Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
Szia!
Lassan én is három éve használom. Mostanában huzamosabb ideig áll, mire bekapcsolom, úgy veszem észre ez nem jó az akksinak.
Szerintem érdemes a saját tokját és a normál cerkát megvenni, mert a felhasználói élmény úgy az igazi.
Radírozós tollal felesleges venni, az nem olyan fontos, ha jegyzetel az ember. Arra a Lamy jobb, mert a kis gombja jobban kézreáll, mint forgatni a cerkát.
Nekem is van Onyx mellette, azt többet használom, abba szoktam jegyzetelni.
Az Onyx cerkája és radírja is müxik az RM2-vel, itt egy videóm: https://youtu.be/Pc-c5XUyGuM
A szövegkonvertálóját egyiknek se használom, a kézírás mindkettőnél megmarad (vektorgrafikus formában), a felismert szöveg külön generálódik.
A jegyzet rendezésében remek eszköz.
Amiben verhetetlen az a jegyzetkészítés finomságai és ha pdf-et nyomtat vagy böngészőből küld rá az ember egy-egy cikket, akkor abba kézzel bele tud jegyzetelni.
Pl. ha hosszabb szövegeket ír az ember szövegszerkesztőben, akkor átdobja pdf-ben a RM2-re és átnézi, tisztázza, belejavít, erre iszonyatosan ajánlott eszköz.
De arra is nagyon jó, ha wi-fin kell prezentálni valamit.
Ha kutatsz, akkor nagyon hasznos eszköz lesz, ajánlom a cornell template használatát: https://support.remarkable.com/s/article/TemplatesRegényíráshoz is kiválló, rengeteg mindent kipróbáltam és egyszerűen a kézzel írt szövegben jobban el tud merülni az ember, nincs ott egy virtuális képernyő előtte, ami blokkolná az írásban való kibontakozását.
Szóval ez egy igazán jól kialakított célhardver. Ami hiányzik belőle az a háttérvilágítás.
Ebook olvasáshoz nem ezt kell venni, mert ahhoz túl nagy, arra jobb az Onyx olvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Engage GO Mobile - POS terminál tablet - " fél- ütésálló" - M 3-7Y30 - 12,3" FullHD
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPad 5th Gen 32Gb 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest