- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
Szia!
Lassan én is három éve használom. Mostanában huzamosabb ideig áll, mire bekapcsolom, úgy veszem észre ez nem jó az akksinak.
Szerintem érdemes a saját tokját és a normál cerkát megvenni, mert a felhasználói élmény úgy az igazi.
Radírozós tollal felesleges venni, az nem olyan fontos, ha jegyzetel az ember. Arra a Lamy jobb, mert a kis gombja jobban kézreáll, mint forgatni a cerkát.
Nekem is van Onyx mellette, azt többet használom, abba szoktam jegyzetelni.
Az Onyx cerkája és radírja is müxik az RM2-vel, itt egy videóm: https://youtu.be/Pc-c5XUyGuM
A szövegkonvertálóját egyiknek se használom, a kézírás mindkettőnél megmarad (vektorgrafikus formában), a felismert szöveg külön generálódik.
A jegyzet rendezésében remek eszköz.
Amiben verhetetlen az a jegyzetkészítés finomságai és ha pdf-et nyomtat vagy böngészőből küld rá az ember egy-egy cikket, akkor abba kézzel bele tud jegyzetelni.
Pl. ha hosszabb szövegeket ír az ember szövegszerkesztőben, akkor átdobja pdf-ben a RM2-re és átnézi, tisztázza, belejavít, erre iszonyatosan ajánlott eszköz.
De arra is nagyon jó, ha wi-fin kell prezentálni valamit.
Ha kutatsz, akkor nagyon hasznos eszköz lesz, ajánlom a cornell template használatát: https://support.remarkable.com/s/article/TemplatesRegényíráshoz is kiválló, rengeteg mindent kipróbáltam és egyszerűen a kézzel írt szövegben jobban el tud merülni az ember, nincs ott egy virtuális képernyő előtte, ami blokkolná az írásban való kibontakozását.
Szóval ez egy igazán jól kialakított célhardver. Ami hiányzik belőle az a háttérvilágítás.
Ebook olvasáshoz nem ezt kell venni, mert ahhoz túl nagy, arra jobb az Onyx olvasó. -
rolandg
tag
Szia!
Szerintem nagyon sokat fog Neked segíteni. Prezentálni is lehet vele, méghozzá nagyszerűen, segíti a kreatív munkát.
Tokot sokan vettek Aliról, és voltak elégedett vásárlók. Alapvetően a flip tok segíti a használatot, stabilabb fogást ad, jobban véd.
Én mániákus vagyok a radírotós tollal, és imádom, hogy fel lehet rögzíteni mágnesesen, de nyilván hozhat az ember kompromisszumokat. Én három éve használom napi szinten, és nagyon nagyon szeretem. Én is mindig mindent elhagytam, most meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest