Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
"Notebook vonalon is ahogy olvasom a 12. gen óta ismét jól muzsikál az Intel"
11. gen óta. A Tiger Lakeben jött be a Xe. Hogy mennyire muzsikál jól, az viszonylagos, mondjuk úgy, vannak olyan játékok, amikben az erősebbik Intel IGP tudja tartani a lépést a gyengébbik AMD IGP-vel. De még azt se mindig. Az előd, Skylake óta húzott HD620 variációknál persze ez is jobb. A Meteor Lake talán utoléri valamennyire az AMD 780M-et (aztán majd dupláz megint az AMD, gondolom), ami azért lenne jó, mert kb. mindenhol Intel procis gépet kapni. AMD-s meg csak mutatóba van. Főleg business class vonalon.
-
Quadgame94
őstag
Ezek esetleges gyözelmek már ha 5% előny annak számít. Játékokban 1080p felett semmilyen differencia nincs. Nézz CPU skálázást. Gondolom nem 1080p-ra vennél egy 13600KF-et. Munkánál mire gondolsz? Nagyon applikáció fúggő. A 7700X inkább a 13900K ellenfele Blender, Adobe Premier és 7-zip-ben is. Szóval.amiket írsz nagyon esetlegesek. Platform szempontjából az intelé (LGA1700) halott. Az AM5 pedig még jelen lesz sok sok évig
-
VirsLee
őstag
Pont ezért kérdeztem, mert jelenleg nekem nem úgy tűnt, hogy lenne jobb Intel ajánlat mondjuk gaming-re. Nagyon közel vannak árazva.
A 13400-nak is az árazás a legfőbb problémája, plusz az, hogy ahogy fent láthatod DDR4 mellett nem igazán hoz sokat egy 5600-hoz képest. Úgy pedig főleg drága. Nekem hiányoznak a jó ajánlatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Riasztó topik
- Politika
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 1 / 2
- Apple asztali gépek
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest