Új hozzászólás Aktív témák
-
marcedli
tag
Kezdek belejönni, telefonról egy pillanat mostmár küldeni a dolgokat 😄
Abszolút papír érzés, van az üvegen egy gyári fólia, hibátlan.
Apró, de fontos: az R2 hátulján van 4 pici pötty, emiatt nem csúszik az asztalon. Az OBNA2 csúszkál, tehát mindenképp érdemes hozzá tokot venni majd.
A toll egész jól tapad hozzá oldalt a mágnessel, de amikor elrakod táskába, vagy nem figyelsz rá, le tud esni. Apróságok, de kell rá megoldás. Jelenleg olyan tokot nem találok hozzá itthon, amelyiknél fülbe rakható a toll.Azt a hegyet néztem már én is, nem vagyok egyelőre biztos abban, hogy jó hozzá, mert az Airnek más tolla van, mint az A2-nek.
-
marcedli
tag
Alapjában véve nem annyira veszélyes ez, nem bonyolultabb, mint iOS és pc között fájlokat cserélgetni, szóval csak emiatt nem érdemes lemondani róla. Plusz valójában olyan gyakran nem is kell feltétlenül fájlokat mozgatnod... Ez attól függ, mire használod.
A tollhegy kérdésre van valakinek válasza? Hol lehet otthon kapni? Az már teljesen biztos, hogy az R2 és az OBNA2 tollai kompatibilisek teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest