- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A pendrive mintájára formáztam az SSD -t, adtam neki boot flaget, átmásoltam a pendrive -os telepítés partícióit, és a BIOS -ban beállítottam elsődleges boot -nak. Így automatikusan a Remix indul. A másik meghajtón levő Win 10 érintetlen maradt, és a BIOS boot behívással indítható.
-
Hát ahhoz kell egy alap OS. Windows alatt működik a Remix gyári telepítője, úgy létrehoz meghajtón belül egy ISO-t és abba telepíti magát. Praktikus, mert nem osztja fel a meghajtót. Linux alól is megoldható, de ott több macera. Simán Pendrive-ról nem hiszem, hogy lehetne, mert a telepítő arra van felkészítve, hogy külső eszközre telepítsen (SD vagy Pendrive), nem pedig belsőre (HDD vagy SSD).Szerk.: Egy megoldás van, de ahhoz is a Windowshoz kell nyúlni először.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest