunkomen
aktív tag
Sajnos ilyen kütyüknek végképp nem tudok sehol helyet szorítani, egy cipős doboznál pedig többet érdemel. Úgyhogy, hajrá... (még mielőtt kapnám megint a privátot, nem az enyém!)
-
bunkomen
aktív tag
Valakinek nincs egy fölösleges Nokia 1100 hibátlan billentyűzete, amitől megválna és elsőbbségi levélben postázná nekem?
-
bunkomen
aktív tag
Ezzel mi az isten lett? Gondoltam majd elhozom pár ezerért és lesz egy egész szép előlapom. Hát nem lesz...
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Earl_Muttley #32443 üzenetére
Akkor jó
Mondjuk lényegtelen, mert közölte az eladó (ismerősöm amúgy) találkozásnál, hogy gyűjteménybe vagy használatra? Mondom ez már most rosszul kezdődik... Pár másodperc után nem kapcsolható/hívható. Gondolom ez a végfok hiba. Így odaadta volna egy ezresért töltő nélkül, de nagy haszon nem jött volna ki belőle sehogy se, szóval hanyagoltam
-
bunkomen
aktív tag
válasz
Dr Dee #32441 üzenetére
Köszönöm! Akkor még áránál vagyok, ha ezt elhozom... Eladásra lesz szóval engem nem érdekel, ha hamar tönkremegy
Elvileg kevés beszélgetés van benne, de gondolom ez nullázható, szóval nem mérvadó. Ha mégsem tiptop akkor nem hozom el.
Persze, hogy most szerzek Ericsson töltőt, amikor vakon eladtam a 318-at...
-
bunkomen
aktív tag
Valaki van itt aki gyorsba tud mondani egy árat Ericsson T28s-re? Elvileg patika állapot, független.. Valami babakék volt ahogy néztem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest