- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Aktív témák
-
IZS
csendes tag
Sziasztok
megtudná valaki mondani, hogy hogy lehet az xp rendszergazda jelszavát feltörni akkor amikor nem tudok semmit csinálni??
nincs vezérlő pult stb.%
köszi!
IZs -
sh4d0w
félisten
Munkahelyen ezt el kell fogadni, azt hiszem Te is tudod, mennyire elszaporodtak ma a visszaélések, a biztonsági betörések. Mellesleg ha megváltoztatod az admin jelszót, számíthatsz rá, hogy kivágnak a munkahelyedről... A jelszóról meg annyit, minél inkább keverve vannak benne a betűk és a számok és minél inkább nem értelmes szó a jelszó, annál nehezebb feltörni...
-
Dragon
tag
Köszi mindenkinek, még nem próbáltam ki. Azért nem tudom kinek esne jól, ha nem tudna felrakni még egy sima letöltő progit sem... Mindenki használja nyugodtan tovább akkor a Word meg az Excel progikat... Egyébként drága rendszergazda nem ért hozzá, csak beállított mindenféle korlátozást..... Ja és a régi rendszeren a kódja elég bonyolult volt: almafa. Egy rendszergazda megengedhet ilyet???
-
bz
tag
ha több rendszergazda van, akkor nyugodtan fogd rá a másikra, mint aki felfedezi
-
greg214
tag
Maximálisan egyetértek. Mind láthatod, a dolog megoldható, viszont (algoritmikusan) a jelszó feltörése elég esélytelen a dolog, megváltoztatni meg tudod. Ha megteszed, tuti rálépnek a golyóidra:DD
csak úgy: [L]http://www.wi2600.org/mediawhore/nf0/defcon_archive/OS/NT/NTPWD/[/L]
meg a linuxos boot(NT-vel és 2k-val nekem müködött):
[L]http://home.eunet.no/~pnordahl/ntpasswd/[/L] -
napos2600
tag
harag nelkul. miert nem kerdezel eloszor? talan szamithacc a jofej faktorra!
ha meg nem akkor meg torodj bele...
nem veletlenul nem telepithecc semmit. nem azert van kitalalva hogy neked kihivas legyen bejutni a rendszerbe!
tenyleg ahrag nelkul mondom! nalunk is van korlatozas. nincs felugyelet nelkuli telepitgetes csak ott ahol ugy lattuk nem fog nagyobb gondot okozni a tul okos juzer :) -
Dragon
tag
Sajna nincs Linux... Töltöttem le egy progit, de az csak Nt alá jó..
-
atty
tag
Ejnyebejnye :)))
-
Dragon
tag
Van egy helyi hálónk. Sajna le vagyok korlátozva, még egy nyamvadt ikon-t sem tudok feltenni az asztalra. Nem is beszélve a programok install-járól... Please help...
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged