Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobilarena TV: Samsung Galaxy Ace 2
- Ilyen felszereléssel készül az Elite alakulat
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atasan
újonc
Sziasztok! Én a ti bátorításotokra vettem meg pár éve egy rM2-t. Nagyon szeretem használni, így nem kell 20 füzetet magammal hordanom, vagy otthon felejtenem. Segítsetek, kérlek, abban, hogy régebben lehetett-e úgy doksit olvasni, hogy a böngészőből nyitottuk meg? Mert most, amikor belépek a My Files oldalra, akkor csak a fáljokat látom,, de nem tudom megnyitni a böngészőben (chrome). A laptopomra letöltött app-ot is bizonyos időközönként újra le kell töltenem, mert elfelejt működni.... nem igazán értem, miért. De ami most idegesít, hogy a böngészőben, bár látom, hogy ott a cucc, nem tudom olvasni. Androidos telón teljesen oké.
Megköszönöm, ha mondtok valami okosságot erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ipad 5. gen 128 GB Wifi + Cellular gyönyörű állapotban, asztroszürke, tokkal
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M1 11 512GB wifi + Magic Keyboard + Apple Pencil
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi !! 1TB !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest