- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
Mielőtt kérdezel, OLVASD EL az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz leweegee #2722 üzenetére
Extra gyorsaság : szimplán korai(-4 év) nyugger vagyok, és bevállaltam, ráérek, bár most egy vízkár miatt intenzív helyreállítás van, de mindegy is, a bűnbarlangban a számítógépközpont nem ázott el.
Mondjuk ez a mobil Duron egy szöget ütött a korszakban, csak desktop vonalon volt hasonló procim, megpróbálhatod magasabb áron is, hátha ráharap egy középretró-kedvelőA 3 test probléma nem megoldható.
-
@Venyera7 kérdése a retró topikból áthozva.
Sziasztok!
Bontatlan Ati radeon 9800pro mennyit érhet?
Tudom nem ide tartozik,csak sürget az idő és itt biztosan gyorsabban kapok választ
20 000 Ft[ Szerkesztve ]
A 3 test probléma nem megoldható.
-
A VLB verzió sztem kifogástalan, bár más vélemények szerint nem.
Folytatás esetén légyszi vigyük ezt át a retró topikba, itt inkább csak a beárazás legyen, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz MaxxDamage #2655 üzenetére
Sajnos nem. Retró gépbe nem keresik, oda a HD4650/70 AGP, vagy a 4850 PCIe megy inkább. Modern gépbe meg szintén alapból kevés.
A fulldobozos miatt vihetik, de úgy is nehéz eladni sztem.
Felteheted magasabb áron, hátha megveszik...kiderül, ha nem akkor csökkented, vagy megtartod, ha kis pénzért mégsem adod.A 3 test probléma nem megoldható.
-
válasz leweegee #2642 üzenetére
Annyit hozzátennék, hogy a def VX lapokon a VRM még áteresztős, ezen már kapcsolós, valamint a FET- ek is korrektek, ezt is be lehet írni egy flexelős eladási nyilatkozatba.
A korabeli VX lapom pont a VRM miatt füstölt el annó, a VXPro lapon ez nem fenyeget.
Van ilyen lapom, és teljesen jó, amiatt is hintettem az igét...Ámmen[ Szerkesztve ]
-
Lehet hogy eladható, függ attól is hogy milyen lemez-program. Másrészt bárminek a piaca a kereslettől függ.
Ha x86 alapú a tartalom megpróbálom beárazni, ha C/Amiga/8bit, akkor pedig Frescho kolléga segíthet.
És persze, ha jogvédett a tartalom, akkor csak eredeti lemezt szabad árulni.[ Szerkesztve ]
-
válasz leweegee #2595 üzenetére
Nincsmit. Lényegében egy ilyet akkor tudnék precízen beárazni, ha a saját asztalomon kipróbálnám. Ha a bill alatt van, akkor egy gyors csere, és ha hatásos lett(tehát nem az alaplapi vezetőkben van a hiba), akkor lehet hogy máris az árazásom fölött ér...
Mod : pld desktop BX chipset+egy ütős Copper, na az ma is egy nagyon jó retró gép, ennek a laptop változata azért már ritkább...A 3 test probléma nem megoldható.
-
válasz petakpa1 #2580 üzenetére
Persze. Valamint az ilyen kategóriának is van forintosítható értéke, csak a félreértések elkerülése miatt írom. Sör-csokiban méretezve néha, aztán HA- ón sem találni, csak pár ezer minimumban. Kivétel erősíti a szabályt, nyilván felbukkanhat ingyen elvihetőként is, de akkor ott kell lenni a megfelelő hirdetést csekkolva, a megfelelő időben, erre ugye nem mindekinek van ideje, főleg aki napi szinten melózik+család.
Azt állítja a közmondás hogy a nyugger ér rá legkevésbé...túrót..A 3 test probléma nem megoldható.
-
-
Utolsó beárazás 3 hete , Bacsis haverom nem ér rá, sok a teendője. x86 retró vonalat szívesen átvenném, öreg motorosként azért tudom mi mennyit ér. Bacsis néha alacsonyra áraz...sztem. Valamint én ráérek, tehát napi szinten vonulnának a válaszok. Feltéve ha Moderátor és Bacsis is beleegyezne.
Konzol/8bit vonal : ehhez nem értek, ahhoz Frescho kell.szerk frescho: Nekem jó. Sajna 8 bit nem sok akad. Már csak egy konzolos ember kellene.
[ Módosította: frescho ]
-
-
válasz czundermák #2536 üzenetére
Nemtom, akinek van, lehet hogy ki tudja olvasni valami programmal...a lapra nincs esetleg rászitázva ?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Ritka, de azért van , 3.4 GHz- es Prescottot le is nyomja még akkor is ha a Prescott magasabb FSB- vel jár.
Gyárilag 3.4GHz Prescottra csak tippem van, talán 3K- t érhet
-
Valamint a 2M- ás, már másnak is felhívtam erre a figyelmét , legalábbis a 478- as foglalatra az a legbikább.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz maxxenergie #68 üzenetére
#45- ös hsz- ban bacsis már jelezte az AweGold árát, a Tiéd full dobozos azért ér sokat, az enyém meg ki van gyúrva rammal, úgy saccolom kb egál, egy árban lehet a kettő.
A dual lap meg a GeForce is ritkább cucc, kíváncsi vagyok bacsis mennyire árazza be
szerk : látom lekéstem és a tippem sem volt jó
[ Szerkesztve ]
-
Mondjuk valszeg igazad van, egyik sem sűrűn tűnik fel az online piacokon. De azért Te is tudod hogy az én árképzésem nem mindíg reális, van amikor eltalálom de jelentősen elszaladhatok plusz/minuszba is.
(#46) totyak : ez is olyan hogy egy retro-kedvelőnek érték ( főleg a 8MB- os verzió ), másnak meg elektronikai hulladék.
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- Milyen notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest