Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Olcsó Realme mutatkozott be
- Yettel topik
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
Szia!
Lassan én is három éve használom. Mostanában huzamosabb ideig áll, mire bekapcsolom, úgy veszem észre ez nem jó az akksinak.
Szerintem érdemes a saját tokját és a normál cerkát megvenni, mert a felhasználói élmény úgy az igazi.
Radírozós tollal felesleges venni, az nem olyan fontos, ha jegyzetel az ember. Arra a Lamy jobb, mert a kis gombja jobban kézreáll, mint forgatni a cerkát.
Nekem is van Onyx mellette, azt többet használom, abba szoktam jegyzetelni.
Az Onyx cerkája és radírja is müxik az RM2-vel, itt egy videóm: https://youtu.be/Pc-c5XUyGuM
A szövegkonvertálóját egyiknek se használom, a kézírás mindkettőnél megmarad (vektorgrafikus formában), a felismert szöveg külön generálódik.
A jegyzet rendezésében remek eszköz.
Amiben verhetetlen az a jegyzetkészítés finomságai és ha pdf-et nyomtat vagy böngészőből küld rá az ember egy-egy cikket, akkor abba kézzel bele tud jegyzetelni.
Pl. ha hosszabb szövegeket ír az ember szövegszerkesztőben, akkor átdobja pdf-ben a RM2-re és átnézi, tisztázza, belejavít, erre iszonyatosan ajánlott eszköz.
De arra is nagyon jó, ha wi-fin kell prezentálni valamit.
Ha kutatsz, akkor nagyon hasznos eszköz lesz, ajánlom a cornell template használatát: https://support.remarkable.com/s/article/TemplatesRegényíráshoz is kiválló, rengeteg mindent kipróbáltam és egyszerűen a kézzel írt szövegben jobban el tud merülni az ember, nincs ott egy virtuális képernyő előtte, ami blokkolná az írásban való kibontakozását.
Szóval ez egy igazán jól kialakított célhardver. Ami hiányzik belőle az a háttérvilágítás.
Ebook olvasáshoz nem ezt kell venni, mert ahhoz túl nagy, arra jobb az Onyx olvasó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Annyira drága a DRAM, hogy bukta a legjobb konfigurációját a Mac Studio
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Olcsó Realme mutatkozott be
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest